Saç Rengi ve Saç Boyama Palette tarçın bakır ve karamel rengini karıştıran varmı?

Shawtyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
86
39
88
26
Kızlar bu iki rengi karıştıran veya bakır renginde saçını boyayan varsa resimleri atabilir mi bende boyamayı dusunuyorum fakat bi turlu karar veremedim iki boyayi mi karistirsam yoksa birini mi tercih etsem

Ben palette 7.77 ye boyuyordjm ama karistirmadim hic karistirmayida cok düsündum rengin kalici llmasi acisjndan ama cesaret edemedim

Kızlar bu iki rengi karıştıran veya bakır renginde saçını boyayan varsa resimleri atabilir mi bende boyamayı dusunuyorum fakat bi turlu karar veremedim iki boyayi mi karistirsam yoksa birini mi tercih etsem
canım paletteden cok memnunum hangi rengini denediysem müthiş oldu şimdi. eger dogal bir bakır istersen genelde 7.77 normal düz renk 8.0 gibi karıştırınca baya dogal oluyor. ama karamel ve bakırde turuncu alt tonlu renkler riskli degil yani karıştırınca güzel bakırımsı karamel rengi elde edersin sıkıntı cıkmaz

Aslında saçımı dore kumrala boyayip araya kızıl ısıltılar katmak istiyorum ama bi yandan bakır saç renkleride cok dikkatimi cekiyor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…