slm kızlar bugün sevgilimle atıştık bir güzel tabi şuan o askerde buda bilginize bugün arkadaşıyla sinemaya gitti gitmeden öncede faceden konuşuyoduk beyefendi başka şeylerle meşkul olmaktan baana cewap yazmaktan muzdarip tabi neyse buna asbım bozuldu sonra canımı sıkan bu konuyla birlikte başka bir konuyuda dile getirdim ben senin için bir çok şeyi yapmayım yarım bırakıyorum örneğin film konusu arkadaşlarım beraber gidelim bir filme dediğinde beraber izleriz diye düşüp gitmedim ama sen gelir gelmez o filmi tek baına izledin ben bu derece düşünceli davranıp seninle birlikte yaparız diye haladip sen tek bireysel olarak yapıyorsun dedim ama bir daha böyle bir özveri göstermicemi dile getirdim bende bireyse yapıcam düşünmicem dedim ondan sonra asıl pimi çekti sen böyle yapıp tekrar nasılsa benden özürdiliceksin derdemez şarteller attı bende bağırdım çağırdım kapadım suratına telefonu sonra bana mesaj attı bir filme ggittim diye bana bunu zehir ettin göriceksin gibisinden tekrar aradım ve ben sadece bunun için böyle yapmadımı söyledim sonra şu özür dileme mevzusu konusuna döndük bana bu şekilde konuşamassın dedim oda madem öle özürrdilemeden arama konuşmayalım dedi napmalıyım kızlar yardımcı olun
Canım ben,m kaç yaşındasın bilmiyorum ama şu ana kadar yaşadıklarımda bir çok şeyi öğrendim bunlardan biri ise hayatındaki hiçbirşeyi kimse için erteleme önce sen kendin için yaşa sana tavsiyem..Bence sevgilin senden özürdilememeli çünü kendin demişsin askerde diye adamın sanki çok sosyal hayatı var gibi davranma ona...Benden sana tavsiye o aramadan sakın arama unutmaki kaçan kovalanır erkekler aradıkça ilgilendikçe biryerleri kalkar ve kendilerini hint kumaşı sanarlar bırak o kovalasın emin ol daha düşkün oluur sana ...Kafanda takma bu kadar seviyorsa seni emin ol arar sabahı bekleyemez..
Ben olsam dilemezdim. Çünkü özür dilenecek bir şey görmüyorum ben burda..
Biz de yaşıyoruz buna benzer şeyler, hele ben ilgi hastası olduğum için en ufak bir konuda böyle durumlar oluyor aramızda.
Ama o seni çok kırmış gibi görünüyor, bu kadarına ben dayanamazdım..
Eğer özür dileyecek biriyse, yani hata yaptığı zaman özür dilemesini biliyorsa, o zaman bekle derim ben..
O özür dilesin sen değil..
Tabi gurur yapıp ta konuyu uzatmamak gerek..
Ama yok asla özür dilemez falan dersen, o zaman iş sana kalıyor bence..
Sonuçta sevdiğin, sevgilim dediğin insan...
Gerekirse özür de dileyeceksin, çünkü bazen böyle konular uzatıldıkca sonuç ayrılığa kadar gidebiliyor.
Yalnış anlama ayrılın falan demiyorum, sadece fikrimi söyledim..
Bu arada ne burcusunuz?? Sırf merakımdan soruyorum
yorumun için çok saol tatlım ben yay oda boğa burcu dün gece mesaj attı yoruldum hata yapmmaktan sürekli senle uğraşmaktan seni seviyorum ama bu böyle gitmez dedi ben bizi yıkmak istemiyorum özür dilemessen konuşmayalım top sende artık dedi ...karar bendeymiş aradım önce kapalıydı bizimkilerle atıştıızı buyüzden biraz fazla tepki verdimi anlattım oda sürekli senin ve ailenlenle uğraşıyorum yoruldum artık dedi öle yani
Anladım tatlım..
Ailen karşı mı ilişkinize ??
Yine söylüyorum bence burda senin özür dilemeni gerektirecek bir şey yok ama eğer seviyorsan, kaybetmek istemiyorsan mecbur dileyeceksin..
Gurur yapıp ta özür dilemem falan söylemekle olmaz bu iş..
