- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
Heee walla doğru diyon :)) kıpraşamıyorum bir yere, tatile gittim 2 gün zor durdum sıcaktan herifin de rahatını kaçırdım geri dönmek zorunda kaldık :)))
Ben her gün mutlaka bakıyorum arkadaşlar, yazın siz ben okurum da cevaplarım da :)
oyy kıyamam sanaa of be Burcukum şansına bu sene dehşet sıcak ben diyorum kendi kendime bir de kilolu olsam napıcam diye oturduğum yerde eriyorum sanki,gece sıcaktan uyuyamıyorum paso kitap okuyorum e kitap dayanmıyor o zamanda çıkıp alsam sıcakta ı ıh kapıdan kafamı çıkaramam en iyisi bir ara çıkıp zulayı doldurmak lazım yada toceye liste yapmalı alsın dimi.Toce dün akşam diyor ki yatakta kitap okuyorum diye ''çok okuyorsun içine kapanıcan bak ilerde diyor'' dedim napıyım bütün gün eve tek başıma tek eğlencem kitaplar ama seviyorumda başlayınca bırakamıyorum aaaah ah sermaye olsa da ben bi kitapçı dükkanı açsam şöle kelepirinden oyyy ne süper olurduuu dadından yinmezdi resmen.Bebiş kaç aylık oldu Burcukum ,eşin de okuyor mu kitap
Sorma sıcak ki ne sıcak hele Bursa'da nem o kadar fazla ki resmen margarin gibi eriyoruz. Kilolu değilim ama göbüşüm o kadar büyük ki taşıyamıyorum :))) Benim bebiş 6 aylık oldu maşallah. Sıcakta çıkma canım, ben de kendimi kapattım eve anama bile gitmiyorum :)) Kocam götürür bırakırsa ne ala ama yoksa ev kuşuyum :))
Eşim kitap okuyor mu :)) Aslında okuyor ama bir kitabı bitirmesi 2 - 3 ay sürüyor, hatta birini bitirmeden diğerlerine başlıyor. En son 3 kitabı aynı anda okumaya çalışıyordu masada süründü kitaplar 3 ay :)) Birini bitirdi diğerleri duruyor :)
Kitapçıyı seninle birlikte açalım, ben de çok istiyorum. Harika olur yaaaa :) Ben kitapların kokusuna bayılıyorum her aldığım kitabın sayfalarını koklarım. Hatta kitapları okuduktan sonra kaldırdığım camlı bir bölme var orayı açıp açıp koklarım bir sürü kitabın kokusu siniyor. Sen de sever misin? :)
Sen ne diyorsun bayılırım yavrus bayılırım o yüzden bu ara ikinci ele dadandım hem orjinal kitapları çok ucuza alıyorum hem de bazen içlerinde yazılar falan oluyor ve bu hoşuma gidiyor hayal ediyorum kim bilir kim okudu bunu daha önce neler hissetti diye.bir de çok eski kitaplar var işte onların kokusu muhteşem oluyor üniversitedeyken bir kaç tane almıştım kelepir kiapçıdan özenle saklıyorum çünkü çok yıpranmış.Ay benim toce de benden heveslenip bi başlıyo habire kütüphaneyi karıştırıp bi kitap seçiyor kendine ama aynen dediğin gibi çok uzun sürede bitiriyor ya da bırakıyor.en son iskender palanın katre-i matemi okuyordu hatta ben okuyordum yatarken sesli olarak o dinliyordu,ben güzel okuyormuşum güya bilmem artık üşengeçliğinden beni mi tavlıyordu artık peh peh.Ama ben çok hızlı okuyorum hemen bitiyor yaa sinir oluyorum.Kitapçıyı açalım ama nerdeee Ankara'da mı Bursa'da mı ehe ehe biz evden satış yapalım en iyisi elimizdekileri kiraya verelim o sayede gelen parayla yenilerini alırıs nasıl ama hemde kitaplarımız yine bize kalır.Burcukum bana da dua et bak hamilesin hamilelelrin duaları kabul olarmış ben de istiyorum seninkinden bebiiiş
Sen ne diyorsun bayılırım yavrus bayılırım o yüzden bu ara ikinci ele dadandım hem orjinal kitapları çok ucuza alıyorum hem de bazen içlerinde yazılar falan oluyor ve bu hoşuma gidiyor hayal ediyorum kim bilir kim okudu bunu daha önce neler hissetti diye.bir de çok eski kitaplar var işte onların kokusu muhteşem oluyor üniversitedeyken bir kaç tane almıştım kelepir kiapçıdan özenle saklıyorum çünkü çok yıpranmış.Ay benim toce de benden heveslenip bi başlıyo habire kütüphaneyi karıştırıp bi kitap seçiyor kendine ama aynen dediğin gibi çok uzun sürede bitiriyor ya da bırakıyor.en son iskender palanın katre-i matemi okuyordu hatta ben okuyordum yatarken sesli olarak o dinliyordu,ben güzel okuyormuşum güya bilmem artık üşengeçliğinden beni mi tavlıyordu artık peh peh.Ama ben çok hızlı okuyorum hemen bitiyor yaa sinir oluyorum.Kitapçıyı açalım ama nerdeee Ankara'da mı Bursa'da mı ehe ehe biz evden satış yapalım en iyisi elimizdekileri kiraya verelim o sayede gelen parayla yenilerini alırıs nasıl ama hemde kitaplarımız yine bize kalır.Burcukum bana da dua et bak hamilesin hamilelelrin duaları kabul olarmış ben de istiyorum seninkinden bebiiiş
Kitapçı açmak için üçüncü ortağınız da geldi kızlar, hadi açalım.
