• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paleo Diyeti Deneyimlerimiz

• Konu Sahibi Konu Sahibi uruz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saklaması enteresan, kanserin o kadar çok nedeni olabilir ki.. virütik olduğu bile düşünülüyor
ahmet bey biliyordur bunu da telaşlandırmak istemedi herhalde bilemiyorum ki. neyse ki iyiymiş . senin nasıl gidiyor diyetin herşey yolunda mı?

ahmet bey biliyordur bunu da telaşlandırmak istemedi herhalde bilemiyorum ki. neyse ki iyiymiş . senin nasıl gidiyor diyetin herşey yolunda mı?

bu arada özlemn sitesinde pancarlı humus tarifi var ya. yaptım çok güzel bir şey. tavsiye ederim

bu arada özlemin sitesinde pancarlı humus tarifi var ya. yaptım çok güzel bir şey. tavsiye ederim

Muhtemelen panik olmasın diye böyle yapmıştır. Benim iyi gidiyor, aynen devam. Yaşam biçimi olunca dışına çıkmıyorsun zaten. Kaçamakların 4-5 fıstık fındık olabiliyor nadiren. Kilom yukarı doğru çıktı geçen hafta amabugün yine 75,9 u gördüm:))

Bu arada pancarlı humusu bende deneyeyim. Ben protein kurabiyesi yaptım eşim çok sevdi (biraz değiştirdim içinde bal ve kurumeyveler vardı) Bir de bugün çubuk vanilya ve votka ile vanilya ektstratı yaptım ama onun sonucu 2 ay sonra çıkacak:37:

Sen nasılsın nasıl gidiyor?

Merhaba kızlar,
bugün sabah kahvaltıda sucuklu mantarlı yumurta, pastırma, domates, salatalık, az zeytinyağlı taze fasulye öğle yemeği yok (kahvaltı geç yaptım)
akşam mangalda levrek, patlcan, biber, çoban salata şimdide 8-10 tane yerfıstığı
sabah 75,9 çıktım.

sevgiler,

Bu sabah yine 76,40 çıktım sanırım dünkü pastırma ve sucukların su tutması yüzünden :27:
Bugün sabah 1 kayısı haşlanmış yumurt, domates, salatalık, az beyaz peynir (evet dayanamadım süt içmeyeceğim yoğurt da yemeyeceğim ama peynire dayanamıyorum) 8 zeytin, maydanoz, dereotu yedim.

Son düzenleme:
Muhtemelen panik olmasın diye böyle yapmıştır. Benim iyi gidiyor, aynen devam. Yaşam biçimi olunca dışına çıkmıyorsun zaten. Kaçamakların 4-5 fıstık fındık olabiliyor nadiren. Kilom yukarı doğru çıktı geçen hafta amabugün yine 75,9 u gördüm:))

Bu arada pancarlı humusu bende deneyeyim. Ben protein kurabiyesi yaptım eşim çok sevdi (biraz değiştirdim içinde bal ve kurumeyveler vardı) Bir de bugün çubuk vanilya ve votka ile vanilya ektstratı yaptım ama onun sonucu 2 ay sonra çıkacak:37:

Sen nasılsın nasıl gidiyor?

canın çekmiyor yani karbonhidrat değil mi. evet protein kurbiyesini ben de yaptım. arkadaşlarım inanamadı unsuz şekersiz olduğuna. benim iyi gidiyor artık alıştım. bi kaç gündür meyveyi yoğurdu fazla kaçırıyordum ve 1 kilo almışım malesef

canın çekmiyor yani karbonhidrat değil mi. evet protein kurbiyesini ben de yaptım. arkadaşlarım inanamadı unsuz şekersiz olduğuna. benim iyi gidiyor artık alıştım. bi kaç gündür meyveyi yoğurdu fazla kaçırıyordum ve 1 kilo almışım malesef

Yok hiç karbonhidrat aramıyorum. Sadece meyve çok istiyor canım eskiden çok yerdim günde 3-4 porsiyon. çooook istediğinde örneğin eşime hazırlarken küçük bir dilim elma ya da bir kuru kayısı yiyorum.

Meyveyi anlıyorum ama yoğurtta kilo yapar mı sence gerçi epey karbonhidrat içeriği var. Ben süt içtiğimde veremediğimi farkettim.

Epey kilo vermişsin bu 1-2 kiloları dengelersin nasılsa:34:

Bir de yer fıstığının içeriğine baktım bugün 100 gramında 28 gram protein (etin 100 gramında bile bu kadar değil biliyorsun) 47 gram yağ (omega 3 ve diğer faydalı yağlar) 7 gram karbonhidrat var. Aslında sağlıklı yağ ve protein almak için badem, fındık ve cevizden daha iyi bir alternatif gibi görünüyor

Yok hiç karbonhidrat aramıyorum. Sadece meyve çok istiyor canım eskiden çok yerdim günde 3-4 porsiyon. çooook istediğinde örneğin eşime hazırlarken küçük bir dilim elma ya da bir kuru kayısı yiyorum.

