pahalı olmayan ama kalıcı olan parfum desem...

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
Merhaba arkadaşlar benim sorunum parfüm bulmamam.. öğrenciyim malum orginal alacak kadar bütcem yok.. bana önerebileceğinz kalıcı güzel öğrenci kesesine uygun markalar var mıdır:)

50 tl ye kadar olabilir:)
Victoria's secret'ın vücut spreylerini tavsiye ederim ben parfüm gibi kullanıyorum kalıcılıklarıda idare ediyor. 49 tl sanırım mağaza fiyatları. Birde 100 tl veririm dersende burberry classic müthiş bir kokudur çokta ekonomiktir fiyatı:)
Açık parfüm olarakta d&p lolita lift öneririm aşırı kalıcıdır silajı mükemmeldir..günlerce cıkmaz sıktığın kıyafetten kokusu.

Victoria's secret'ın vücut spreylerini tavsiye ederim ben parfüm gibi kullanıyorum kalıcılıklarıda idare ediyor. 49 tl sanırım mağaza fiyatları. Birde 100 tl veririm dersende burberry classic müthiş bir kokudur çokta ekonomiktir fiyatı:)
Açık parfüm olarakta d&p lolita lift öneririm aşırı kalıcıdır silajı mükemmeldir..günlerce cıkmaz sıktığın kıyafetten kokusu.

çok tesekkur ediyorum ya bir koku bulamadım gitti yaa ama cok sagol hemen yarın bakıcam :)

Gratis watsons larda uygun fiyata orjinal parfümler var bakabilirsiniz.
İndirimli oluyor bazen de 30 ml liklerde bulunuyor

Merhaba arkadaşlar benim sorunum parfüm bulmamam.. öğrenciyim malum orginal alacak kadar bütcem yok.. bana önerebileceğinz kalıcı güzel öğrenci kesesine uygun markalar var mıdır:)
markaların doldurmalarını tercih edersen 10 tlye bile alır 3 ay kullanırsın ben bazen oyle yapıyorum.Onun dışında victorias secret kullanıyorum cesitli ürünlerini birde givenchy givenchy ürün 180 victoriadan aldıgım en son parfum 90 tl indirimdeydi.

markaların doldurmalarını tercih edersen 10 tlye bile alır 3 ay kullanırsın ben bazen oyle yapıyorum.Onun dışında victorias secret kullanıyorum cesitli ürünlerini birde givenchy givenchy ürün 180 victoriadan aldıgım en son parfum 90 tl indirimdeydi.

YA İŞTE MALESEF Kİ 180 90 VERECEK BÜTÇEM YOK :KK43: BENDE BULAMADIM SOYLE GUZEL Bİ KOKU EN SON BI ACIK PARFUMCUDE AMOR ALDIM O DA KULLANMIYURM BLE.. AMA FİKRİN İÇİN SAGOL :)

50tl ye kadar butcen varsa eger orjinale para verme canim iki uc tane doldurma parfum alirsin
D&p den ya da bargellodan. Daha kalici olur hem
Ne tur kokulardan hoslaniyorsun?

Zarada da var canım 50 tl güzel koku

50tl ye kadar butcen varsa eger orjinale para verme canim iki uc tane doldurma parfum alirsin
D&p den ya da bargellodan. Daha kalici olur hem
Ne tur kokulardan hoslaniyorsun?

CANIM BARGELLO ALDIM DAHA ONCE KALICI DEGILDI D&P Yİ HENUZ DENEMEDİM YARIN İLK İŞİM ONA BAKICAM.. YA BEN BÖYLE MİDE BULANDIRICI AGIR DEGILDE FERAH OLSUN AMA GÜZEL KOKSUN BİR TURLU BULAMADIM Kİ

Canım mesela ben çok uygun fiyata adidasın yeşil parfümünü Kullanıyorum..
xenforo-smilies-kk15.gif

Playboy play it lovely kesinlikle tavsiye ediyorum canım fiyatı çok uygun 50 tl yi geçmez deodorantı vucut kremleri duş jelleri mevcut çokda kalıcı.. Gratis ve watsons larda gördüm sadece.. Genellikle paris te kozmetik yerlerde satılıyormuş türkiyeye sadece gratis ve watsons getiriyor başka yerde de görmedim zaten.. Kokusuda çok güzeldir tavsiye ederim :KK19:

A pardon o zaman:KK70:
Adidasın yeşili çok cici bi koku :)) be delicious yeşil elma adidas yeşil rengi birbirini çağrıştırıyo gibi :)) haklısın aslında :KK15:adidasın yeşili ve turuncusu çok farklı hiç bişeye benzemiyor :) ama mor renklisi be delicious pembe renklisi ralph lauren ralph yani aynısı kuzum :KK19:

Adidasın yeşili çok cici bi koku :)) be delicious yeşil elma adidas yeşil rengi birbirini çağrıştırıyo gibi :)) haklısın aslında :KK15:adidasın yeşili ve turuncusu çok farklı hiç bişeye benzemiyor :) ama mor renklisi be delicious pembe renklisi ralph lauren ralph yani aynısı kuzum :KK19:
Evet yeşil renkten direk çağrışım oldu sen söylemiştin birinin be delicious a benzediğini ordan aklımda kalmış kuzum :)Denk gelirse bir gün bakarım belki kuzucum..:KK19:

X