Palavracı arkadaş

Nehir1971

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
157
3
48
35
İstanbul
Kızlar, üç yıllık arkadaşım var.asgari ücretli lise mezunu durumuda kötü. Sürekli yalan atıyor. Mesela: işte beni subay, Dr, pilot istedi. Yok ben subaylığı kazandım babam yollamadı. Neler neler. Birde sürekli beni taklit ediyor. Ben napsam aynısını yapacağım diye uğraşıyor. benim mali durumum iyi. Ama ona gösteriş olmasın diye, çok şeyi paylaşmıyor söylemiyorum. Kocası ile büyük sorunları var,bi gelip beni dövmeye kalktı, şikayet ederim diye tehdit ettim diyor ama bizim yanımızda mıç mıç kocasını öpüyor. ah işe gitmesen diyor. En son, açık açık kusura bakma palavra , yalanlarına salak yerine koymaya dayanamıyorum Deyip, heryerden blokladım ; doğrumu yaptım acaba.

Son düzenleme:
Doğru yolu yok kesinlikle. Kıskancından bi gün size zarar verir! Boşunuza denk gelir sır falan verirsiniz neler neler. Yalan söyleyen insanı hayatınızdan çıkarmakkla ennn iyisini yapmışsınız. 2.kere düşünmeniz bile gereksiz.

Insan bu gibi durumlarda ancak kendini salak yerine koyar .
Sizlik bi durum yok ki .
Parasının olmamasi ,kocasının denyo oluşu onu ilgilendiren bi durum.
Ben olsa ayşe fatma tamam inandık
Ama daha fazla atma yeter doydum derdim..

Insan bu gibi durumlarda ancak kendini salak yerine koyar .
Sizlik bi durum yok ki .
Parasının olmamasi ,kocasının denyo oluşu onu ilgilendiren bi durum.
Ben olsa ayşe fatma tamam inandık
Ama daha fazla atma yeter doydum derdim..
Öyle desem nasıl tepki verirdi acaba. Buda bir fikir.

siz arkadaşınızın bu durumunu 3 yılda mı anladınız?
ben nerede hata yapıyorum diyorsunuz ya, işte burada
böyle bir insanla neden 3 yıl arkadaşlık yapıyorsunuz?
3 senede 10 kere anlamış olmanız lazım durumu

İlk başlarda biraz anladım. Ardından uzaklaştım. Görüşmemeye başladım. Sonra eşi çağırdı, gene kaynatışdırdı. Çok numaracı, problemlerini anlatırken şöyle böyle ağladı sızladı, bende acıma duygusu oluşturdu. Şöyle sıkıntım var, gelip biri yanınızda hüngür hüngür ağlayınca. Ne biliyim.

banada öyle geldi.

İyi yapmışsınız.Bende bazen düşünmüyor değilim palavra sıkarak orgazm ya da erekte mi oluyor acaba?Tövbe est.

öf bende de var bir tane. sevgilisiyle ilgili sallayıp duruyor. çocuğun kendisine araba almak istediğini bile söyledi halbuki daha kendine araba alamamış kıza mı alacak? dinlemiyorum bile o konuşurken telefonla oynuyorum ben.

İyi yine makul bir sallama bizde bir tane kronik vaka vardı Ferrari alacakmış sevgilisi

Nedense bana bırını hatırlattı bu anlattıklarınız...mlsf bız bayanların ıcınde bu yapıda olanlara sık rastllanıyor gozledıgım kdryla....Valla ben cozumu o 'sozde arkadas'la araya mesafe koymakta buldum...Aradıgında artık gorusmeye eskısı artık heveslı olmadıgımı bellı edıyorum..Halıyle O da durumun farkında..Boylelıkle artık Onun eskıden yaptıgı gıbı vaktımı enerjımı calmasına ızın vermıyorum...Kadın resmen samımıyetsız, fesat ve kıskancın onde gıdenı...hayatı hem sureklı kendı yalan hayatından, etrafındakılerden sıkayet etmek hem de yanındakıne hava atmak hatta Onun ıyılıgını ıstememek acıgını aramak uzerıne rol kesmekten ıbaret....sıze nacızane onerım olabıldıgınce uzak durun kı; mutsuzlugunu&tatmınsızlıgını sıze de satmasın...

Buda aynı model ve bu modeller çok var demekki. Aynen kestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…