Meyveyi anlıyorum ama yoğurtta kilo yapar mı sence gerçi epey karbonhidrat içeriği var. Ben süt içtiğimde veremediğimi farkettim.

Epey kilo vermişsin bu 1-2 kiloları dengelersin nasılsa:34:

Bir de yer fıstığının içeriğine baktım bugün 100 gramında 28 gram protein (etin 100 gramında bile bu kadar değil biliyorsun) 47 gram yağ (omega 3 ve diğer faydalı yağlar) 7 gram karbonhidrat var. Aslında sağlıklı yağ ve protein almak için badem, fındık ve cevizden daha iyi bir alternatif gibi görünüyor

laktoz da bir tür şeker olduğu için hele duyarlı insanlarda ya da insülin direnci olanlarda kilo yapabiliyor malesef. yer fıstığı paleo da yasak. tam olarak araştırmadım ama özlem biliyordur muhakkak. çoğu kişinin yer fıstığına alerjisi var. bence sizde rahatsızlık yaratmıyorsa arada bir yenebilir.kimse tam anlamıyla paleo olamaz gibi geliyor bana. bir de bunlardan gelen proteini etle karşılaştırmamak lazım biliyorsunuz bitkisel proteinlerin çoğunu kullanamıyor vücut.

laktoz da bir tür şeker olduğu için hele duyarlı insanlarda ya da insülin direnci olanlarda kilo yapabiliyor malesef. yer fıstığı paleo da yasak. tam olarak araştırmadım ama özlem biliyordur muhakkak. çoğu kişinin yer fıstığına alerjisi var. bence sizde rahatsızlık yaratmıyorsa arada bir yenebilir.kimse tam anlamıyla paleo olamaz gibi geliyor bana. bir de bunlardan gelen proteini etle karşılaştırmamak lazım biliyorsunuz bitkisel proteinlerin çoğunu kullanamıyor vücut.

Yerfıstığının paleoda yasak olduğunu bilmiyorum, fıstık ezmesi var Özlem in sitesinde. Bence yasak olmamalı zaten ağaçta yetişen meyveler ya da toprakta yetişen kök bilgiler yenebiliyor diye biliyorum. Neyse azaltmakta fayda var tabi. Bence de kimse tam anlamıyla Paleo olamaz o kadar ve bozulmamış hiç bir şey yok etrafımızda hepsinde katkılar var maalesef. Evet et yemeliyim biliyorum ama o kadar zor ki benim için yeni yeni tarifler buluyorum neyse ki yağlar serbest yoksa hiç çekilmezdi :50:

reglim yaklaştı bugun yarın bekliyorum.sabah kalktım.78.8 olmuşsum herhalde su tutmaya başladım.

sabah kahvaltıda:1 teryaglıyumurta +peynir+süt
ögle :bilmiyorum?
akşam :bilmiyorum?
ne yesem acaba?

tavuk yemeyince yiyecek zor buluyorum kendime proteinden ne yiyecegimi bilemiyorum?çalışan insanada zor oluyor!!!!!!
tavuk hem pişirmesi çabuk hemde heryerde bulabilecegim bir ürün.

Merhaba Leydim nasılsın? nasıl gidiyor diyet?

valla hayatım diyettemiyim deilmiyim bende bilmiyorum.artık diyet falan yapmıyorum.sadece unlu şekerli ürünler tüketmemeye çalışıyorum.çünkü ölede böylede aynı kilodayım hiç olmazsa stres yapmayayım deilmi?

sabah mesela ne yedim ..1 yumurta +peynir+1 tatlı kaşıgı bal +çay

dün neler yedim..

sabah:yumurta tereyaglı omlet +peynir+süt
arada kaşar dilimleri +çay
ögle:1porsiyon adana +yanındaki salataları +3 tane çig köfte acılı
akşam:2 adet kabak dolma +1 kase cacık

gece 2 dilim ayva

aralarda bol su ve yeşil çay(demleme yapıyorum yeşil cayı sallama deil)

kilom aynı .regl bekliyorum gecti günüm ama şişlik falanda yok gibi..

sabah çıkarken komşumla karşılaltım.ben tüm gün işte oldugumdan dolayı komşularımla pek görüşemiyorum.bana dediki ayyy ne kadar zayıflamışsın ne yaptın söylesene
.ben hergün sabah yürüyüşe gidiyorum yinede sen benden daha zayıfsın.anlat dedi.işte dedim ekmek yemiyorum şeker yemiyoruım birde protein oranımı artırdım okadar.

verdigim kilo hala 4kiloda.

