• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pa ekstrasistol ve carpinti:((

selsel

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
189
1
316
Diğer
benim pa kalbimde carpintitan cok müzdaribim midem şişiyo kalbim carpiyo bisey yiyemiyorum..ekstrasistol oluyo bazen en cok o korkutuyo beni içim geciyo sanki..ve geceleri uykuya gececekken ellerim uyusuyo aniden:(en guzel anlarimi mahvediyo tatile gidiyoruz mutlu neseli bi ekstrasiayol benim butun keyif sifir:(benim gibi ekstrasistol yasayan arkadaslar var mi yenebildinizmi..

benim pa kalbimde carpintitan cok müzdaribim midem şişiyo kalbim carpiyo bisey yiyemiyorum..ekstrasistol oluyo bazen en cok o korkutuyo beni içim geciyo sanki..ve geceleri uykuya gececekken ellerim uyusuyo aniden:KK43:en guzel anlarimi mahvediyo tatile gidiyoruz mutlu neseli bi ekstrasiayol benim butun keyif sifir:KK43:benim gibi ekstrasistol yasayan arkadaslar var mi yenebildinizmi..
Sen yazalı epey olmuş. Ben yeni holter çıkarttırdım. Cidden göğüs ağrısı da yapıyo bende. Panik atak da var. Ekstrasistoller yüzünden uyumaya korkuyorum. Dediğin gibi etkiliyo. Çok endişeliyim. Sende bi değişme oldu mu?

Back