- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyat aralığın nedir?Merhaba arkadaşlar benim sorunum parfüm bulmamam.. öğrenciyim malum orginal alacak kadar bütcem yok.. bana önerebileceğinz kalıcı güzel öğrenci kesesine uygun markalar var mıdır:)
fiyat aralığın nedir?
Victoria's secret'ın vücut spreylerini tavsiye ederim ben parfüm gibi kullanıyorum kalıcılıklarıda idare ediyor. 49 tl sanırım mağaza fiyatları. Birde 100 tl veririm dersende burberry classic müthiş bir kokudur çokta ekonomiktir fiyatı:)50 tl ye kadar olabilir:)
Victoria's secret'ın vücut spreylerini tavsiye ederim ben parfüm gibi kullanıyorum kalıcılıklarıda idare ediyor. 49 tl sanırım mağaza fiyatları. Birde 100 tl veririm dersende burberry classic müthiş bir kokudur çokta ekonomiktir fiyatı:)
Açık parfüm olarakta d&p lolita lift öneririm aşırı kalıcıdır silajı mükemmeldir..günlerce cıkmaz sıktığın kıyafetten kokusu.
markaların doldurmalarını tercih edersen 10 tlye bile alır 3 ay kullanırsın ben bazen oyle yapıyorum.Onun dışında victorias secret kullanıyorum cesitli ürünlerini birde givenchy givenchy ürün 180 victoriadan aldıgım en son parfum 90 tl indirimdeydi.Merhaba arkadaşlar benim sorunum parfüm bulmamam.. öğrenciyim malum orginal alacak kadar bütcem yok.. bana önerebileceğinz kalıcı güzel öğrenci kesesine uygun markalar var mıdır:)
markaların doldurmalarını tercih edersen 10 tlye bile alır 3 ay kullanırsın ben bazen oyle yapıyorum.Onun dışında victorias secret kullanıyorum cesitli ürünlerini birde givenchy givenchy ürün 180 victoriadan aldıgım en son parfum 90 tl indirimdeydi.
Gratis watsons larda uygun fiyata orjinal parfümler var bakabilirsiniz.
İndirimli oluyor bazen de 30 ml liklerde bulunuyor
50tl ye kadar butcen varsa eger orjinale para verme canim iki uc tane doldurma parfum alirsin
D&p den ya da bargellodan. Daha kalici olur hem
Ne tur kokulardan hoslaniyorsun?
Zarada da var canım 50 tl güzel koku
Be delicious tarzı kokan o dimi kuzum?Canım mesela ben çok uygun fiyata adidasın yeşil parfümünü Kullanıyorum..
Be delicious adidasın mor renkli olanı masumumBe delicious tarzı kokan o dimi kuzum?
A pardon o zamanBe delicious adidasın mor renkli olanı masumum
Adidasın yeşili çok cici bi koku :)) be delicious yeşil elma adidas yeşil rengi birbirini çağrıştırıyo gibi :)) haklısın aslında adidasın yeşili ve turuncusu çok farklı hiç bişeye benzemiyor :) ama mor renklisi be delicious pembe renklisi ralph lauren ralph yani aynısı kuzumA pardon o zaman
Evet yeşil renkten direk çağrışım oldu sen söylemiştin birinin be delicious a benzediğini ordan aklımda kalmış kuzum :)Denk gelirse bir gün bakarım belki kuzucum..Adidasın yeşili çok cici bi koku :)) be delicious yeşil elma adidas yeşil rengi birbirini çağrıştırıyo gibi :)) haklısın aslında adidasın yeşili ve turuncusu çok farklı hiç bişeye benzemiyor :) ama mor renklisi be delicious pembe renklisi ralph lauren ralph yani aynısı kuzum