Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 10.1 dip boyama acill

- Janna -

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Ekim 2011
13.907
10.709
498
30
Palette 10.1 açık küllü sarı aldım.
Dip boyama yapacağım ama her ne kadar küllü yazsa da market boyası olduğundan yine dore bir şekilde açıyo dip rengimi.
Sizce boyarken içine azıcık yeşil boya karıştırsam istediğim gibi küllü olur mu diplerim? Yoksa kötü bir renk mi elde ederim?

Garnier 11.1 extra açıcı gümüş sarısıyla boyuyor diplerini yakın bir arkadaşım, dorelik olmuyor.daha önce palette 10.1 kullanıyordu o da, dorelik oluyordu.Tabi doğal rengi ve saçın yapısı da etkiler.Bunu deneyebilirsin.ya da yeşil değil mavi boya katıyorlar diye biliyorum doreliği engellemek için.Böyle birşeye kalkışırsan maviyi çok çok az (nohut kadar) katıp denemeni öneririm.az gelirse bir dahaki dip boyada arttırarak doğru miktarı zamanla tutturursun zaten, çok koyup da mavi saçla çıkmaktan iyidir :)

Garnier'iin dediğiniz boyasını biliyorum daha önce kullandım ve çok memnunum ondan. Biraz macera arıyrum ben galiba:))
Bugün palette 10.1 ile yeşil boyadan azcık karıştırdım ve küllü oldu saçlarım. Ama aklım bu sefer mavide kaldı siz öyle diyince. Acaba mavi karıştırsam daha mı küllü olurdu

Küllü bir renk elde etmene sevindim :) yeşil- mavi olayının açıklamasını şöyle yapayım: yeşil kırmızının zıt rengi, mavi ise turuncunun. Saçtaki dorelik turuncuya çaldığından mavi ile dengeleniyor, yeşili daha kırmızıya çalan bakır vb tonları yoketmek için kullanıyorlar.Mavi daha soğuk bir renk, muhtemelen daha küllü olurdu sonuç.Önemli olan senin çıkan renkten memnun olmuş olman.Macera sevdiğine göre birgün maviyi de denersin ne olacak :) Nasılsa her ay yapılan bir işlem bu dip boya :)

Bir dahaki ay mavi deneyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…