p.t.t posta gönderimi

hayattguzell

Hayatguzel
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
242
168
Arkadaslar p.t.t. araciligi ile posta gondermistim.adres bulunamadigi icin geri iade yapildi fakat barkod numarami bulamiyorum.hic bir sekilde barkod numarami ogrenme sansim yok mu ya.barkod no olmadan subeyi aradigimda islem yapmiyor.:KK17:

Ptt her zaman sorun çıkarıyor. Bende sevgilime hediye gondermek istediğimde bardak kırılır diye kabul etmemislerdi. Ustune ustluk kabul etmediklerini öğrenmek icin yarım saat şubede bekletildim. Yurtiçi kargo cok daha güvenilir ve kaliteli diye düşünüyorum. Cok ironik gerçekten pttnin daha iyi olmasi beklenir halbuki

Ptt her zaman sorun çıkarıyor. Bende sevgilime hediye gondermek istediğimde bardak kırılır diye kabul etmemislerdi. Ustune ustluk kabul etmediklerini öğrenmek icin yarım saat şubede bekletildim. Yurtiçi kargo cok daha güvenilir ve kaliteli diye düşünüyorum. Cok ironik gerçekten pttnin daha iyi olmasi beklenir halbuki

Evet ya sorun. Oluyo hep.simdi subelerine iade edilen postami adresime yada kendime yakin subeye gonderticem ama barkod numarami bilmedigim icin alamiyorum.onemlidr bi evrakti barkod numarami ogrenemez miyim acep

PTT kargo ile postasına ulaşabilen ben hiç görmedim. ya adres eksik diyorlar ya adreste bulunamadı.

1 seneden fazladır bu sitede satış yapıyorum ptt kargo aracılığıyla sayamadığım kadar kargo yolladım 200ü bulmuştur sanırım artık şubedekiler bıktı beni görmekten :) şimdiye kadar tek bi kez bile sorun yaşamadım. ben çok memnunum hem ucuz hemde gayet hızlı ulaşım sağlıyolar. ama sorun yaşayanlar elbette var, şubede çalışan elemanlardan kaynaklanan sıkıntı olabilir.

X