Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu hayatta nasıl "hata yapamama" gibi durum söz konusu olamazsa "özür dileyememe" gibi bi durum da olamaz.Slm kızlar...eşimin özür dileyememe sorunu var ben bi hata yaptığımda hemen diliyorum ama o dilemiyor özür dilemek ona işkence gibi geliyo böyle olunca bende dilemesi için daha çok üstüne gidiyorum dileyemediği için yanliş mi yapiyorum..
Şu hayatta nasıl "hata yapamama" gibi durum söz konusu olamazsa "özür dileyememe" gibi bi durum da olamaz.
"Hata yapamıyorum LABOO, deniyorum deniyorum olmuyo. Ne yapsam mükemmel ne yapsam kusursuz. Nasıl bi kocayım ben .s.s.s.s" diyorsa bilemem tabi.
Özetle o egoyu yavaşça yere bırakmasını söyleyin
Not : Gelen yorumların çoğu telafi ediyorsa söze dökmesine gerek yok ekseninde olacak anladığım kadarıyla. Toplumumuzda yaygındır tabi söylemese de ben onun içini biliyorum düşüncesi. Hani bi kere bile seni seviyorum evladım demeyen ama gece gizlice çocuğunun üstünü örten, uykusunda uzaktan göz ucuyla seven anne babalar pek meşhurdur ya bu da o tarz bi tavır olabilir.
Gel gelelim bu o tavrın doğru olduğunu göstermez bana kalırsa. İletişimin dilini iki taraf karşılıklı belirler. Kimi için duygu sözlerle geçer, kimi eyleme döküldügünü görmek ister, kimi dokunarak anlaşır.
Diyelim kötü bi haber aldınız, o an fiziksel temasa birinin size sarılmasına ihtiyacınız varsa mesela. Bu durumda "sözle teselli ettim ya yetmez mi" diyemez karşınızdaki insan size.
O yüzden duymak istiyorsanız ve karşı taraf gerçekten hatalıysa kırgın taraf olarak iletisimi belirleme önceligi de sizde olmalı.
Size katılamadım
Mesela ben sarılmayı sevmem ama saatlerce konuşabilirim
Birini teselli etmek için sarılmam, sarılsam da yapmacık olur karşımdaki benden bunu beklerse orta yolu bulamayız ki zira o yapmacık halimden tatmin olmaz
Kişi kendini en iyi nasıl ifade ediyorsa özrünü de aşkını da üzüntüsünü de öyle ifade etmeli bence beklentilerimizi de kendimize göre değil karşıya göre şekillendirmelidir
Adam hatalı oldugunu düsünmüyor ki özür dilesin. Konuyu kapatıyor ilgi göstererek. Uzun vadede çözmeden üstünü örtmek sıkıntılara sebep olur konu sahibesi. Tartışmalarınızın kaynağı ne, yani gerçekten yanlış-doğru diye kesin çizgilerle ayrılabilecek hareketler söz konusu mu?Hatalı olduğunu kabul de etmiyor...anlatiyor bu yaptiğim yanlış değil falan diye gelip ilgileniyor yani ama yanlişti k.bakma diyemiyo..