slm kızlar bugün sevgilimle atıştık bir güzel tabi şuan o askerde buda bilginize bugün arkadaşıyla sinemaya gitti gitmeden öncede faceden konuşuyoduk beyefendi başka şeylerle meşkul olmaktan baana cewap yazmaktan muzdarip tabi neyse buna asbım bozuldu sonra canımı sıkan bu konuyla birlikte başka bir konuyuda dile getirdim ben senin için bir çok şeyi yapmayım yarım bırakıyorum örneğin film konusu arkadaşlarım beraber gidelim bir filme dediğinde beraber izleriz diye düşüp gitmedim ama sen gelir gelmez o filmi tek baına izledin ben bu derece düşünceli davranıp seninle birlikte yaparız diye haladip sen tek bireysel olarak yapıyorsun dedim ama bir daha böyle bir özveri göstermicemi dile getirdim bende bireyse yapıcam düşünmicem dedim ondan sonra asıl pimi çekti sen böyle yapıp tekrar nasılsa benden özürdiliceksin derdemez şarteller attı bende bağırdım çağırdım kapadım suratına telefonu sonra bana mesaj attı bir filme ggittim diye bana bunu zehir ettin göriceksin gibisinden tekrar aradım ve ben sadece bunun için böyle yapmadımı söyledim sonra şu özür dileme mevzusu konusuna döndük bana bu şekilde konuşamassın dedim oda madem öle özürrdilemeden arama konuşmayalım dedi napmalıyım kızlar yardımcı olun