Saç Rengi ve Saç Boyama palette çikolata kahvemi loreal casting brownie mi

tugba59

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
143
1
296
İstanbul
kızlar daha öncede sormuştum bu soruyu ama pek yazan olmamıştı.bayrama 1 hafta kaldı şimdi boyasam anca oturur saçım..nolu bana fikir verin..paltte çikolata kahve yapan varmı nasıl duruyo saçta..kutusunda açık gibi duruyo ama ben normalde palette kahve 4 le boyuyorum baya koyu oluyo..
ama loreal casting brownie de güzel hangisine boyıyım sizcee yardımm noluurrr kafayı yicem artık...((

evet ben de çok merak ediyorum ikisnden birini düşünüyorum ama karar vermek için deneyenlerin yorumunu bekliyorum

palette çikolata kahve aşırı olmamakla birlikte koyu bir renk çok da tatlı bir renk.özellikle ışıkta çok gösterişli duruyor.loreal i denemedim ama kutusundaki renge bakılırsa açık bir renk

Canım ben bugün Loreal Casting Creme Gloss'un sıcak çikolatasıyla boyadım,güzel bi renk oldu tavsiye ederim,çok doğal ve parlak bi renk oluyo gerçekten ama palettenin çikolata kahvesinede boyadım o da güzel bi renk,ama renkler günışığında belli oluyo ancak,yani normalde açık bi ton diil çikolata kahvesi,ama şu anki saç renginede bağlı,eğer açık bi renkse şu an duruma göre değişir,ama aklını fazla bulandırma,ben sana ikisinide tavsiye ederim..ama palettenin çikolata kahvesi daha baskın bi renk oluyo,lorealin daha doğal ve parlaklık veren bi rengi var,karar senin:lepi:

sizce hangisi daha iyidir. fazla akmayan olarak.Loreal Casting Creme Gloss 535 Chocolate
Wella Koleston 6/7 Cikolata Kahve
Palette Kalici Krem Boya 3-65 Cikolata Kahve
Loreal Feria 35 Chocolate Cherry {Deep Burgundy}
Garnier Nutrisse 635 Chocolate Almond

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…