Pabillo ; Bir adım attık, binlerce model ayakkabı yarattık…

Özellikle Platform modelleri harikaymış.. Bilmediğimiz ne güzel ürün üreten markalar varmış.. Saydık ama umarım doğru saymışımdır..

ben anlamıyorum valla nasıl başkaları kazanıyor ilk saatlerde cevap ver çok ilginç yeni mi üyelerin avantajlı yani bilelimde ona göre şansımız olsun.....

ben anlamıyorum valla nasıl başkaları kazanıyor ilk saatlerde cevap ver çok ilginç yeni mi üyelerin avantajlı yani bilelimde ona göre şansımız olsun.....
nasıl başkaları kazanıyor derken ?
ilk saatlerde mi cevap verdim demek istediniz?

Ben kazanmisimmmmilk defa kazaniyorum birsey.nasil yapacagiz simdi bizimle iletisime mi gecilecek?

Cvb dogru ama avcumuzu yalıyoruz

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Yanlış saymışım 1 farkla kaçırmışım 62 işaretlemiştim.
Tebrikler Hanımlar :)

KAZANAMAMIŞIM

kazananları tebrik ederim.

ben kazandım da nasıl onlara bilgi vereceğimi anlamadım.kazannlardan yapabilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen

mesajla geri döndüler.mesaj gelmedimi sana?

geldi ben de mesaja cevap olarak attım bilgileri. o şekilde mi iletişim sağlıyoruz ona emin olamadım

sanırım.. ne zaman yollanır dedim cevap yok bilgilerimi yolladım umarım iletilmiştir.

Adres degisikligi yapabilir miyiz acaba? Gonderimin ne zaman oldugunu bilemedigimden sanirim tatil zamanima denk gelecek. KadinlarkulubuTV

ayakkabım geldi çok teşekkürler ilgili yere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…