Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Papatya denemem (resimli)

Uzun süredir kumraldı saç rengim ancak bal sarısı istiyordum ama piyasadaki bal sarısı ya da bal köpüğü diye geçen her renk karamele döndürdü saçlarımı turunculuk kattı hiç istemezken.Sonra Palet papatya ile Loreal küllü sarıyı karıştırdım.İstediğim renge yakın olunca 2 ay sonra palette papatya ile açık papatyayı karıştırdım sonuç böyle ben beğendim istediğim renge çok yakın oldu.

burdakini demiştim canım

sentimental ben saçımı 5 günönce loreal sublimmausse çok açık bal kahveye boyadım. senin saç rengin çok hoşuma gitti özellikle küllü sarı+papatya olan. ben de aynı şek,lde boyasam tutar mı acaba ilk boyamada belki tam rengi tutmaz ama kötü bi renk mi çıkar ortaya? biraz cesaret edemiyorum açıkca :18:

bu saç boyası saçı yıpratıyormu açıcı yoksa bende boyatmayı isterim tam istediğim gibi doğal sarı .

Son düzenleme:
sentimental ben saçımı 5 günönce loreal sublimmausse çok açık bal kahveye boyadım. senin saç rengin çok hoşuma gitti özellikle küllü sarı+papatya olan. ben de aynı şek,lde boyasam tutar mı acaba ilk boyamada belki tam rengi tutmaz ama kötü bi renk mi çıkar ortaya? biraz cesaret edemiyorum açıkca :18:

Canım bahsettiğin ton kahverengi olduğu için içinde kızıllık barındırır bu renk de onu malesef turuncu yapabilir o yüzden emin olamadım

bu saç boyası saçı yıpratıyormu açıcı yoksa bende boyatmayı isterim tam istediğim gibi doğal sarı .

Canım aksine palet saçıma iyi bile gelmişti saçlarım parıl parıldı sonradan alix avien denedim çok fena yıprattı koleston da öyle tövbe ettim palet ve loreal yıpratmama konusunda daha başarılılar bence

sağol canım bebek gibi saçlarının rengi maşallah.benim saç telim çok ince uzadıkça inceliyor en son iyi bir kuaföre çikolata kumral karışımı yaptırdım boyası 4 ay geçmesine rağmen hala akmadı.ama bu rengi çok istiyorum en azından uçlarına doğru böyle bir şey istiyorum.

Çok güzel bir renk! Güle güle kullan. Ben de öyle bi renk isterdim saçlarıma ama şimdiki saç rengim kumral. Turunculuktan cok korkarım o yuzden tutmaz diye dusunuyorm:2:

tşkler canım. saç rengine bayıldım gerçekten bu rengi elde etmem için başka bi fikrin varsa paylaşırsan sevinirim.

Uzun süredir kumraldı saç rengim ancak bal sarısı istiyordum ama piyasadaki bal sarısı ya da bal köpüğü diye geçen her renk karamele döndürdü saçlarımı turunculuk kattı hiç istemezken.Sonra Palet papatya ile Loreal küllü sarıyı karıştırdım.İstediğim renge yakın olunca 2 ay sonra palette papatya ile açık papatyayı karıştırdım sonuç böyle ben beğendim istediğim renge çok yakın oldu.

Canım senin istediğin renk bal köpüğü değil bal sarısı :23:

Kızlar bunu unutmayın boya adında "xxx KÖPÜĞÜ " yazan hepsinde bakır yansımalı olur. Kahve köpüğü, bal köpüğü vs. Karamel yazanda, bakır yazanda, köpük yazanda, toffee yazanda her zaman turuncumsu bakır yansımaları olur.
Bu yüzden aklınızdaki bakır ışıklı tonlarsa KÖPÜĞÜ yazana bakın, sarı ışıklı tonlarsa açık kumral açık sarı arası (7-8-9 ile başlayan boya numaraları gibi) tonlara bakın.
:28:

Canım senin istediğin renk bal köpüğü değil bal sarısı :23:

Kızlar bunu unutmayın boya adında "xxx KÖPÜĞÜ " yazan hepsinde bakır yansımalı olur. Kahve köpüğü, bal köpüğü vs. Karamel yazanda, bakır yazanda, köpük yazanda, toffee yazanda her zaman turuncumsu bakır yansımaları olur.
Bu yüzden aklınızdaki bakır ışıklı tonlarsa KÖPÜĞÜ yazana bakın, sarı ışıklı tonlarsa açık kumral açık sarı arası (7-8-9 ile başlayan boya numaraları gibi) tonlara bakın.
:28:

Ben de öyle yazmıştım tatlım, zaten istediğim renk bal sarısı yazmışım o zamanlarda da, bal köpüğü istiyorum dememişim bir an beni de şüpheye düşürdün :1:

Kizlar merhaba ben size bi akil danisacaktim.saclarima ışıltı attirmak istiyorum dun kuaförum isiltilari sacima swazkopftun papatya özlü acicisi ile acacagini soyledi acikcasi korktum once ki isiltilarimi hepl boya ile oldu hemen yaptirmak istemedim sizce ne yapmaliyim.yani boya mi sacima isilti verirken daha çok zarar verir yoksa bu swazkopfun papatya ozlu açıcısi mi

Back
X