Son düzenleme:
valla hayatım diyettemiyim deilmiyim bende bilmiyorum.artık diyet falan yapmıyorum.sadece unlu şekerli ürünler tüketmemeye çalışıyorum.çünkü ölede böylede aynı kilodayım hiç olmazsa stres yapmayayım deilmi?

sabah mesela ne yedim ..1 yumurta +peynir+1 tatlı kaşıgı bal +çay

dün neler yedim..

sabah:yumurta tereyaglı omlet +peynir+süt
arada kaşar dilimleri +çay
ögle:1porsiyon adana +yanındaki salataları +3 tane çig köfte acılı
akşam:2 adet kabak dolma +1 kase cacık

gece 2 dilim ayva

aralarda bol su ve yeşil çay(demleme yapıyorum yeşil cayı sallama deil)

kilom aynı .regl bekliyorum gecti günüm ama şişlik falanda yok gibi..

sabah çıkarken komşumla karşılaltım.ben tüm gün işte oldugumdan dolayı komşularımla pek görüşemiyorum.bana dediki ayyy ne kadar zayıflamışsın ne yaptın söylesene
.ben hergün sabah yürüyüşe gidiyorum yinede sen benden daha zayıfsın.anlat dedi.işte dedim ekmek yemiyorum şeker yemiyoruım birde protein oranımı artırdım okadar.

verdigim kilo hala 4kiloda.

merhaba arkadaşım;verdigin kilo 4 kilo ama görüntüde 8 kilo gibi gösteriyordur emin ol.Bende de öyle gören aaaaaaa diyor ama okadar da aa denecek kilo vermiş degilim.

sıkma canını leydim bencede dikkat et diyette oldugunu düşünmeden devam edersen daha rahat gider diye düşünüyorum.ben ne zaman kilolarımı kafama taksam gram vermem,ama ne zaman kendimi bıraksam bakarım 1 yada 2 kilo gitmiş oluyor.

karataya gelsene ben ordayım artık.karatay topiğini baştan okumanı tavsiye ederim,gül63 diye bir arkadaş var inanılmaz kilo vermiş karatayla 5 ayda 32 kilo.

bende regl oluyorum bu sabah tartıya çıktım yine korka korka ama 1 kilo gitmiş gördüm:)) daha önceki gibi hayal olmasın diye yarın tekrar tartılıp emin olmak istiyorum.
İyi olmana sevindim leydim...Kendine çok iyi bak.yürekten sevgiler...

merhaba arkadaşım;verdigin kilo 4 kilo ama görüntüde 8 kilo gibi gösteriyordur emin ol.Bende de öyle gören aaaaaaa diyor ama okadar da aa denecek kilo vermiş degilim.

sıkma canını leydim bencede dikkat et diyette oldugunu düşünmeden devam edersen daha rahat gider diye düşünüyorum.ben ne zaman kilolarımı kafama taksam gram vermem,ama ne zaman kendimi bıraksam bakarım 1 yada 2 kilo gitmiş oluyor.

karataya gelsene ben ordayım artık.karatay topiğini baştan okumanı tavsiye ederim,gül63 diye bir arkadaş var inanılmaz kilo vermiş karatayla 5 ayda 32 kilo.

bende regl oluyorum bu sabah tartıya çıktım yine korka korka ama 1 kilo gitmiş gördüm:)) daha önceki gibi hayal olmasın diye yarın tekrar tartılıp emin olmak istiyorum.
İyi olmana sevindim leydim...Kendine çok iyi bak.yürekten sevgiler...

baksen bizimki nerelere gitmiş.bende buralarda mediha hnmı bekleyip duruyorum bakıyorumki hergün gelmişmi diye...valla karatay bana göremi deilmi hiç bilemiyorum.sonuçta aynı diyet sadece onun ögünleri az .tam senlik akşam yemegi yok işte..onuda ben yapamam ben az az sık sık yerim duramam okadar aç bitap düşerim sonra.sabah 7 e kalkıyorum gece 1 de yatıyorum .nasıl iki ögünle dayanayım...

senide tebrik ederim 1 kilo 1 kilodur.nasıl verdin?

anlat azcık

yani karatayla verebilirmiyimki bende?

Son düzenleme:
merhaba paleo diyetini uygulayipta kilo veren arkadaşlar varmı acaba ben eşim için soruyorum kilo sorunu var bu diyette nelere dikkat etmek gerekiyor acaba...

Back
X