• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozur dilerim..

Gerçekten ilk defa duydum üyeler hakkında konu açmak yasakmış? Gazoz? Sisko? Just ! :110: Ayrıca bana üyelerin saçma saçma konularda sidik yarıştırmasından böğ geldi, siz her gün ban yiyorsunuz biz de biliyoruz herhalde yiyeceğimizi!

Herkeş ne çok biliyo ve ne çok sevimsiz.

bana sen dert olmadın haşikio konuyla ilgili değilsen uza o zaman git kaynana topiklerine yaz biraz

Seni ilgilendirmez istedigim yere yazarim kibledim seni

Ya kusura bakmayın sürekli sizin kocalarınızı , kayınvalidelerinizi, eltilerinizi dinliyoruz bu forumda. Siz de accık bizi dinleyin. Ha dinlemek istemeyene de kapı orada kimseyi zorlamıyoruz oku diye.

Ben o yazdiginiz konularda konu acmadim ,yazi da yazmadim . Uyeler hakkinda konu acmak yasak. Mune gerekeni yapiyor zaen.

Fake adres acanlar dert mi oldu?

Aslında burda mesele fake üyelik konusu açmak değil, mesele burdaki insanların sorunlarını, acılarını,mutluluklarını hatta özel hayat bilgilerini paylaştıkları kişinin sahte çıkması ve onları kandırması.
Burda çok çok iyi anlaştığınız ve özelinizi açtığınız kişinin tamamen kurmaca bir kişi çıktığını düşünün... Yaşayacağınız hayal kırıklığı ve kızgınlık feci olurdu tahmin edeceğiniz gibi.
Başka kişiler de bu sahte üyeye kanmasın diye burdaki arkadaşlar da bu konuyu açtı -sanırım-

Aslında burda mesele fake üyelik açmak değil, mesele burdaki insanların sorunlarını, acılarını,mutluluklarını hatta özel hayat bilgilerini paylaştıkları kişinin sahte çıkması ve onları kandırması.
Burda çok çok iyi anlaştığınız ve özelinizi açtığınız kişinin tamamen kurmaca bir kişi çıktığını düşünün... Yaşayacağınız hayal kırıklığı ve kızgınlık feci olurdu tahmin edeceğiniz gibi.
Başka kişiler de bu sahte üyeye kanmasın diye burdaki arkadaşlar da bu konuyu açtı -sanırım-

aynen öyle biz enayi miyiz sabahlara kadar dinledik onla bir üzüldük onun norveçli sevgilisini annesini evlatlık olmasını bilmemnesini
ben enayi miyim iş adresime kadar verdim de gelsin omzumu açayım ona diye
evet enayilik etmişim besbelli inanarak
hodri meydan artık ne diyelim

Gerçekten ilk defa duydum üyeler hakkında konu açmak yasakmış? Gazoz? Sisko? Just ! :110: Ayrıca bana üyelerin saçma saçma konularda sidik yarıştırmasından böğ geldi, siz her gün ban yiyorsunuz biz de biliyoruz herhalde yiyeceğimizi!

Herkeş ne çok biliyo ve ne çok sevimsiz.
uslubunu duzeltırsen ıyı olur burası bdv konu dsı olmadıgı surece ısteyen ıstedıgı yorumu yapar :KK14:

okuyordur bence kesin burayı....birkaç bir şey söyleyeceğim sana bb
bb ergenlik çağındaysan gerçekten bak
ne kadar kötü bir kişilik geliştiriyorsun kendine
üzüldüm bir yandan neden bunu kendine yapıyorsun kuzum bak okuyorsan yapma bunu kendine kötülük
hadi bunca insanın zamanını çalmanı, kandırıp resmen insanlarla oynamanı geçtim en büyük kötülük kendine ...

okuyordur bence kesin burayı....birkaç bir şey söyleyeceğim sana bb
bb ergenlik çağındaysan gerçekten bak
ne kadar kötü bir kişilik geliştiriyorsun kendine
üzüldüm bir yandan neden bunu kendine yapıyorsun kuzum bak okuyorsan yapma bunu kendine kötülük
hadi bunca insanın zamanını çalmanı, kandırıp resmen insanlarla oynamanı geçtim en büyük kötülük kendine ...
kanka ozelden profıl lınkını atarmısın bı bakayım:)

yok çevrimdışıya aldı olaylar patlayınca gizledi :27:
"kuzeniyle buluşmaya gitmiştir o" :27:

Ne oldu ki ya ?? Konuyu detaylandiysaydiniz niye banlandi breakingbad ?? Buraya yazamiyorsaniz ozele mesaj atin bir zahmet merak ettim :)

Back
X