Aşk gurur tanır mı kii ??
Top sende demişse gerçekten sendedir o zaman..
Devam etmesini istiyorsan özür dileyeceksin, yok eğer seni de yoruyorsa bu ilişki belki de bitmesi gerek..
O da yoruldum falan demiş bu yüzden böyle söylüyorum..
karşı heleki annem artık sınır tanımaz bi boyuta geldi annemin yaptıkları tatlım..
Sen kendi duygusallığın yüzünden boşuna alınganlık yapmışsın bence. Çocuğun yaptığı şeyde anormal olan bir şey yok. Askerlik durumu zordur ve o zamanlarda tüm sosyal hayatları yok oluyor. İzinleride o dışarı çıktıkları bir kaç saatten ibaret. Yani bunu arkadaşlarıyla değerlendirmek istemesinden çok daha basit bişey olamaz. Sen kendini kısıtlama, o yok diye hayatını erteleme, normal yaşamına devam et. Şuan askerde olduğu için psikolojik bi bağlılık ve duygusallık içinde olduğun için onsuz hiç bir şey yapmak istemiyorsun. Bence askerde olduğu süre senin için iyi bir fırsat. Onu gözünde ilahlaştırır ve hayatın boyunca onsuz bişey yapmak istemiyorhale gelirsen çok zorlanırsın Sevginin biraz dizginleşmesi gerek bence. Ayrıca ailenle olan herşeyi ona anlatma. Erkekler aile konularını dinlemekten pek zevk almıyor. Hatta bunalıyorlar. Tecrübeyle sabit. :2:slm kızlar bugün sevgilimle atıştık bir güzel tabi şuan o askerde buda bilginize bugün arkadaşıyla sinemaya gitti gitmeden öncede faceden konuşuyoduk beyefendi başka şeylerle meşkul olmaktan baana cewap yazmaktan muzdarip tabi neyse buna asbım bozuldu sonra canımı sıkan bu konuyla birlikte başka bir konuyuda dile getirdim ben senin için bir çok şeyi yapmayım yarım bırakıyorum örneğin film konusu arkadaşlarım beraber gidelim bir filme dediğinde beraber izleriz diye düşüp gitmedim ama sen gelir gelmez o filmi tek baına izledin ben bu derece düşünceli davranıp seninle birlikte yaparız diye haladip sen tek bireysel olarak yapıyorsun dedim ama bir daha böyle bir özveri göstermicemi dile getirdim bende bireyse yapıcam düşünmicem dedim ondan sonra asıl pimi çekti sen böyle yapıp tekrar nasılsa benden özürdiliceksin derdemez şarteller attı bende bağırdım çağırdım kapadım suratına telefonu sonra bana mesaj attı bir filme ggittim diye bana bunu zehir ettin göriceksin gibisinden tekrar aradım ve ben sadece bunun için böyle yapmadımı söyledim sonra şu özür dileme mevzusu konusuna döndük bana bu şekilde konuşamassın dedim oda madem öle özürrdilemeden arama konuşmayalım dedi napmalıyım kızlar yardımcı olun
Sen kendi duygusallığın yüzünden boşuna alınganlık yapmışsın bence. Çocuğun yaptığı şeyde anormal olan bir şey yok. Askerlik durumu zordur ve o zamanlarda tüm sosyal hayatları yok oluyor. İzinleride o dışarı çıktıkları bir kaç saatten ibaret. Yani bunu arkadaşlarıyla değerlendirmek istemesinden çok daha basit bişey olamaz. Sen kendini kısıtlama, o yok diye hayatını erteleme, normal yaşamına devam et. Şuan askerde olduğu için psikolojik bi bağlılık ve duygusallık içinde olduğun için onsuz hiç bir şey yapmak istemiyorsun. Bence askerde olduğu süre senin için iyi bir fırsat. Onu gözünde ilahlaştırır ve hayatın boyunca onsuz bişey yapmak istemiyorhale gelirsen çok zorlanırsın Sevginin biraz dizginleşmesi gerek bence. Ayrıca ailenle olan herşeyi ona anlatma. Erkekler aile konularını dinlemekten pek zevk almıyor. Hatta bunalıyorlar. Tecrübeyle sabit. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?