- Konu Sahibi November 22
kızlar saçımı açık papatyaya boyadım çok hoş bir renk oldu.resimleri yüklerim kısa zamanda.:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun süredir kumraldı saç rengim ancak bal sarısı istiyordum ama piyasadaki bal sarısı ya da bal köpüğü diye geçen her renk karamele döndürdü saçlarımı turunculuk kattı hiç istemezken.Sonra Palet papatya ile Loreal küllü sarıyı karıştırdım.İstediğim renge yakın olunca 2 ay sonra palette papatya ile açık papatyayı karıştırdım sonuç böyle ben beğendim istediğim renge çok yakın oldu.
sentimental ben saçımı 5 günönce loreal sublimmausse çok açık bal kahveye boyadım. senin saç rengin çok hoşuma gitti özellikle küllü sarı+papatya olan. ben de aynı şek,lde boyasam tutar mı acaba ilk boyamada belki tam rengi tutmaz ama kötü bi renk mi çıkar ortaya? biraz cesaret edemiyorum açıkca :18:
bu saç boyası saçı yıpratıyormu açıcı yoksa bende boyatmayı isterim tam istediğim gibi doğal sarı .
Uzun süredir kumraldı saç rengim ancak bal sarısı istiyordum ama piyasadaki bal sarısı ya da bal köpüğü diye geçen her renk karamele döndürdü saçlarımı turunculuk kattı hiç istemezken.Sonra Palet papatya ile Loreal küllü sarıyı karıştırdım.İstediğim renge yakın olunca 2 ay sonra palette papatya ile açık papatyayı karıştırdım sonuç böyle ben beğendim istediğim renge çok yakın oldu.
Canım senin istediğin renk bal köpüğü değil bal sarısı![]()
Kızlar bunu unutmayın boya adında "xxx KÖPÜĞÜ " yazan hepsinde bakır yansımalı olur. Kahve köpüğü, bal köpüğü vs. Karamel yazanda, bakır yazanda, köpük yazanda, toffee yazanda her zaman turuncumsu bakır yansımaları olur.
Bu yüzden aklınızdaki bakır ışıklı tonlarsa KÖPÜĞÜ yazana bakın, sarı ışıklı tonlarsa açık kumral açık sarı arası (7-8-9 ile başlayan boya numaraları gibi) tonlara bakın.
![]()