ÖZÜMBÜS 21.ci evlilik yildönümü¨n kutlu olsun

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre

:teytey:duyduk duymadik demeyin ÖZÜMBÜS ümüzün 21.ci evlilik yil dönümü

masallah demeyide unutmayin

:Saruboceq:rabbim daha nice nice
mutlu
saglikli
huzurlu
neseli
bol bereketli
yillar nasip eder insallah:Saruboceq:

:kedi:bu süprizimin asil bas kahramani sardusumdur melegimdir o haber verdi onada cok tsk ediyorum ince ve düsünceli melegim benimopuyorumnanaktana.s.

:kedi:umarim süprizimizi begenirsin:kedi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

meleğim ellerine sağlıkopuyorumnanaktan yüreğine sağlıkopuyorumnanaktan harikasınŞeniz

a.s.

ÖZÜM maşallah balım Rabbim sana çok güzel günler yaşatsın.sevdiklerinle çok mutlu nice 21 yıllar yaşamanı diliyorum.gülen yüzün solmasın hep mutlu ol inş!seni çok öpüyorumŞeniz

ıncı.. :1shok: gene mı sen balım.. :jeyyar: kız valla haber tella lı oldun kk ya .. opuyorumnanaktan suppersın kuzum sayende herseyden haberdar oluyoru<z... kaydirigubbakcemile5 :enbuyukkk:

ozumbus ablamm ne kadar guzel yaa.. opuyorumnanaktan tebrık ederım.. NICE yıllara ınsallah.. :Saruboceq: Rabbım huzurunuzu mutlulugunuzu daım etsın ınsallah.. :Saruboceq: Rabbım ayırmasın bı omur boyu.. masallah nazarlardan korusun Rabbım sızı.. Rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah.. a.s.a.s.

meleğim ellerine sağlıkopuyorumnanaktan yüreğine sağlıkopuyorumnanaktan harikasınŞeniz

a.s.

:kedi::kedi:
tskler melegim
ama kendinide unutma bu süprizi hazirlamama vesile olan sensin melegimopuyorumnanaktan
ben tsk ederim sana
ve umarim ÖZÜMBÜS ablamizinda hosuna gider ve begenir insallah

zemuszemushe ya gine ben ayakli gazete gibi hissediyorum kendimizemuszemus
opuyorumnanaktansardusum haber verdi ve rica etti bende elimden geleni seve seve yaptimzemuszemus
:kedi:yoksam benimde haberim yokdu acikcasi

mutlu yıllar canım ,sevdiceklerinle daha nice yıllar dilerimopuyorumnanaktan
öbür çarşambayada benim 21.yılım

Canım ablam beniiiimmm...

Allah' ım ömür boyu mutluluğunuz daim etsin inşallaahh, nazarlardan saklasın.

Eşin ve meleklerinle birlikte nice nice huzurlu yıllar diliyorum

Şeniz

( İncim Teşekkürler a.s. )

canım ablam evlilik yıl dönumun kutlu ve mutlu olsun ALLAH ım daha nice seneler mutlu huzurlu günler görmenizi nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

canım incim tşkler bitanemopuyorumnanaktan​

nenemm:asigim:
Allahım sağlıklı mutlu huzurlı kılsın bundan sonrada yuvanızı.gülücükler hiç eksilmesin yüzünüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…