Özür diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

innocentee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2018
283
197
103
Benim ergen kuzenim gmail adresimden hesabıma girmiş ve saçma sapan bir konu açmış,herkesten ve özellikle Cirilla hanımdan özür diliyorum.Senelerdir üyeyim,sıkı takipçiyim böyle bir şey yapmak haddimize değil ve saygı değer üyelere ayıp edilmiş.Yaşadığım hayatı da utanmadan konu etmiş dalga geçer gibi.Yeni farkettim,evine dönmemiş olsaydı pataklayabilirdim.Kusura bakmayın,Saygılar hepinize...

CiRiLLA gördün mü?

Senin ergen kuzenin bu kişileri nereden biliyor haha

İnandırıcı değilsin çünkü yazım tarzın bile aynı. Bu kuzen yeğen muhabbeti eskimedi mi ya?

Ergen kuzen hesabina girip cinsellik bolumunde konu acsa daha inandirici olurdu kuzenim yazmis olayi
Uyeleri nerden taniyor da tek tek etiketlemeyi bile basarmis da analiz yapiyor vs
Buradan dönmez
İnsanlık görevimi yaptım.Kimseyi tanimam neden öyle bir şey yapayim ki.Etiketleme olayını başaramadım Cirilla hanımı etiketleyecktim.Konu kapanabilir niyetim kaos yaratmak değil.Hepinize saygılar.

Annesi de üye ve kızı bu siteyle çok haşır neşir.Belki de kendi de konu açtı ve hoş karşılanmadı,bilmiyorum ki.
Bak şimdi,mantıklı sorular gelmeye başlayınca ; birden annesi de sıkı takipcilerinden oldu sitenin.
himmss,konu gittikçe ilginclesiyor,dallanıp budaklaniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…