- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi MissMoonTwilight
-
Biz veririz dimi ceycey bize göndersin konu sahibikaç karat bu yüzük?
2 civarıymış sanırım çok emin olmamakla birlikte.kaç karat bu yüzük?
yok o yüzden sormadım uğraşmaya değecek karatta mı merak ettim.0.5 0.10 falansa kargolasın adresine olsun bitsin.daha değerliyse kendi versin bir şekildeBiz veririz dimi ceycey bize göndersin konu sahibi
Onu da düşündük ancak içinde başka birşey vardı demesinden çekindik.İadeli taahhütlü olarak göndersin. Elinde kanıt olur.
aaa gerçekten mi?100 bin civarı fiyatta yani. emin mi gerçek pırlanta olduğuna sertifikası var mı?2 civarıymış sanırım çok emin olmamakla birlikte.
Anladım canım hoşuma gitti sorma.seklin sadeceyok o yüzden sormadım uğraşmaya değecek karatta mı merak ettim.0.5 0.10 falansa kargolasın adresine olsun bitsin.daha değerliyse kendi versin bir şekilde
Ya istediğini desin bu kadar mühim miOnu da düşündük ancak içinde başka birşey vardı demesinden çekindik.
İçinde ne olduğunun kanıtlanabildiği bir kargo yöntemi var mıdır?
İki tarafında tanıdığı, güvendiği mümkünse bir erkek bir kadın iki kişi ile gönderilmesi uygun olur ki durum şahitlendirilsin.
ben netten pırlanta aldığımda loomis diye değerli eşya para falan gönderimi sağlayan kargo firmasyla geldi arişten.oraya sorabilirsinizOnu da düşündük ancak içinde başka birşey vardı demesinden çekindik.
İçinde ne olduğunun kanıtlanabildiği bir kargo yöntemi var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?