slmlarr öncelikle şimdi hanımlar ben dün saçımı palette tarçın bakıra boyadım ama daha koyu tuttu kına yakmış gibi bakır gibi bir renk oldu açıllırmı acaba bir kaç yıkamada,boyamadan önce sarıydı saçlarım yardım edin öneri sunun boya almaya dışarı çıkmaya dahi korkuyorum şuan nasıl açabilirim biraz dahakendim sarşınım ve yeşil gözlüyüm...
canım ben saçlarımı hürrem bakırı yaptığım dönemde nevacolorun tarçın bakırını kullanmıştım.sarıyla karıştırıp boyuyordum çokta güzel sonuç almıştım.aradan zaman geçti komşum saçını boyatmak istedi palettenin tarçın bakırını almış üstelik saçları sarı tonlarında olduğu halde ve boyayı sarıyla da karıştırdığım halde kadının saçları koyu kızıl oldu.bilemiyorum ama palettenin tarçınını koyu buluyorum yakın dönemde boyayıpta benimle aynı fikirde olan arkadaşlar vardır sanırım.
Boyanın bır an once akıp gıtmesını ıstıyorsan bi süre kepek şampuanı kullan canım
sinamekeli kürü yap müsait vaktin varsa hem saçın beslenir hemde saç rengini açıyormuş:79:
Tatlımm bakk bende sarının üstüne boyadım palette tarçın bakıırı bu oldu
Eki Görüntüle 303777
bende koyu tuttu diye bidahakine tarçın bakırı palette açık papatyayla karıstrıdımm ozaman daha acık bi turuncu olduu
ama çok cabuk akıyoduu sonra akmıss tarcın bakırın üstünee sadece açık papatya boyadım bu oldu
Eki Görüntüle 303786
ama tabi yıkana yıkana renk acıldıı şimdilerde syoss altın karamel kullanıyorum tam turuncu olmasada sarıturuncu bişi sevdiğim renk bu:)
Eki Görüntüle 303791
umarım yardımcı olurrr :) ama tarcın bakır nolursa olsun ilk boyamada cok koyu tutuyo cnm illa onu boyicaksan bi sarıyla karıstırmalısın
benimde şuan ki saçım sizin en üsteki resim oldu ama dipleri orjınal yeni çıkan saçım üzerine oldugu için bıraz kına gıbı duruyor. tek renk diğil yani saçım o bakımdan çok kararsızım ne yapmam gerektiğine kendi orjınal saç rengim açık kumraldı hemen hemen 5 parmak civarındaalt tarafıda baya işlem ve boya görmüş oldugundan en üsteki saç renginden oldu tenım sizinki gibi açık,orantıyı nasıl yakalıycam onuda bılemıyorum...
valla aynı sorun bende de vardı ben palette küllü açık sarıya boyadım 3 ton felan açıldı süper açık bir bal rengi oldu. çok memnunum. yuarında kaynaklarımı taktırıp yeniden boyuyucam resim koyarım. ben memnun kaldım
foto koyma konusunda başırılı olabılıcekmıyım bılmıyorum ama denıycem:)Eki Görüntüle 304774 Eki Görüntüle 304775
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?