- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Teşekkür ederim :) güzeldi ama akti güneşte kötü duruyor . Umarım tutarTuruncumsu olmaz bence , sonuçta rengi açılmış. Ne vurursan tutar bence. Ama şuan ki saç renginde güzelmiş
Bunu bilmiyordum. Çok iyi oldu söylediğiniz. Bunda olur mu yani degistirmeli miyim?Turunculuk istemiyosan sonu 1 le biten boya kullanmalısın
O zaman degistirsem iyi olur çok teşekkür ederim :)Şuan saçınız turuncu gibi zaten bide sonu 0 la bitenle boyarsanız hiç değişiklik olmaz
Küllü bi renk alın
Yani 7.1
Ama palette değil loreal öneririm
Turuncu yansıma yapar soluk renklerden hoşlanıyosan 1 li al saçın açık 8.1 de olabilir değiştirme imkanın varsa palette ve garnier set boyalarda benim en sevdiğim markalar kolleston koyu loreal aşırı kokuyo ve sertleştiriyo tüp boyada nevacolor on numaraB
Bunu bilmiyordum. Çok iyi oldu söylediğiniz. Bunda olur mu yani degistirmeli miyim?
Bende normalde 8.1 ya da 7.1 istiyorum . Peki bunu önerir misiniz ? Tam olarak istediğim böyleTuruncu yansıma yapar soluk renklerden hoşlanıyosan 1 li al saçın açık 8.1 de olabilir değiştirme imkanın varsa palette ve garnier set boyalarda benim en sevdiğim markalar kolleston koyu loreal aşırı kokuyo ve sertleştiriyo tüp boyada nevacolor on numara
Bu seriyi kullandım mı hatırlamıyorum ama garnierin çok açık rengiyle saçımı açmıştım en açık rengiydi açılsın diye gözümü karartmıştım gayet de açıldı yanma vs olmadı onu biliyorum fotoğrafa aldanma sonuçta altta farklı boya var birebir olmaz kül istiyosun anladığım kadarıyla 7.1 le başla açıklık koyuluğuna göre bir dahakine 8.1 denersinBende normalde 8.1 ya da 7.1 istiyorum . Peki bunu önerir misiniz ? Tam olarak istediğim böyle
Tamamdir çok çok teşekkür ederim :)Bu seriyi kullandım mı hatırlamıyorum ama garnierin çok açık rengiyle saçımı açmıştım en açık rengiydi açılsın diye gözümü karartmıştım gayet de açıldı yanma vs olmadı onu biliyorum fotoğrafa aldanma sonuçta altta farklı boya var birebir olmaz kül istiyosun anladığım kadarıyla 7.1 le başla açıklık koyuluğuna göre bir dahakine 8.1 denersin
garnier öneririm ben aslında palette 7.0 boyadım ben gayet güzel tatlımsı kumral oldu ama palette 8.1 le boyadım güya küllü turuncu oldu sacım :/Bende normalde 8.1 ya da 7.1 istiyorum . Peki bunu önerir misiniz ? Tam olarak istediğim böyle
Tesekkurler o zaman Garnier alayım en iyisigarnier öneririm ben aslında palette 7.0 boyadım ben gayet güzel tatlımsı kumral oldu ama palette 8.1 le boyadım güya küllü turuncu oldu sacım :/
Rica ederim inşallah olur istediğin gibiTamamdir çok çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?