Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Altın Parıltılı Tofffe ve Çok açık küllü sarı??

Deniz_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
199
13
68
Hanımlar bu iki rengi karıştıranlar var mı aranızda? Yardımlarıızı bekliyorum nasıl bi renk çıkar ortaya??

Ya kimse cevap vermiyor ama nasıl forum bu? üyeliğimi iptal edicem kaç tane yazdım foto attım yok

Fotolar gözükmüyor. Ben lorel excellence 9.0 ve 9.1 i karıştırmıştım sonuç turuncu olmuştu. En son loreal recital 8.1 ile boyadım güzel oldu.

Öncelikle cevap yazma nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim.1 tane fotoraf yükledim başka bir başlık altında

merhaba... Ben uzun zzamandır altın parıltılı toffie kullanıyorum cok da memnunum renkten. Bu sefer toffie ile kumralı karıştırdım ve cok guzel oldu. Bence denemelisin :)) toffie ile aynı tonda birazcık açiği oluyo yada söyle anlatiyim. Toffie ile boyadıktan bir ay sonrasında benim saçımın rengi açılıyodu muhtemelen herkeste de öyle oluyordur. kumral ve toffie karışımı da bunun gibi bişey. Toffie nin bir ay sonrasındaki açılmış hali...

yazmayı unutmusum... küllü sarı da hemen hemen açık kumralla benzer tonlar. umarım yardımcı olabilmişimdir..

canım başlıklar altında saç rengimi değiştieeceğim resimli' başlık altında saçımın fotosu var bakarsan sevinirim

Back
X