• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozur dilerim..

Siskooanne

Fake ül Zabıta
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
3.364
3.417
163
Evet,evet senden ozur dilerim.seni yine yakalayip,ifsa ettigimiz icin ozur dilerim.seni hayal dunyanla bi turlu basbasa birakmadigim icin ozur dilerim.
ilk nickin en sevdigin dizi breakingbadd ken ikinciyi en sevdigin dizi karakterlerinden biri olan,agzinin suyunun aktigi ericin kizi olan pam de beaufort sectigin icin ozur dilerim.o kadar konu ve kisi icinde ziyaretci olarak takip ettim diyip justin konusuna yazdigin icin ozur dilerim.pam in en sevdigin lafini soylemistin ya hani goz kirpmasini,bunu uzun sure bb proflinde imza olarak paylastigin icin ozur dilerim.
hayalindeki norvecli sari turtanla suanda ayni sekilde turkiyede bulunmasi zor sarisinlardan hoslandigin icin ozur dilerim.
'kuzenimin adi da ezgi ezgileri cok severim'diyip yeni acitasyon konunda kuzeninin adi ezgi oldugu icin ozur dilerim.konu acip icinde merak edilecek pay birakip,aradim kizlar bulustum kizlar baristik kizlar stilini,konularini hep guncel tutmani kiskandigim icin ozur dilerim.
Bize hicbir zaman gercek adini vermedigin icin,suan ip de bambaska bi isim cikacagini bildigin ve kendince buna guvendigini akil ettigim icin ozur dilerim.
10 ekimde senin fake oldugunu ortaya cikarip 17 ekimde geri geldigin icin ben ozur dilerim.uyeliginin 9. Gununde siteyi bu derece bilecek,reyting alan konulari bilecek kadar zeki oldugun icin kendimden ozur dilerim.'size karsı hislerim gercek bilin lütfen' uslubunla 'yalan soylemedim bilin lütfen' uslubun bu kadar benzedigi icin ozur dilerim.just sana 'seni sevdigim birine benzettim,onun sandigim kisi olmamasina uzulmustum' dediginde siteden hic bahsetmemesine ragmen 'beni o fake uye sanmiyosun degilmi?ben o degilim' diye baliklama daldigin icin ozur dilerim.
Sen gerceksen bile ki degilsin konunun sacmaligi icin ozur dilerim.fake olmadigin halde sana fakesin diyen insanlara israrla cevap verip,ikna etmeye calistigin icin ozur dilerim zira insanalr genelde pek oyle yapmazlar.hadi isine der ve gecerler.daha ilk dakkasinda moderatore basvuracak kadar ciddiye alip panikledigin icin ozur dilerim.sen 75 ip de degistirsen breakingbaddsin pam..adin mine degilse lale,lale degilse baska bisey ama sen breakingbaddsin.bu sitede akli olan herkes bunu gorup anlayabilir.en azindan bu konuyu okuduktan sonra.justholdmetigth nasil gorduyse,gazozgofret nasil gorduyse vivelamour nasil gorduyse...
Ben bana yakisani yaptim ozur diledim.sende varsa eger yakisigin git bu siteden ve insanlari rahat birak.

Edit:banlanacaz biliyoruz bunun icinde kendimizden ozur dileriz.:KK52:

Son düzenleme:
bizim şüphemiz yok eminiz. ikisi aynı kişi. uyarıyorum burdan forumdaki üyeleri bu ruh hastasıyla muhattap olmayın söylediği her şey kurgu acil tedavi olması gerek ama farkında değil. gerçek kimliğini hiç söylemedi o yüzden şimdi ispatlarım kim olduğumu diye nara atıyor, ilk fake olduğu ortaya çıktığında unisex bir el resmi atıp inandınız mı ben kızım diye ağlıyordu ama hala akıllanmamış.
evet minecim pardon lauretta21 ya da 17 yaşındaki (!) sorunlu kız seni hayal dünyanla baş başa bırakamadığımız için ben de özür dilerim.

bizim şüphemiz yok eminiz. ikisi aynı kişi. uyarıyorum burdan forumdaki üyeleri bu ruh hastasıyla muhattap olmayın söylediği her şey kurgu acil tedavi olması gerek ama farkında değil. gerçek kimliğini hiç söylemedi o yüzden şimdi ispatlarım kim olduğumu diye nara atıyor, ilk fake olduğu ortaya çıktığında unisex bir el resmi atıp inandınız mı ben kızım diye ağlıyordu ama hala akıllanmamış.
evet minecim pardon lauretta21 ya da 17 yaşındaki (!) sorunlu kız seni hayal dünyanla baş başa bırakamadığımız için ben de özür dilerim.
Gazoz ben olayi tam bilmiyorum ozetlermisin bana?

Benim iletim de sana dert olmuş

Ya kusura bakmayın sürekli sizin kocalarınızı , kayınvalidelerinizi, eltilerinizi dinliyoruz bu forumda. Siz de accık bizi dinleyin. Ha dinlemek istemeyene de kapı orada kimseyi zorlamıyoruz oku diye.

yanlız bu ıkıncı uyelıklerden bende dertlıyım kadın eskı uye benımle kavga etmıs sonra gelmıs daha ıkı gunluk uyelıgıyle hem bana mesaj atıp benı sınırlendırıyo hemde haklıyım aaaa dostlar dıye ortalıkta çıngar koparıyo nerden bılıyosun ıkıncı uyelık oldugunu demeyın kadının kk nın butun kurallarından haberı var masallah:KK62::KK62:

yanlız bu ıkıncı uyelıklerden bende dertlıyım kadın eskı uye benımle kavga etmıs sonra gelmıs daha ıkı gunluk uyelıgıyle hem bana mesaj atıp benı sınırlendırıyo hemde haklıyım aaaa dostlar dıye ortalıkta çıngar koparıyo nerden bılıyosun ıkıncı uyelık oldugunu demeyın kadının kk nın butun kurallarından haberı var masallah:KK62::KK62:

işte biz de bu şahsı tanıdık artık
ki çok açık verdi iki konuşmada bile
aylardır her türlü özelkimizi paylaştığımız ve çok içten şekilde elimizi uzatıp
yardım ettiğimiz için sinirlenmek hakkımız

Back
X