ya allah allah neye dayanaraksöylediler..sadece ultrasona bi saniye bakarak mı..canım cok dua et olur mu onu senin rahmine koyan allah onun hakkında en iyisini bilir...cok dua et ve olumlu düsün..10 doktarada gösterdim hepsi aynısını söyledi bende ne oursa olsun doğurucam bebeğimi destekleriniz için çok teşekkürler
yara nasıl oluyomus anne karnındaki amnıyon sıvısının içindeki bebekte...ben de saglıkcıyım...bes sene diş hekimliği olsa da alakasız olsa da okudum...söyle düsünelim yara denen doku iyileşir di mi..yara ile sakat olunur mu su an hamileyim 33 haftalık elimde yara var..gün gectikce iyileşiyo...beynindeki suyu bilemem kadın dogumcu bilir..ama 8 . ayına girmis ve cok pimpirikli bir hamilelik yasamıs bir bayan olarak soyleyebilirim ki kızlar doktorunuz kesinlikle pozitif düsünen ve pozitif konusan olayları büyütmeyen felaket tellalı olmayan bir doktor olmalı..ben doktoruma göründükce sakınlesiyorum...yoksa o da arasa bi şeyler bulur su an bende ya da bebekte...canlı varlıklarız birler ya..ya allah allah neye dayanaraksöylediler..sadece ultrasona bi saniye bakarak mı..canım cok dua et olur mu onu senin rahmine koyan allah onun hakkında en iyisini bilir...cok dua et ve olumlu düsün..
tesekkürler güzel moral vermişsiniz hem cinslerinize....o bildiğimiz yara değildir muhtemelen sadece anlaşılabilmesi için yara denilmiştir sanırım.
doktorlar bütün olabilecekleri söylemek zorunda tabi ki ne yapsın.
yarın öbür gün o ihtimal olsa doktor söylemese, bu sefer doktor bize söylememişti bilmiyorduk, vurun doktora modu olur di mi
ayrıca gerçekten diş hekimliği çok alakasız tıp doktorluğuyla!
tesekkürler güzel moral vermişsiniz hem cinslerinize....
biz de o zaman butun çürüklere bu çekime gider diyip dolgu yapmayalım...siz galiba kabzımal filansınız ya da muhtemelen ev hanımı...
tesekkürler güzel moral vermişsiniz hem cinslerinize....
biz de o zaman butun çürüklere bu çekime gider diyip dolgu yapmayalım...siz galiba kabzımal filansınız ya da muhtemelen ev hanımı...
10 doktarada gösterdim hepsi aynısını söyledi bende ne oursa olsun doğurucam bebeğimi destekleriniz için çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?