Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Yoğun Renk Açıcı ile Hayal Kırıklığı

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
528
49
118
koyu kahve rengindeki saçlarımı birkaç ton açmak istemiştim. önce denemek için bir tutama uyguladım lakin 30 dk. beklemiş olmama rağmen hiçbir değişim yok. saçlarım ne sağlığını kaybetti ne de renginde bir oynama oldu.
hiç açılmadı. çok ilginç. başınıza geldi mi böyle birşey???

benimde aynen öyle olmuştu sanırım boyalı saçlarda pek etkili olmuyo hemde koyuymuş saç renginiz doğal ve açık renklerde etkili sanırımm..

gerçekten çok ilginç bide palette en iyi saç açıcısına sahipmişş

ben de öyle düşündüğüm için almıştım.
hadi renk açılmadı da ben saçı kırar yorar diye bekliyordum, daha da parladı saçlar. öyle sağlıklı ki hala :)))

ben siyah saclarımı palette acıcı ile acarım hep ilk kullanımda kızıla donuyor daha sonra karamel tonları oluyordu ama ilginc neden acılmadı acaba

palette açıcıyı daha bugün kullandım..
saçımda kat kat koyu kahve boya ve uçlarad kına bile vardı..yeşil kına..
saçlarımda 35-40 dakika beklettim sürekli kontrol ederek..
saçlarım yıpranmadı ve şu an bakır karamel gibi bir tonda..üzerine boya yapmaya bile gerek olmadı ..
ben yıllardır palette IL 1 açıcıyı kullanırım ve çok memnunum..
sizin saçınızı açmadığını akuyunca inanın çok şaşırdım..

Aldığınız açıcının üretiminde hata olabilir
Bazen oluyor böyle üretilen bazı seriler hatalı olabiliyor kozmetik ürünlerinde

canım saçların ne renkti kökleri köklerini yakmadı değilmi bir de sorum üç karışımıda ayrı bir kabın içinde yapsak olur mu illa oksidasyon kutusuna mı dökmemiz lazım ayrı bir kaba koyarsak birşey olurmu boya tutmazmı canım cevaplarsan sevinirim PALETTE YOĞUN RENK AÇICIMI BU.

canım saçların ne renkti kökleri köklerini yakmadı değilmi bir de sorum üç karışımıda ayrı bir kabın içinde yapsak olur mu illa oksidasyon kutusuna mı dökmemiz lazım ayrı bir kaba koyarsak birşey olurmu boya tutmazmı canım cevaplarsan sevinirim PALETTE YOĞUN RENK AÇICIMI BU.
Ne alaka canım istediğin yerde karıştır, farketmez ki :)

Back
X