• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette bıtter mocha

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam kızlar sacımı en son cıkolata kahveye boyayıp koyu oldugu ıcın begenmemeıstım akınca bu renge boyadım numarası 4 57 paletttenın cook guzel oldu ıcınde tamda ıstedıgım kadar kızıllık var kahve ıle kızılı tam ayarında kullnmıslar bu boyada ıısıde dengelı bugday tenlı arkadaslara cok guzel gıdecek bır renk tavsıye ederım....

selam kızlar sacımı en son cıkolata kahveye boyayıp koyu oldugu ıcın begenmemeıstım akınca bu renge boyadım numarası 4 57 paletttenın cook guzel oldu ıcınde tamda ıstedıgım kadar kızıllık var kahve ıle kızılı tam ayarında kullnmıslar bu boyada ıısıde dengelı bugday tenlı arkadaslara cok guzel gıdecek bır renk tavsıye ederım....

güle güle kullanın palettenin çikolata kahvesi piyasadaki en koyu çikolata kahve numarası 3.65 haliyle siyah gibi duruyor mesela koleston ve nevacolorda 6.7 çikolata kahve boyanızın 4.57 olması daha açık bir ton demek oluyor paletee çikolata kahveye göre ama ben nevacolor çiko.kahveden vazgeçmem gibime geliyor ne koyu ne açık tam kakao kahve oda süper

güle güle kullanın palettenin çikolata kahvesi piyasadaki en koyu çikolata kahve numarası 3.65 haliyle siyah gibi duruyor mesela koleston ve nevacolorda 6.7 çikolata kahve boyanızın 4.57 olması daha açık bir ton demek oluyor paletee çikolata kahveye göre ama ben nevacolor çiko.kahveden vazgeçmem gibime geliyor ne koyu ne açık tam kakao kahve oda süper

yaa demek ondan o kadar koyu oldu bosu bosuna boyadım sacımı bı umutla aksındıye yıkayıp durdum ben daha once lorealın cıkolata kahvesıne boyamıstım oda guzel olmustu keske burda sorup oyle boyasaydım...neyse sımdıkı nrengım cok guzel oldu nevacolor marka boya hıc kullanmadım cabuk akıyormu nasıl bırdahakıne onun cıkolata kahvesıne boyayayım o renk bana cok guzel oluyor...boyanın bastakı numarası ne kadar kucukse o kadar koyumu oluyor.....

yaa demek ondan o kadar koyu oldu bosu bosuna boyadım sacımı bı umutla aksındıye yıkayıp durdum ben daha once lorealın cıkolata kahvesıne boyamıstım oda guzel olmustu keske burda sorup oyle boyasaydım...neyse sımdıkı nrengım cok guzel oldu nevacolor marka boya hıc kullanmadım cabuk akıyormu nasıl bırdahakıne onun cıkolata kahvesıne boyayayım o renk bana cok guzel oluyor...boyanın bastakı numarası ne kadar kucukse o kadar koyumu oluyor.....

nevacolor bende ilk 3 4 gün yıkamamda akmışdı genelde tüm boyalarda böle oluyor zaten ama tarçın bakır kızıl gibi bir renk seçilirse zaten çok akar bu boya geneli böledir sonra akma sorunu olmuyor ki arada yağ bakımları ve çamterebentin var şampuanımda bunlarında saç rengini açdığı söyleniyor ama güzel renk veriyor insanı aldatmayan tek marka exicolor nevacolor filan bu gösderişli kutu set boyalar değilde tüp boyalar her zaman isdediğiniz rengi tutturuyor kuaförlerde çoğunda neva ve exicolor kullanıyor nevacolorda kolestonda çikolata kahve rengi 6.7 dir koleston koyu tutuyor ama neva tam renginde oluyor bir ara deneyin derim

boyalar 1 nodan başlar 10 11 lere kadar gider
1.0 syah boyadır genelde markalarda
5 nodan sonra kumral ve kahve tonları başlar
7 nodan sonra açık kumral koyu sarı tonları başlar umarım boyanın rengi değilde nosuna bakarak alınırsa kötü sonuçlar çıkmaz:34::34::34::34:

selam kızlar arkadaşa katılıyorum bende bayıldım mocha bittere renk süper bugday tenlilere süper gidiyo gerçekten ben bide üzerine bronz kahve boyadım akınca manyak bi renk oldu şimdi herkes soruyor saç rengin ne diye tavsiye ederim. . .

Kizlar gecen ay bitter mochanin icine yarim tup pariltili toffe koymustum cook guzel olmustu ama dun palette altin kahve yaptim baya koyu geldi bitter sizde nasil oldu acik mi koyu mu ?????

Bitter mocha koyu bir renk ben beğenmedim.Büyülü kahveye boyadım bende çok güzel oldu....

Back
X