Özürlü Doğacak Olan Bebeğim Hk.

bebeimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
2
0
36
Şanlıurfa
iyi günler bayanlar,

ben 4,5 aylık hamileyim. doktora gittiğimde doktor bana bebeğin kafasında su toplandığını ve belinde yara olduğunu söyledi bu yüzdende bebek sakat doğacakmış sizden fikir almak istiyorum aynı durumda olan oldu mu benim ne yapmam lazım.

benim bi arkadaşımın öle oldu kafasında su toplanıyordu istanbulda bu gibi durumlarla ilgilenen bi profesör varmış ona götürdü baya zor bir süreç canım ama arkadaşım atlattı allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun doktorun öyle diyip yanıldığı anlarda olmuştur bol bol dua et ne olursa olsun yavrun senin

bnm görümcemin bebeğinede down sendromlu olabilir demişlerdi bebeğin hiç bişeyi yok boşuna hamileyken bebeğim rahatsız doğucak die üzüldü inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına.

canım baska dr.a da gıttınmı.bır dr.la kalma.ayrıca 4 boyutlu usg ye gırdınmı.orda mı goruldu bebegının durumu.bence tek.dr.la kalma bıkac dr.a gorun.belkı dıgerlerı aynı seyı soylemıycek.Rabbim yardımcın olsun ınsallah bebegın saglıklıdır.

merhaba canım hiç moralini bozma ne gelirse ALLAH tan ama ben bu tür şeylere inanmıyorum bizim bi arkadaşın da hamileliği çok güzel geçti bebeği için kaç doktora gitti çok sağlıklı dediler bebek doğduktan sonra birkaç saat içerisinde vefat etti yani bu tür şeylere inanma doktorlar sağlıklı derse bilki hasta oluyo hasta olacak derlerse de bilki çok sağlıklı oluyo sende inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın sadece bol bol dua et .

10 doktarada gösterdim hepsi aynısını söyledi bende ne oursa olsun doğurucam bebeğimi destekleriniz için çok teşekkürler :3:

10 doktarada gösterdim hepsi aynısını söyledi bende ne oursa olsun doğurucam bebeğimi destekleriniz için çok teşekkürler :3:
ya allah allah neye dayanaraksöylediler..sadece ultrasona bi saniye bakarak mı..canım cok dua et olur mu onu senin rahmine koyan allah onun hakkında en iyisini bilir...cok dua et ve olumlu düsün..

ya allah allah neye dayanaraksöylediler..sadece ultrasona bi saniye bakarak mı..canım cok dua et olur mu onu senin rahmine koyan allah onun hakkında en iyisini bilir...cok dua et ve olumlu düsün..
yara nasıl oluyomus anne karnındaki amnıyon sıvısının içindeki bebekte...ben de saglıkcıyım...bes sene diş hekimliği olsa da alakasız olsa da okudum...söyle düsünelim yara denen doku iyileşir di mi..yara ile sakat olunur mu su an hamileyim 33 haftalık elimde yara var..gün gectikce iyileşiyo...beynindeki suyu bilemem kadın dogumcu bilir..ama 8 . ayına girmis ve cok pimpirikli bir hamilelik yasamıs bir bayan olarak soyleyebilirim ki kızlar doktorunuz kesinlikle pozitif düsünen ve pozitif konusan olayları büyütmeyen felaket tellalı olmayan bir doktor olmalı..ben doktoruma göründükce sakınlesiyorum...yoksa o da arasa bi şeyler bulur su an bende ya da bebekte...canlı varlıklarız birler ya..
tatilde acilen baska bi doktora gitmişti 31. haftamda bu bebekin sırtına kordon dolanmıs..yani bi sey olmazda ben söyliyim dedi bana ...salak ya...
hemen kendi doktoruma gitti ' miniğimiz fıkır fıkır bak cok sağlıklı dedi..bebek o an dogal pozisyonunu aldı.ne kordon kaldı ne bi şey...günah ya...

o bildiğimiz yara değildir muhtemelen sadece anlaşılabilmesi için yara denilmiştir sanırım.
doktorlar bütün olabilecekleri söylemek zorunda tabi ki ne yapsın.
yarın öbür gün o ihtimal olsa doktor söylemese, bu sefer doktor bize söylememişti bilmiyorduk, vurun doktora modu olur di mi
ayrıca gerçekten diş hekimliği çok alakasız tıp doktorluğuyla!

o bildiğimiz yara değildir muhtemelen sadece anlaşılabilmesi için yara denilmiştir sanırım.
doktorlar bütün olabilecekleri söylemek zorunda tabi ki ne yapsın.
yarın öbür gün o ihtimal olsa doktor söylemese, bu sefer doktor bize söylememişti bilmiyorduk, vurun doktora modu olur di mi
ayrıca gerçekten diş hekimliği çok alakasız tıp doktorluğuyla!
tesekkürler güzel moral vermişsiniz hem cinslerinize....
biz de o zaman butun çürüklere bu çekime gider diyip dolgu yapmayalım...siz galiba kabzımal filansınız ya da muhtemelen ev hanımı...

biz de o zaman butun çürüklere bu çekime gider diyip dolgu yapmayalım...siz galiba kabzımal filansınız ya da muhtemelen ev hanımı...

evet kabzımalım :27::27:
ayrıca oluşabilecek komplikasyonu söylüyoruz biz
çürük çekime gider deyip dolgu yapmamakla aynı şey mi bu.
bir de moral bozacak ne demişim merak ettim :37:

bu küçümseme ne arkadaşım??sen diş hekimisinde yazdıkların sence ne kadar mantıklı?önce konuşmalarına dikkat et sonrada paylaşşımda bulun,herkes haddini bilmeli..

Back
X