Saç Rengi ve Saç Boyama palette yoğun açıcı siyah saça uygulayanlar

nesscaffee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
476
37
123
35
Kayseri
arkadaşlar benim saçlarım resimde göreceğiniz gibi siyah ve ben karamel renge boyamak istiyorum bunun için palette yoğun açıcı kullanıp karamel boyayla boyayıp karamel rengi elde etmem mümkün müdür?? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevnirim

$IMG_4108.webp

arkadaşlar benim saçlarım resimde göreceğiniz gibi siyah ve ben karamel renge boyamak istiyorum bunun için palette yoğun açıcı kullanıp karamel boyayla boyayıp karamel rengi elde etmem mümkün müdür?? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevnirim

Eki Görüntüle 1138033

geçmişte açıcı kullanan biri olarak benden sana tavsiye şu güzel saçlarını açıcı kullanarak yakma yıpratma..böyle rengi çooook güzel..karamel sanki iyi bir renk mi..hiçte değil..bu karamel 1 ay olmadan soluyor akıyor boya tekrar boya yapman gerek her boyamada saç yıpranıyor..

Eki Görüntüle 1138033

Yazık saçlarına çok güzel gözüküyor sakın boyama çok pişman olursun hele açıcı mahvediyor

Sakin saclarinin tamanini boyama arkadasim yogun bakira boyamisti palettenin tabiki tutmadi siyah uzerine sonra yogun aciciyla acti cok hos bi karamelimsi renk oldu ama o uclarina dogru yapti ombre gibi ama tam ombre degil yapacaksan boyle bisey yapabilirsin

Ayy gerçekten mahvedersin saçını :s bence şimdilik bayayı akıtmaya yönelik çalışmalar yap zeytinyağ sür sinamike suyu veya papatyayla durula beyaz sabunla yıka sonra bolca saç kremi sür en azından aksın saçın açma işlemini öyle yap

Sakın saçlarına yazık etme :/ Ben yaptım yıpranmadı kopmadı ama çook kurudu saçlarım parlaklığı çok azaldı :( Siyah saçı tamamen açmadan fındık kabuğu çok sık balyajlar atıldığını duymuştum saçın siyahlığını büyük ölçüde kaybediyormuş onu bi araştır istersen :) Ben öyle yaptırmadığıma çok pişmanım...

Canım loreal efassor boya siliciyi bi araştır istersen kaliteli olduğunu duymuştum. Ben bikaç yıl önce karamel olan saçımı doğal rengime döniyim diye koyu kahve boyamıştım o da siyah gibi olmuştu ve hiç alışamamıştım sonra palette yoğun renk açıcıyla açıp kumral tonlarına boyamıştım ama çok yıpranmıştı saçım.

Back
X