Özür dilerim oglummm

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Affet beni annecigim. Senin en guzel yasinda doneminde hasta oldugum icin affet beni yavrum. Ben kendimi nedense affetmiycem. Kizginim kendime hayata ....affet beni kuzum 4 ay seni unutup kendimle ilgilendigim icin affet yavrum. Icim yaniyo oglum nasil bu yangin söner bilmiyorum. Annesinin nazli oglusu 4 ay icinde buyudugun icin affet beni. Bugun fark ettim buyumussun be oglum. Ama bu 4 ay icinde olmamaliydi. Cok mu sorumluluk yukledim o kucuk omuzlarina bilmiyorum yavrum .....olmasi gereken neydi kuzum. 5 yasinda olsan da sen benim icin yeni dogmus mis kokulu bir bebektin. 4 ay yordu mu seni yavrum .. affet anneyi yavrum affett

Canım benim ya Rabbim tez zamanda şifa versin. Sen kendini bırakma sakın. Hele bir iyileş,geçireceğiniz güzel zamanların yanında yitirdiğiniz 4 ayın hiç bir anlamı kalmayacak. Uzun yıllar var önünüzde sakın kendini üzme.

Hasta olmak sizin seçiminiz değildi o yüzden kendinizi suçlayarak bir yere varamassınız ve iyileştiğinizde daha çooook 4 aylar geçireceksiniz onunla birlikte geçmişler olsun hemde çok sevgi ve sağlıkla kalın

Bu şekilde düşünüp kendini üzme lütfen, özür dilicek ne varki... kendine haksızlık ediyosun, oğlunu unutmadığına yüzde yüz eminim. Çünkü böyle derin hisseden anne yavrusunu ihmal etmez, yüreği hep ondadır. Senin çok iyi bi anne olduğuna eminim, önce kendin sonra onun için iyi olmalısın ve bunun için çok güçlü ol. Tek ihtiyacı sensin, hasta olmak senin suçun değil. Rabbim şifa versin tüm hastalara. Lütfen kendini üzme güzel anne

Kanser hastasiyim. Bugun biraz duygusalim. Yazip rahatlamak istedim. Buraya yazinca rahatliyorum.

Kanser hastasiyim. Bugun biraz duygusalim. Yazip rahatlamak istedim. Buraya yazinca rahatliyorum.
Çok geçmiş olsun, üzülmeyin. Hastalıklar geçici, yeter ki siz iyi düşünün. Ben küçükken annem de hep hastaydı, hastanedeydi. Ben çay yapmayı bile babamdan öğrendim. Sonra toparladı ama annem, oğlunuzla yaşıt kardeşim var. O doğunca annem yine fenalaştı. Ben anne oldum ona. Ama hepsi geçti çok şükür neler neler atlattık. İnancınızı kaybetmeyin. Herşey iyi olacak.

Çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum..
Söylemesi kolay biliyorum..Ama kendinizi bu kadar üzmeyin daha önünüzde birlikte geçireceğiniz kocaman bir ömür var..Varsın 3-5 ay ,1 yıl oğlunuz annesinin ilgisi olmadan yaşasın...Siz onu ilerki yıllarda fazlasıyla telafi edersiniz..Rabbim sizi ailenize bağışlasın..

Gecmis olsun canim.onceki gun aon kemoterapindi nasil gecti ogluna kim bakti.
Vijdan azabi cekme hastalik senin secimib degildi.oglunn icin guclu ol basaracaksib kurtulacaksin bu iletten oglunla kacirdigin zamani yeniden yakalayacaksin.dua ediyorum ins. Tez zamanda kurtulursun canim

Bizimde ailemizde bir dönem böyle bir rahatsızlık vardı ve annem kardeşimle ilgilendiği için en küçük kardeşimi 10 günlükken bırakmak zorunda kaldı. Ozaman annemde beni ve küçük kardeşimi bırakmak ve diğer kardeşimle ilgilenmek zorunda kaldığı ve zamanlarının çoğunu hastanede geçirdikleri için çok üzüldü ama biz annemizle gurur duyuyor ve onu çok seviyoruz o bizim gözümüzde çok iyi bir savaşçı. Yani bunu bir çocuk gözüyle yazıyorum. O da sizinle ilerde çook gurur duyacak emin olun. Heleki siz gerçek bi savaşçısınız

Kusura bakmayın ama ben biraz kızdım size, nedeni ise kendinizi bu kadar üzmeniz moral çok önemli bir unsur sizin için. Oğlunuz büyüdüğünde benim çok güçlü bir annem var diyeceğine eminim o size hiç kızmayacak siz ne zaman kendinizi sallarsanız o zaman kızacak size o yüzden kendinizi hiç üzmeyin. Geçmiş olsun.

Canım keyfi olarak hasta olmadın ki...o da Allahtan gelen bişey.hem o 4 ay daha iyi olup oğluna daha iyi bakabilmen içindi...sen iyi olcaksın ki oğlunun en güzel zamanlarında saglıkla yanında olacaksın.Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun ve birdaha yaşatmasın.sakın kendini üzme sakın...

Böyle üzmeyin kendinizi , moral çok önemli . Bu geçici bir süreç ve inşallah uzun uzun beraber vakit geçirebilmeniz icin bu dönemlerin olması gerekiyor . Daha güzel günler yaşanması icin bu diye düşünün ve tedavinize odaklanın lütfen . Çok zor ama evladınız için dik durup , mücadelenize kararlılıkla , yüksek moralle devam edin . Allah şifa versin inşallah .

Öncelikle Özür dilerim kanser olduğunuzu bilmeden ne kadar da dramatize etmiş dedim içimden. Allah sizi oğlunuza bağışlasın. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…