Paket ağdayı kuaförde yaptıranlar ?

Tasprenses

Son aşkım, ilk yarım, can bildiğim..
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
830
381
Kızlar bikini bölgesine kuaförde yaptıranlar nasıl yaptırıyor ? Utanıyorum ayrıca korkuyorum çünkü 18 yaşındayım ve sürekli jiletle alıyorum haliyle simsiyah ve kalin.. Evdeki ağda deneyimlerimin hepsi hüsranla sonuçlandı alamıyorum kendim. Geçenlerde annemin tavsiyesiyle ameliyat eldiveniyle aldım sadece üst tarafı alabildim güçlükle alt taraf yine kaldı.. Ne olur biraz cesaretlendirinde bende gideyim :KK43: Birde Ankarada bildiğiniz güvenilir maddi olarakta uygun bi kuaför biliyormusunuz kızılayda falan merkez biyerde. Yoksa birkaç mahalle altımızdaki kuaförlerden mi yardım isteyim ? :KK14:

utanmanabgerek yok onalr her gün yapa yapa çok normal geliyor cesaretini topla git bir ay tertemiz ol

Bende ilk olarak tüm bacak ağda yaptırırken kuaförümle konusuyordum bir taraftan..orayada istiyorum ama utanıyorum falan diye.
konusurken konusurken dur azcık surdan alalım,birazda burdan alalım diye diye bi baktım bitmis agda islemi..o_O
tabi ilk seferde bende utanctan acı bile hissetmemistim..:oops:sonra zamanla alısıyorsun zaten..
cok büyük rahatlık,kesinlikle tavsiye ediyorum..ki dha 18 yasındasın..Bi an önce baslamanı tavsiye ederim.:KK56:

utanmanabgerek yok onalr her gün yapa yapa çok normal geliyor cesaretini topla git bir ay tertemiz ol
Canim birkere gittim de lisede arkadaşlarımı yanıma aldım harbe gider gibi :KK45:çok acıdı ya çok bağırdım o acıdan sonra tekrar gitmedim jiletle devam ettim:KK14:

Bende ilk olarak tüm bacak ağda yaptırırken kuaförümle konusuyordum bir taraftan..orayada istiyorum ama utanıyorum falan diye.
konusurken konusurken dur azcık surdan alalım,birazda burdan alalım diye diye bi baktım bitmis agda islemi..o_O
tabi ilk seferde bende utanctan acı bile hissetmemistim..:oops:sonra zamanla alısıyorsun zaten..
cok büyük rahatlık,kesinlikle tavsiye ediyorum..ki dha 18 yasındasın..Bi an önce baslamanı tavsiye ederim.:KK56:
Kesinlikle çok rahat oluyordur eminim jiletle aldığının ertesi günü iğne ucu gibi çıkıyor ve çok rahatsız edici :mad:

X