Daha önce kiminle konuştuk hatırlamıyorum ama benim en büyük hayalım büyük kentlerdeki gibi kitap ve kafeteryanın bir arada olduğu bir kitabevi açmak. Adı Öykü Kafe-Kitap
Burada var bahsettiğim gibi bir kitapçı.
Kocaman, aralarda daire oluşturacak şekilde koltuklar konulmuş okuma alanları var.
İstediğin kitabı al, saatlerce orda oku, hatta para vermeden bütün bir kitabı okuyup bitirebilirsin.
Görseniz o koltuklar yetmediği için insanlar yerlere oturup kitap okuyorlar. Tabii yerler halıfleks.
İstersen kafe bölümüne (Starbucks Cafe) geçip kahveni yudumlayarak da dergini, kitabını vs. okuyabilirsin.
Süreli yayınların önünde tabureler var. Bizdeki gibi dergiler ambalajlı değil. Açıp okuyabilirsin.
Ben sırf o yerlere oturmuş kitap okuyan insanları görmek için bile oraya gitmeye bayılıyorum.
Hele çocuklar için hazırlanmış bölüm süper. İnsanın yeniden çocuk olası geliyor.
Bizde de Dost, D&R var ama henüz bu seviyeye ulaşmış değil.
Belki ilk biz açarız, ne dersiniz? :))
Ben de roman okurken kafamda canlandırırım olayları ve kişileri. Her karakterin bir görüntüsü vardır benim kafamda, anlatılanlara göre yüzünü, boyunu, giyimini hayal ederim. Olayların anlatıldığı ortamları canlandırırım zihnimde. Sanki dizi izlermiş gibi :)) İşte böyle yapınca da kendimi iyice kaptırıyorum kitaba ve hemencik bitiveriyor.
Kız ismi olarak Mehlika güzel bir isim, geçenlerde bir arkadaşımız evlendi eşinin adıydı :) Anlamı da ay parçası demek sanırım. Emin değilim tabi sen daha iyi biliyorsundur. Aslında doğmamış çocuğa don biçmek demesek daha iyi, ne demişler bir şeyi elde etmek için önce onu istemeyi bilmemiz lazım. Ne kadar istekli olursak o kadar iyi. Ben de çok istiyordum hatta evlendiğim ilk günden beri istiyordum, sonunda Allah nasip etti bu meleği bize. İnşallah sağlıkla doğumunu da nasip eder.
Evet, Pazar günleri verilen o dergiyi biliyorum. Haber Türk gazetesini de okumayı pek severim :)
Bu arada ne diyeceğim, sen ne kadar güzel şiirler yazardın buraya. Yazmaz oldun artık, bekliyoruz güzel paylaşımlarını.
Bir de merak ettim, sen edebiyatçısın bir şeyler yazıyor musun? Okumayı sevdiğin gibi yazmayı da sever misin canım?
Ne kadar da çok yazdım yaawww okuyanlar sıkılacak :)))
merhaba kizlar nasilsiniz..nasil gidiyor okumalar..sayfalari okuyamadim benim pek vaktim olmuyor girmeye..
cok tembellestim bu aralar kitap bile okuyamiyorum kendimi bi plana sokmam lazim :))
Merhaba, iyiyiz :) sen nasılsın? Sayfaları okusan da kitap hakkında tek bir yorum bulamayabilirsin. Kitabı okup bitiren henüz yok. Hatta sayfaya uğrayan pek yok canım. Sen ne durumdasın kitapta bitirebildin mi?
bilmiyorumkismilebaslayamadimki bitireyim canimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu aralar cok stresliyiz yaa basim catliyor agridanguclubacismile
kitap&cafe acma fikrini tuttum ama cok guzel bir fikir bence :lepi:
bilmiyorumkismilebaslayamadimki bitireyim canimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu aralar cok stresliyiz yaa basim catliyor agridanguclubacismile
kitap&cafe acma fikrini tuttum ama cok guzel bir fikir bence :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?