• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozur dilerim..

Ya ben bu Breaking Bad kişisine imzayla ilgili bir şey sormuştum bir zaman önce, baya ekran görüntüsünü falan çekip anlatmıştı. Buna ne gerek vardı diye düşünmüştüm o zaman. Bütün gün pc de oturup hikaye uyduruyor demek ki.

ay bir tek bdv de o konuyu okuyasım gelmemişti neden bilmiyorum
valla iyiki okumamışım kanserli filansa
hayır ben ağlıyorum bazen dayanamayıp bazı yaşantılara eminim çokça da vardır benim gibi arkadaş...
insanların duygularıyla oynanması ne kötü...

Ya ben bu Breaking Bad kişisine imzayla ilgili bir şey sormuştum bir zaman önce, baya ekran görüntüsünü falan çekip anlatmıştı. Buna ne gerek vardı diye düşünmüştüm o zaman. Bütün gün pc de oturup hikaye uyduruyor demek ki.

yine uydursun keyfi bilir de son yaptığı artık ayıp
kanser hastaları hakkında konu uydurup birsürü insanı üzdü ya
yazık.

ne çok beğenirdi yazdıklarımı halbuki..:(

dişi mi,erkek mi kendisi..

sesini duyan oldu mu ki aranızda?

Kizlar bilmeyenler icin breakingbadd faketi ortaya cikardik suresiz banlandi zaten.biz simdi onun actigi ikinci uyeliigi duyuruyoruz.fake hesap derdinde degiliz dunya kadar var.kaldi ki benim derdim de bu evet.rahatsiz olani amanda gelin topicime diye kirmizi haliyla karsilamiyorum

Yöneticiler mutlaka biliyordur ya otomatik ip değiştiren bir modem olsa bile hangi makinadan bağlandığını görebiliyor adminler

Mesela bi sözlükte çakışan ip ya da makinadan farklı üyelik alınırsa otomatik olarak ikinci üyelik uyarısı gidiyor yöneticilere burda da o uygulama yapılabilir küçük bi öneri

Ne diyeceği mi bilemedim, ben daha önceki konuyu okumamıştım şimdiki konuda üffff neyse ya bize bişey yapmadı kendine yapıyor sahte konuysa demekki anlatacak bir gerçeği yok, kızlar sizdeki dikkatte maşallah just bende senden özür dilerim :))

ne çok beğenirdi yazdıklarımı halbuki..:KK43:

dişi mi,erkek mi kendisi..

sesini duyan oldu mu ki aranızda?
ben kızım 17 yaşındayım şişmanım diyip duygu sömürüsü yapmıştı kız olduğunu kanıtlamak için de el resmini yolladı ama eli kız da olabilir erkek de. kız olduğundan ve işsiz olduğundan eminiz.

Erkek olma ihtimali yüksek :)
Size yaklaşıp özel şeyler konuşmak istedi belki vay çakal:KK48:

ben kızım 17 yaşındayım şişmanım diyip duygu sömürüsü yapmıştı kız olduğunu kanıtlamak için de el resmini yolladı ama eli kız da olabilir erkek de. kız olduğundan ve işsiz olduğundan eminiz.
anlamadığım bu kadar samımıydınız..sıze sadece elini mi gösterdi..siz hepiniz özelden de gorusmuyo musunuz? Bastan guvensızlık olusturmadı mı sızde,böyle gızlenmesi..

Back
X