• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özür dileyerek soruyorum.

banadediki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Öncelikle böyle bi konuyu anlatabileceğim en münasip dille anlatmaya çalısıcam .
Mayıs ortası gibi doğumum olcak kısmete , ancak doğum hazırlıkları yapmaya şimdiden başladım.
Kıyafeti falan hazırlamak kolay ama kendimi hem psikolojik hem bedenen buna hazırlamam gerekiyor. Doğuma giderken , ki suan için sezeryan düşünülüyor. Lazerli değilim. Göbeğimden dolayıda yine temizlenebiliyorum ama tam bi temizlenme olmuyor bunun stresine giriyorum. Tüy dökücü krem vs de kullanmak istemiyorum bu süreçte..
Önerisi olanlar var mı ? ya da bu kadar bu konuda stres olmamalı mıyım bilmiyorum .

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, merak etmeyin hiçbir sağlık ekibi bu konuya takılmaz eşinize veya yakınınıza jiletle temizlik yaptırabilirsiniz aklıma bu geldi

Benim çevremdekiler ya kuaföre adaya gidiyor çekinmeyen de eşine yaptırıyor. Sağlıkçılar tabii ki böyle bir şeye takılmaz

Öncelikle böyle bi konuyu anlatabileceğim en münasip dille anlatmaya çalısıcam .
Mayıs ortası gibi doğumum olcak kısmete , ancak doğum hazırlıkları yapmaya şimdiden başladım.
Kıyafeti falan hazırlamak kolay ama kendimi hem psikolojik hem bedenen buna hazırlamam gerekiyor. Doğuma giderken , ki suan için sezeryan düşünülüyor. Lazerli değilim. Göbeğimden dolayıda yine temizlenebiliyorum ama tam bi temizlenme olmuyor bunun stresine giriyorum. Tüy dökücü krem vs de kullanmak istemiyorum bu süreçte..
Önerisi olanlar var mı ? ya da bu kadar bu konuda stres olmamalı mıyım bilmiyorum .
Benim doğumum ani oldu ve asla jilet kullanmayan ben o gün jiletle almıştım. Sezaryan oldu bu arada

Stres olmanıza gerek yok sağlıkçılar bu tarz durumlarla ilgilenmezler bile o kadar çok hastaları oluyor ki inanın dikkatlerini bile çekmiyor. Ama siz kendiniz rahat edecekseniz en kolayı o süreçte jilet gibi gözüküyor. Ben öyle yapmıştım. Venüsün mor olanını alabilirsiniz. Görmeden bile yapabilirsiniz önce bikini bölgenizi güzelce köpürtün tahriş olmaması için üstünden jiletle geçin kolayca temizlenir. Zaten sezaryen olacaksa günü belli olur 1 gece önce halledersiniz

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, merak etmeyin hiçbir sağlık ekibi bu konuya takılmaz eşinize veya yakınınıza jiletle temizlik yaptırabilirsiniz aklıma bu geldi
Allah razı olsun canım, tüm anne adayları sağ salim sağlıkla alsın bebişlerini kucağına
Bakiyim evde bu epilasyon aletinin tıraş makinesi gibi olan bi başlığı var onu denedim baya iyi aldı onunla denerim artık. Ağda kadar olmasada baya iyi oldu idare eder beni diye düşünüyorum tabi inşallah hazırlanıp gitmeye vaktimiz olur da bebiş zamanında gelir :)

Benim çevremdekiler ya kuaföre adaya gidiyor çekinmeyen de eşine yaptırıyor. Sağlıkçılar tabii ki böyle bir şeye takılmaz
Ben de evdeki epilasyon cihazının başlıkları varmıs biri tıraş makinesi başlığı gibi bi şey onunla denedim iyi aldı baya , eşim de yapar çekinmem . Geçen doktora da dedim önemli olan senin psikolojik olarak her şeye hazır olman diğer hazırlıkların önemli değil dedi sağ olsun anlayışlı da adam .

Benim doğumum ani oldu ve asla jilet kullanmayan ben o gün jiletle almıştım. Sezaryan oldu bu arada
Bende bu zamana kadar jlet kullanmadım desem yeridir. 5 parmağımı geçmez ama ağdaya gidemiyorum karnımdan dolayı yaşadıgım yerde cokta alternatif yok gidebilmem için o yüzden mecbur eldekilerle idare edicem. Epilasyon aletinin bi başlığı varmıs jilet gibi diyim acıtmadan birde kolayca alıyor kesmiyorda onunla denedim geçen güzel oldu öyle yaparım artık .Birde neden ani oldu doğumunuz ? Kaçınca haftada doğum yaptınız

Eldivenle de çekilebiliyor aslında. Esiniz cekse o da cogunu kokten alıyor. Beyaz eldivenler var ya rahatlıkla tut cek yapılabiliyor. Lazerden önce bazen yapıyordum ağda yapışıklığını istemediğim zamanlarda. Acıtmıyor da öyle ağda gibi

Bence ağda en mantıklısı jiletle alsanız doğurana kadar gene çıkar bence bi şekilde ağda yaptırın

Stres olmanıza gerek yok sağlıkçılar bu tarz durumlarla ilgilenmezler bile o kadar çok hastaları oluyor ki inanın dikkatlerini bile çekmiyor. Ama siz kendiniz rahat edecekseniz en kolayı o süreçte jilet gibi gözüküyor. Ben öyle yapmıştım. Venüsün mor olanını alabilirsiniz. Görmeden bile yapabilirsiniz önce bikini bölgenizi güzelce köpürtün tahriş olmaması için üstünden jiletle geçin kolayca temizlenir. Zaten sezaryen olacaksa günü belli olur 1 gece önce halledersiniz
Ayyy valla rahatladım ya , evet o dediğinizden geçen ay denedim azıcık maliyetli ama gayet güzel memnun kaldım.
Sezeryan olcak inşallahta tabi evdeki hesap umarım çarşıya uyar onu zamanla görücez :)
Teşekkür ederim canım tavsiyen için

Eldivenle de çekilebiliyor aslında. Esiniz cekse o da cogunu kokten alıyor. Beyaz eldivenler var ya rahatlıkla tut cek yapılabiliyor. Lazerden önce bazen yapıyordum ağda yapışıklığını istemediğim zamanlarda. Acıtmıyor da öyle ağda gibi
Annemde böyle dedi bu da aklımda aslında. Kolay oluyormus daha önce denememiştim ama aklıma yatmadı da değil.

Annemde böyle dedi bu da aklımda aslında. Kolay oluyormus daha önce denememiştim ama aklıma yatmadı da değil.
Kolunuzda denersiniz ya da eğilebiliyorsanız önce kendiniz denersiniz. Eşinize de bi eğitim verdiniz mi tammdır :) kolaylıkla olsun inşallah doğumunuz ✨💜

Kolunuzda denersiniz ya da eğilebiliyorsanız önce kendiniz denersiniz. Eşinize de bi eğitim verdiniz mi tammdır :) kolaylıkla olsun inşallah doğumunuz ✨💜
Ahahahahahah eşler sağ olsun :)) Çok teşekkür ederimm

Ben hamilelikten once de kilolu ve gobekliydim. Hamilelikle birlikte hic yapamam aşırı zor olur saniyodun. Gormeyince yapilmaz saniyodum. Reklam gibi olacak ama malesef ben muadilini bulamadığım icin söylemek zorundayım, gilette venus leri kuklaniyorum, görmeden de yapmıştım son güne kadar. Gözüm gormese bile asla kendimi kesme ihtimali yok o jiletle. O yuzden rhaat rahat, dokunarak yapiyordum. Hic de sorun olmadi.

Back
X