Saç Rengi ve Saç Boyama Palette altın karamel ve bronz kahve karışımı yapan var mı

Lakito

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
2.702
205
688
İstanbul
Merhaba kızlar. Dün girdiğim bi dükkandaki kızın saç rengine bayıldım.Dayanamadım sordum.Palette altın karamel ile bronz kahveyi karıştırdım dedi. Fakat sormayı unuttuğum acaba iki rengi karıştırırken içinden çıkan oksidasyonlarla birlikte mi karıştırdı yoksa başka mı?Bende ikisini karıştırıp boyamam istiyorum ama bu oksidan konusu kafamı kurcaladı.Bu konuda fikri olan ya da saçını bu renge karıştırıp boyayan var mı?

Canım hangi dükkan bu:)))bende bi kıza sormuştum kozmetik firmasındaydı
aynı cevabı aldım,çok hoşuma gitmişti renk,ama ben bulamadım altın karameli
toffeyle çikolatayı karıştırmıştım,oda güzel oldu ama o kızın ki daha güzeldi.
bence içinden çıkan oksidanları karıştırman lazım ben öyle yapıyorum
şuan ki saç renginde önemli ama,çok koyu olmaması lazım...

Canım hangi dükkan bu:)))bende bi kıza sormuştum kozmetik firmasındaydı
aynı cevabı aldım,çok hoşuma gitmişti renk,ama ben bulamadım altın karameli
toffeyle çikolatayı karıştırmıştım,oda güzel oldu ama o kızın ki daha güzeldi.
bence içinden çıkan oksidanları karıştırman lazım ben öyle yapıyorum
şuan ki saç renginde önemli ama,çok koyu olmaması lazım...

Şirinevler'de Süvari Kozmetik =)

ben karamel ve bronz kahveyi karıştırdım. oran çok önemli. ve tabii zemin rengi. benim çikolata kahveydi. 1 tup bronz kahve yarım tup karamel yaptım. nefis olmuştu.sonra yarıma yarım yaptım. daha açık oldu. bana da herkes soruyor ne renk diye. bence ilk karışım oranı daha başarılı. tekrar o rengi yapmak istiyorum ama zeemin açılddı şimdi :( ben koyuya alışkın olduğum için ilk oran daha güzeldi.

ben karamel ve bronz kahveyi karıştırdım. oran çok önemli. ve tabii zemin rengi. benim çikolata kahveydi. 1 tup bronz kahve yarım tup karamel yaptım. nefis olmuştu.sonra yarıma yarım yaptım. daha açık oldu. bana da herkes soruyor ne renk diye. bence ilk karışım oranı daha başarılı. tekrar o rengi yapmak istiyorum ama zeemin açılddı şimdi :( ben koyuya alışkın olduğum için ilk oran daha güzeldi.

canım resim eklermisin?

Merhaba kızlar. Dün girdiğim bi dükkandaki kızın saç rengine bayıldım.Dayanamadım sordum.Palette altın karamel ile bronz kahveyi karıştırdım dedi. Fakat sormayı unuttuğum acaba iki rengi karıştırırken içinden çıkan oksidasyonlarla birlikte mi karıştırdı yoksa başka mı?Bende ikisini karıştırıp boyamam istiyorum ama bu oksidan konusu kafamı kurcaladı.Bu konuda fikri olan ya da saçını bu renge karıştırıp boyayan var mı?

selam benim sacim tam acilmis bir rengde yani cok acik sari bunlari karisdirib koysam nasil olur ?

merhaba arkadaşlar ben palette altın karamel ile loreal bronz kahve karıştırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce? palette bronz kahvede kızıllık olduğu için istemedim de zeminim de koyu kahve daha önce hiç boyamadım kendi rengim

Back
X