Saç Rengi ve Saç Boyama Palette yoğun renk açıcı kullananlar???

dryaaa22

Annesinin Aşkısııııı:)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
201
3
96
İstanbul
Arkadaşlar daha önce burda açılan birçok konuda palatte yoğun açıcı kullanarak koyu renk saçların sarıya kadar açıldığını yazanlar olmuş şimdi bende saçlarımın sarı olmasını istiyorum saçlarım siyah ve röfle yaptırayım diye düşünüyorum ancak eğer böyle bir altenatif varsa neden değerlendirmeyeyim bu açıcıyı kullanıp istediği sonuca ulaşanlar varmı??

bence kullanma sacların kınalı gıbı oluyor turuncu kötü bir renk oluyor canımlmaz:

canım bende bu yolla saçımı boyadım.birer ay arayla 3 kez açtım saçımı.istediğim sarıya ulaşınca bıraktım.tabi ilk açmanda karamelimsi bi renk oluyo.dene bence kuaförlere o kadar para yatırma.bide schwarzkopf un şampuanı ve gliss saç kremini kullanırsan açmada oluşacak yıpranmaları önleyebilirsinzemuszemus

canm resm koyma şansın varmı bende cesaret edemiycem yoksaohaoldumsmile

bende ilk paletteyle açtım kızıllığı gdermek için küllü açık kumral kullanmıştım açıcıyla birlikte snra istediğim renge boyadım 4 5 kez istediğim küllü sarı oturdu iyice ama kolestonu daha çok seviyorum turuncu olmuyo uğraştırmıyo

1 seferde değil ama 2-3 seferde gercekten sarı oluyor ama sacınında yıpranıcagını goze al bu sekılde sarıya acıcaksan en az 2 ay ara vererek kullan yogun acıcıyı :) ben 1 kez actım siyaha boyalı sacımı yogun acıcıyla snrada 3 kez neva color cok acık kumrala boyadım altın kumral gibi bişi oldu 4 ayda :)

Son düzenleme:
ben de kullandim ama ton farkliliklari oluyor dipte ki kendimi cok acmisti boyali olan yerleri daha az ve turuncumsu bisey olmustu ben ayni gun ustune istedigim rengi boyamistim sonuc olarak guzel oldu ama yiprandi baya.. tek basina kullanilacak bisey deil bence ustune boyaman lazim...

kolestonun yoğun açıcısının içindeki o pudra dedikleri şey var ya arkadaşlar,bilmeyenler için söliim orial o. Hani kuaför saçımızı açarken yakıyo ya o saçı yakan yıpratan madde. Paletteyi denemedim ama kolestonu tavsiye etmiyorum.

bence kullanma sacların kınalı gıbı oluyor turuncu kötü bir renk oluyor canımlmaz:

hanımlar ben bişi sorucam adetliyken saç açılır mı açıcı aldımda ona göre yapıcam bakalım gerçi internette boyanır bile yazıo ama riske girmiyim açıcam sadece yardım edin bilen varsa

ben paletteyle açtım turuncu oldu ve acayip uçları kurudu resmen yandı. turuncuları kapamak için küllü kumrala boyamak zorunda kaldım, sarı saç hayali baska bahara kaldı....yıllar önce koleston un röfle setiyle açmıştım sapsarı olmuştu.

bende palette kullandım benimkide turuncu olmuştu
üstüne açık sarı yapmıştım ve karamel bal rengi arası bişeye dönüşmüştü
denemedim ama tahminen paletteyle iki kere üstüste açılsa, sarı elde edilir gibime geliyor
çünkü paletteyi tek kullanmada 3-4 ton açıyor turuncu oluyo
bi kere daha üstünden geçilse sarı olabilir sanki ya...
dediğim gibi 2 kere üstüste denemedim ama mantıksal olarak tahmin yürüttüğümde sarı olur gibime geliyo...

annemin saçları fındık kabuğuydu fakat saçında beyazı çoktu beyazlar alttan çok sırıtıyor uçları koyu duruyordu geçen hafta palette renk açıcıyla açtık kızılımsı turunculu birşey oldu hemen üstüne palette deluxe altın parıltılı toffeeye boyadık önce kızılımsı duruyordu sonra bal köpüğü gibi oldu çok hoş oldu ve beyazlar sırıtmıyor her yeri aynı renk oldu

Son düzenleme:
saç rengim koyu kestane, ilk küllü sarı tona boyadığımda 1 ton kadar açıldı daha sonra 2. boyamada 2 ton daha açtı mucize beklemeyin kestane yada siyah ton rengine sahipseniz eğer kumrala yakın bir tona ulaşırsınız. siyah saça önerim iyi bi kuaförle çalışmalı ve kesinlikle ten rengine uygun saç tonunu seçmeli.

BİRAZ ÖNCE KULLANDIM DAHA BOYASINI YAPMADIM..SACIM KOYU KIZILDI..BİR YILDIR KOYU KIZIL KULLANIYORDUM..ÜRÜNÜN ÜZEİNDE 45 DK FAZLA BEKLETMEYİNİZ YAZIYORDU..BEN BAKIR YAPMAK İSTEDİGİM İÇİN 30 DK BEKLETTİM..20 DK UCLAR 10 DK DİB OLARAK..SONUC BU UMARIM İŞİNİ GÖRÜR..

BUNU KULLANDIM

canm resm koyma şansın varmı bende cesaret edemiycem yoksaohaoldumsmile
BEN RESİM KOYDUM BAK İSTERSEN..SACIMI YIPRATMADI..ÜSTELİK SACIM HER AY İŞLEM GÖREN BİR SACTI..KOYU KIZILDAN SACIM ALTIN SARISI OLDU..SİMDİDE BAKIR KARAMELE BOYADIM BEKLİYORUM

canım kendi doğal saç renginemi yaptın açıcıcıyı öyleyse saçın ne renkti bende tam karamel bal gibi istiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…