• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamuk Şeker'in çeyizi :)

Doğru diyosun valla yaa yemeğin görünümü güzzel olunca iştahı da açılıyo insanın :9:
Gelirizz tabiiiiiiiiii sen yemek yaptım gelin de yeter ki balımmm :109::16:

aynen öyle yani ilk önce göze sonra mideye hitap etmeli:1::56: oruç oruç:15:
ooo ben yaparım sizi çağırırımkiiiiiiii çok severim ki yapmayı canımm:17:

aynen öyle yani ilk önce göze sonra mideye hitap etmeli:1::56: oruç oruç:15:
ooo ben yaparım sizi çağırırımkiiiiiiii çok severim ki yapmayı canımm:17:

Hakkaten yaa oruç oruç konuşmayalım yemekten daha fazla,midem sinyal veriyo zaten durmadan :9:

Ben hiç bilmiyorum yemek yapmayı,içimden de fazla gelmiyo aslında bakalım ben nasıl öğrencem bu püsürlükle :9:

Hakkaten yaa oruç oruç konuşmayalım yemekten daha fazla,midem sinyal veriyo zaten durmadan :9:

Ben hiç bilmiyorum yemek yapmayı,içimden de fazla gelmiyo aslında bakalım ben nasıl öğrencem bu püsürlükle :9:

ben buraya zamanı gelince denenmiş tariflerimi yazarımki vakit oldukça inş.ooh sizlerde öğrenirsiniz kuzum :16:
çok zevkli yapması yahu hele ben yemekten çok yedirmeyi severim kiiiiiiiiiiğğğğğğğ:27:
benim yanımda yiyorlar yani yeselerde hep canım isteemez dayanabiliyorum ki sahurda 2 ince dilim ekmek yedim bu yani ama kafamda ağrı falan olmasa süper olucak ama oluo malesef bulantı olayo sanki ayy neysee az kaldı 5 saat kaldı:9:

ben buraya zamanı gelince denenmiş tariflerimi yazarımki vakit oldukça inş.ooh sizlerde öğrenirsiniz kuzum :16:
çok zevkli yapması yahu hele ben yemekten çok yedirmeyi severim kiiiiiiiiiiğğğğğğğ:27:
benim yanımda yiyorlar yani yeselerde hep canım isteemez dayanabiliyorum ki sahurda 2 ince dilim ekmek yedim bu yani ama kafamda ağrı falan olmasa süper olucak ama oluo malesef bulantı olayo sanki ayy neysee az kaldı 5 saat kaldı:9:

Ben de kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum,düşününce acıktığımı hissediyorum ama bugün başta çeyiz almanın heyecanı,mutluluğuyla sonra da kendimi işe kaptırmakla fazla düşünmemeye çalıştım :9:
Rabbim çok şükür sabrını veriyo yaa

Ben de kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum,düşününce acıktığımı hissediyorum ama bugün başta çeyiz almanın heyecanı,mutluluğuyla sonra da kendimi işe kaptırmakla fazla düşünmemeye çalıştım :9:
Rabbim çok şükür sabrını veriyo yaa

aynen öyle canım ya çok şükür kaldı 29 gün:kkk::1:
bende müzik dinlemeye başladım yaa akşam ne yapsam diye düşünmeye başladım birde:1::44:

pambuğummm sevdim bunu:1:
yok gülinnbikim canım ailemle tanıştı ben zaten tanımıştım şimdi bakalım bayramdan sonra gelelim demişler aileler bayanlar tanışmaya bakalım ne oliiicik:18::26:
sizde?

Bizde de yok kuzum :2:
Ben onun sülalsine kadar tanıştım :9:
O da annemle ve dayımlarla falan tanıştı
Ve ayrıca annişleri de tanıştırdık ama bitek babam geri planda kalıyo,çünkü istemeye yakın tanışmak istiyo babişko daha erkenmiş öyle diyo :24:

Çok biliyo o :33:

Bizde de yok kuzum :2:
Ben onun sülalsine kadar tanıştım :9:
O da annemle ve dayımlarla falan tanıştı
Ve ayrıca annişleri de tanıştırdık ama bitek babam geri planda kalıyo,çünkü istemeye yakın tanışmak istiyo babişko daha erkenmiş öyle diyo :24:

Çok biliyo o :33:

hmmm..peki ne zaman isticeklermiş?:1:

çeyizlerin çok güzel canım çok güzeller şu şekilli şeyin daha bir hoş

neydi adı hı!!

muhallebi süsleme aleti

nerde bulunur ya ben de alsam

Back
X