özür diledi. Sonra da ne aradı ne de sordu :((

eltimbilir

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
25
0
6
Ankara
Selam kızlar. Lütfen bana bir konuda akıl verin. Bir erkek haksız olduğunu bildiği bir konuda telefonda defalarca özür dileyip, ardından da görüşelim bundan sonra konuşalım deyip, ardındaki haftalarda hiç aramazsa bu neye delalettir?? Sizce ne yapmaya çalışıyo??

Affedip affetmediginizi ögrenebilmek icin ilk adimi sizin atmanizi bekliyor olabilir mi?

Tek derdinin affedilmek olabileceğini ihtimali ağır basıyor. İstediğimi yaparım, yine de kendimi affettiririm demiş olabilir. Havada egoizm kokusu var, üzgünüm.

Tek derdinin affedilmek olabileceğini ihtimali ağır basıyor. İstediğimi yaparım, yine de kendimi affettiririm demiş olabilir. Havada egoizm kokusu var, üzgünüm.

Tatlım büyük bi ihtimalle bana da öyle geldi. Çünkü, ikizler burcu tahmin edebilirsin erkeği de ne dengesiz ve egoist olur. Hoş yanlış anlaşılmasın ama bana denk gelenler öyleydi İçsel bir rahatlamaydı belki de. Sonra egosu ağır bastı. Benle ileriyi düşünmeyeceğine kanı getirdi. Ben de nasılsa beni arar diye kurduğum safça hayallerle kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…