• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özür dilesem mi?

Narnia_h

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
81
42
3
33
Kızlar bi kaç gün önce dershane problemimle ilgili bi konu açmıştım.kaydımı iptal etmiyolar falan diye.

Neyse bugün gittim dershaneye yine konuşurken bi kaç hoca yanımıza geldi . bitanesi sevdiğim bi hocaydı. Adam bana gayet ılımlı yaklaştı .çözüm üretme amaçlı yanı resmen benim yanımda oldu ama ben onu o anki sinirimle sürekli yanlış anladım. Çok itici konuştum hocaya karşı.
Şuan sakin kafayla düşününce baya saçmalamışım.

Muhabbetim olan bi hoca değildi ama severdim .

Şimdi vicdan yaptım ona karşı. Yarın özür dilemeye gitmeyi düşünüyorum. Ama giderken bişeyde götürmek istiyorum. Çikolata vs.

Sizce gereksiz vicdan mı yapıyorum ve de adama o kadar çemkirdim şimdi gitsem tersler mi beni . ne yapsam ??

boşver. orada çalışan herkes birbirini tutacak, sana gösterdikleri tahammül sakin olman için.

Sadece bir ozur yeterli gitmene bile gerek yok. Sosyal medya uzerinden de ozur dileyebilirsin. Cikolata falan abarti olur.

Özür dile, için rahat edecekse. Bir yerin eksilmez sonuçta

Tamam kızlar sağolun . yarın gidip sadece özür dileyeceğim .
Teşekkürler yorumlarınız için :)

Özür dileyin, "Kusura bakmayın hocam o gün sinirlerim çok bozuktu galiba sizi yanlış anladım ve saygısızlık ettim." diye.

Kızlar bi kaç gün önce dershane problemimle ilgili bi konu açmıştım.kaydımı iptal etmiyolar falan diye.

Neyse bugün gittim dershaneye yine konuşurken bi kaç hoca yanımıza geldi . bitanesi sevdiğim bi hocaydı. Adam bana gayet ılımlı yaklaştı .çözüm üretme amaçlı yanı resmen benim yanımda oldu ama ben onu o anki sinirimle sürekli yanlış anladım. Çok itici konuştum hocaya karşı.

Şimdi vicdan yaptım ona karşı. Yarın özür dilemeye gitmeyi düşünüyorum. Ama giderken bişeyde götürmek istiyorum. Çikolata vs.

Sizce gereksiz vicdan mı yapıyorum ve de adama o kadar çemkirdim şimdi gitsem tersler mi beni . ne yapsam ??
Ozur dilemek erdemliktir. Dilin acimaz. Bence mutlu olacaktir bu davranisindan dolayi. Empati kur her konuda karsindakini iyi anlarsin

evet ozur dılemeye gıt ayıp etmıssın.

Hediye almanıza gerek yok.
Fakat illa birşey alacağım diyorsanız, ufak birşey seçebilirsiniz.
Çikolata vs. yerine bir kupa (sade birşey) hediye edebilirsiniz.
Yılbaşı da geliyor, Starbucks'ta falan çok şık kupalar var.
15 TL civarında olması gerek, taş çatlasın 25 olsun hadi.

Geçen günkü davranışım için özür dilerim, sinirle davrandım kusura bakmayın dersiniz, olur biter.
Gönül almak güzel birşeydir. :KK39:

Back
X