Ozur diledi

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
656
216
18
27
Arkadaslar onceki konumdan biliyosunuz esimle 30 liracik icin kusmuustuk.ve dun eve geldi ozur dilemedi ama cok ilgiliydi binevi ozur gibi bende hic yumussamadim ozur dilenedigi icin ve bana kizmaya basladi boyle olmayalim,uzatma unut diye kendini hakli gordu biraz tartistik.bu tartisma baya buyudu nerdeyse esyalarimi toplucaktim tabi hemen geldi yine konustu hic sucunu anlamiyo dedim onemsemiyosun beni dedim.hayir dedi sen oyle anliyosun dedi.fln filan belki dedi ben ozur dileyeemiyorum dedi kac kere geldi sarildi falan ama ben yuz germedim hicbi sekilde.sonra ozur diledi anladi sarildik tabi ben yine biraz soguktum vve halaa sogugum.normalde ben daha ilgiliyim ya hani sevgimi cok belli ederim iste bunu kısmıştım.ve diuecegim su ki acaba ona baristik doye aksama bi hazirlik yapimmi yoksa hemen yumusamiyim mi gene.biraz boyle olsun mu iyice anlasin mi?

Böyle küçük meseleleri büyüterek sadece kendine ve evliliğine zarar verirsin. Yaşın küçük olabilir ama artık sen evli ve çocuklu bir kadınsın lütfen buna uygun olgunluk ile hareket et. Evlilik ilk zorluğu görüp esyalari toplayıp gitmek değil, sevdiğinle el ele tüm zorluklara göğüs germektir.

Şuan hamilelik hormonları yüzünden doğru düşünemiyor veya bazı şeyleri abartıyor olabilirsin, fevri bi davranış yapmadan önce kendini dizginlemeye çalışmalısın...

Hayir kavga esnasinda boyle gitmez dedi iyi bitsin dedim bende gidiyorum desim oda git dedi.sonra hemen arkamdan geldi esya falan da toplamiyodum zten.

Hayir kavga esnasinda boyle gitmez dedi iyi bitsin dedim bende gidiyorum desim oda git dedi.sonra hemen arkamdan geldi esya falan da toplamiyodum zten.

İste ben de onu diyorum en ufak bir olayda bitsin lafını ağzına alman, ayrılığı konuşman bile hic doğru değil. Eğer gerçekten ayrılmayı düşünmüyorsan asla bunu blöf olarak kullanma canım çünkü eninde sonunda sen kaybedersin. Siz artık sevgili değil evlisiniz.

"Boyle gitmezse bir orta yol bulalım" bunu demek çok mu zor mesela? Oturup ikinizi de memnun edecek bir ara formül bulmaya çalışırsanız ikiniz de mutlu olursunuz. Yoksa her anlaşmazlıkta kavga gürültü ve küslükle bu evlilik uzun ömürlü olmaz, olsa bile mutsuz bir evlilik olur...

Yaa ben bi hatada hemen yuzune vurup kavga cikartnam belli etmem.ben birikturirim belki soyleedir belki boyledir belki anlar belki bida olmaz diyeve guzellikle soylerim ama o tekrarliyo tekrarlayincada boyle oluyo.benm hatam oldugunnda oda bana soyler ama ben duzeltirim.

Tamam canım, bu arada soruna cevap vereyim. Eşin artık özür de dilemiş, bence olayı büyütmeye gerek yok. Sen de unut gitsin, bir hazırlık yapar mısın bilmiyorum ama bence akşam güleryüzle karşılaman bile yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…