Birazda dediğiniz gibi düşünüyorum . ama içime sıkıntı oldu nedense . halbuki daha adamı görmicem bilmicem yani niye taktım bukdar bende anlamadımboşver. orada çalışan herkes birbirini tutacak, sana gösterdikleri tahammül sakin olman için.
Haha peki adres alayımÖzür dile ama çikolatayı bana gönder
Ozur dilemek erdemliktir. Dilin acimaz. Bence mutlu olacaktir bu davranisindan dolayi. Empati kur her konuda karsindakini iyi anlarsinKızlar bi kaç gün önce dershane problemimle ilgili bi konu açmıştım.kaydımı iptal etmiyolar falan diye.
Neyse bugün gittim dershaneye yine konuşurken bi kaç hoca yanımıza geldi . bitanesi sevdiğim bi hocaydı. Adam bana gayet ılımlı yaklaştı .çözüm üretme amaçlı yanı resmen benim yanımda oldu ama ben onu o anki sinirimle sürekli yanlış anladım. Çok itici konuştum hocaya karşı.
Şuan sakin kafayla düşününce baya saçmalamışım.
Muhabbetim olan bi hoca değildi ama severdim .
Şimdi vicdan yaptım ona karşı. Yarın özür dilemeye gitmeyi düşünüyorum. Ama giderken bişeyde götürmek istiyorum. Çikolata vs.
Sizce gereksiz vicdan mı yapıyorum ve de adama o kadar çemkirdim şimdi gitsem tersler mi beni . ne yapsam ??
Zaten öyle gurur felan yapmıyorum yanı de sadece ben mi abartım yanı bi daha görmicrğim ve samimi olmadğım biri diyeOzur dilemek erdemliktir. Dilin acimaz. Bence mutlu olacaktir bu davranisindan dolayi. Empati kur her konuda karsindakini iyi anlarsin
Cikolataya falan gerek yok. Ozur dileyin gonlunu alin bence. Sevdiginiz bir hocaymista zatenZaten öyle gurur felan yapmıyorum yanı de sadece ben mi abartım yanı bi daha görmicrğim ve samimi olmadğım biri diye
evet ozur dılemeye gıt ayıp etmıssın.Kızlar bi kaç gün önce dershane problemimle ilgili bi konu açmıştım.kaydımı iptal etmiyolar falan diye.
Neyse bugün gittim dershaneye yine konuşurken bi kaç hoca yanımıza geldi . bitanesi sevdiğim bi hocaydı. Adam bana gayet ılımlı yaklaştı .çözüm üretme amaçlı yanı resmen benim yanımda oldu ama ben onu o anki sinirimle sürekli yanlış anladım. Çok itici konuştum hocaya karşı.
Şuan sakin kafayla düşününce baya saçmalamışım.
Muhabbetim olan bi hoca değildi ama severdim .
Şimdi vicdan yaptım ona karşı. Yarın özür dilemeye gitmeyi düşünüyorum. Ama giderken bişeyde götürmek istiyorum. Çikolata vs.
Sizce gereksiz vicdan mı yapıyorum ve de adama o kadar çemkirdim şimdi gitsem tersler mi beni . ne yapsam ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?