canım bende bu yolla saçımı boyadım.birer ay arayla 3 kez açtım saçımı.istediğim sarıya ulaşınca bıraktım.tabi ilk açmanda karamelimsi bi renk oluyo.dene bence kuaförlere o kadar para yatırma.bide schwarzkopf un şampuanı ve gliss saç kremini kullanırsan açmada oluşacak yıpranmaları önleyebilirsinzemuszemus
bence kullanma sacların kınalı gıbı oluyor turuncu kötü bir renk oluyor canımlmaz:
Arkadaşlar daha önce burda açılan birçok konuda palatte yoğun açıcı kullanarak koyu renk saçların sarıya kadar açıldığını yazanlar olmuş şimdi bende saçlarımın sarı olmasını istiyorum saçlarım siyah ve röfle yaptırayım diye düşünüyorum ancak eğer böyle bir altenatif varsa neden değerlendirmeyeyim bu açıcıyı kullanıp istediği sonuca ulaşanlar varmı??
Eki Görüntüle 1454757 Eki Görüntüle 1454758 Eki Görüntüle 1454757 Eki Görüntüle 1454758 Eki Görüntüle 1454757 Eki Görüntüle 1454758 Eki Görüntüle 1454757 Eki Görüntüle 1454758 Eki Görüntüle 1454757 Eki Görüntüle 1454758 BİRAZ ÖNCE KULLANDIM DAHA BOYASINI YAPMADIM..SACIM KOYU KIZILDI..BİR YILDIR KOYU KIZIL KULLANIYORDUM..ÜRÜNÜN ÜZEİNDE 45 DK FAZLA BEKLETMEYİNİZ YAZIYORDU..BEN BAKIR YAPMAK İSTEDİGİM İÇİN 30 DK BEKLETTİM..20 DK UCLAR 10 DK DİB OLARAK..SONUC BU UMARIM İŞİNİ GÖRÜR..
BEN ÜRÜNE BAYILDIM ÖZELLİKLE BENİM GİBİ KOYU KIZIL KULLANANLAR HİÇ DÜŞÜNMEDEN UYGULASIN..ALTIN SARI RENGİ OLDU GÖRÜNDÜGÜ GİBİ..SİMDİ BAKIR KARAMEL BOYADIM :)
BEN RESİM KOYDUM BAK İSTERSEN..SACIMI YIPRATMADI..ÜSTELİK SACIM HER AY İŞLEM GÖREN BİR SACTI..KOYU KIZILDAN SACIM ALTIN SARISI OLDU..SİMDİDE BAKIR KARAMELE BOYADIM BEKLİYORUMcanm resm koyma şansın varmı bende cesaret edemiycem yoksaohaoldumsmile
canım kendi doğal saç renginemi yaptın açıcıcıyı öyleyse saçın ne renkti bende tam karamel bal gibi istiyorumdabende palette kullandım benimkide turuncu olmuştu
üstüne açık sarı yapmıştım ve karamel bal rengi arası bişeye dönüşmüştü
denemedim ama tahminen paletteyle iki kere üstüste açılsa, sarı elde edilir gibime geliyor
çünkü paletteyi tek kullanmada 3-4 ton açıyor turuncu oluyo
bi kere daha üstünden geçilse sarı olabilir sanki ya...
dediğim gibi 2 kere üstüste denemedim ama mantıksal olarak tahmin yürüttüğümde sarı olur gibime geliyo...
Koyu kahveydi saçım.canım kendi doğal saç renginemi yaptın açıcıcıyı öyleyse saçın ne renkti bende tam karamel bal gibi istiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?