Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben iki gun once ayakkabi aldim ordan daha gelmedi bakalim nasil olacak ben de merak ediyorum:18:
peki ödeme şekli nasıl oluyor canım kapıda nakit mi havale mi
öyle mi üzüldümneyse o site nasıl peki kapıda nakit oluyor mu
kredi kartını güvenemiyorum acıkcası ben kapıda nakit yada havale en garanti![]()
zizigo dan ilk defa aliyoruz ama digerlerinden kardesim bi kac kez bi seyler aldi simdiye kadar sorun cikmadi
pabuc dan sanirim kardesimin arkadasi almisti sorarim kardesime eger almishsa nasil diye
bu arada ben azeriyim Azerbaycanda yasiyorum kardesim Turkiyede ben secip aliyorum ona teslim ediliyo gelirken getiriyo o da
öyle miii tüekiyeden giyiniyorsun demek güzelpabbuc dan haber alırsan buradayım ben canım
![]()
tamam ben bulurum seni
![]()
Erkek arkadaşım bana o siteden ev terliği almıştı bot tarzı olanlardan.Gayet kaliteli.
pardon ben kk-ya yeni kayit oldum ve konu acmayi bilmiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim.bekliyorum.
hangi konuda açmak istiyorsan o konuya geliyorsun hemen yukarda sağda yeni konu aç var pembe renkli orada açabiliyorsun canım basit bişe![]()
okey beybi![]()