Sana cok hak veriyorum kardesim.polisin ihmalkarligi da var isin icinde .isini azimle ve vicdanla yapan polislerimize toz kondurmayiz o ayri ama bu olayda cok buyuk acik var. Devlet el atmakta cok gec kalmis.Bu aileye medeni kanun, insan hakları demeden (zira kendileri değil insan yaratık bile değil) ibret için öyle cezalar verilmeli öyle şeyler yapılmalı ki böyle sapkınlara ders olmalı.. Çünkü bunlar asla ama asla iflah olmazlar bu saatten sonra..
Böyle sapık, vicdansız, içlerinde pislikten başka hiçbir şey olmayan, insanlıktan nasibini almamış bir hamamböceği kadar bile beyni ve doğaya katkısı olmayan bu şeyler hapse girmeyi orada yaşamayı bile haketmiyorlar..
Şeytan görse bunlardan korkar yolunu değiştirir.
Çok büyük bir ihmal var çocukları bulununca vücudunda birkaç gün önce batırılan iğneler ve
istismar tesbit edildiği halde bunlardan hesap sorulmamış. Evet çocukları elinden alınmış ama hala
ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşmışlar. Hakettiklerini bulmaları için Müge Anlı'nın el atması
gerektiği gerçeği de içler acısı..
palu ailesi kim?
kendi çocuklarına mı tacizde bulunmuşlar?
kadın (anne) bu olayın neresinde? sessiz mi kalmış ortaklık mı etmiş?
Yanlış anlamadıysam kadını da öldürüp gömmüşler. Onun cesedini arıyorlardı en son.
oha.
türk mü bunlar burada mı olmuş.
ve hala herşey ortaya çıkmışken ekranlarda boy gösteriyorlar hemi?
çöpten boş kutu alan bir kadın vardı dün haberlerde. hayatını kaydırmışlar. çikolata mı çaldı diye.
şaka gibi bazı şeyler.
palu ailesi kim?
kendi çocuklarına mı tacizde bulunmuşlar?
kadın (anne) bu olayın neresinde? sessiz mi kalmış ortaklık mı etmiş?
Intsrnetten bir ozet buldum okuyabilirsiniz.Ya ben bir turlu olayi netlestiremedim bana ozet gecebilecek varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?