Paket için agda 30 tl çok mu ?

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
Bugün aldırdım ben 20 olur en fazla diye dusunuyodum önceden öyleydi kadın 30 dedi ilk defa gidiyorum bu kadına bi de hepsinden iyi ve acısız di.acaba 30 çok mi

Bikini bölgesi mi 30,çokmuş ben en fazla 15 gördüm,kampanyalı güzellik merkezinde 20 tl ye bütün vücut yaptıyorum,komple bacak, koltuk altı, bikini bölgesi.

Benim kuaför 50 alıyor. Bikini bölgesi 15. Şehir, semt, kuaförün sınıfı, malzemesi değişiyor hep. 30 çok gelmedi bana ortalama. Kuaförler odası tarife cetvelinde paket için 40 TL yazıyor.

Bugün aldırdım ben 20 olur en fazla diye dusunuyodum önceden öyleydi kadın 30 dedi ilk defa gidiyorum bu kadına bi de hepsinden iyi ve acısız di.acaba 30 çok mi

değil canım hele de özenle tüy bırakmadan ve de daha az acıyla alıyorsa hiç değil..

Komple mi tek bölge mi anlayamadım ben tek bölgeyse çok paket ise çok uygunn... 15 tl ye falan nerede var sanki bende gidiyorum 50 tl 55 tl orası çok çok uygunmuş

Gayet de uygun. Ben avrupada yaşıyorum ve bizim burda paket fiyat (ortalama) 250 falan tutuyor. Evet evet yanlış okumadınız 250.

X