- 20 Mart 2025
- 27
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi Defneduman
iki aylık bebeğimin şu an pamukçuk olduğunu fark ettim dünden beri hiç emmiyor hem asi olduğu için hemde emmedigi için çok halsiz ağlayıp duruyor tecrübesi olanlar lütfen yardım edin ne yapabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ek olarak eğer emzik kullanıyorsa onu da kaynatmanız gerekli her dil temizleme sonrası. biberon kullanıyorsanız biberon uçlarını da kaynatın her besleme öncesi.iki aylık bebeğimin şu an pamukçuk olduğunu fark ettim dünden beri hiç emmiyor hem asi olduğu için hemde emmedigi için çok halsiz ağlayıp duruyor tecrübesi olanlar lütfen yardım edin ne yapabilirim
Karbonatlı su hazırlayın kaynamış soğumuş su olsun tabi. Temizlik açısından.iki aylık bebeğimin şu an pamukçuk olduğunu fark ettim dünden beri hiç emmiyor hem asi olduğu için hemde emmedigi için çok halsiz ağlayıp duruyor tecrübesi olanlar lütfen yardım edin ne yapabilirim
Eczaneden dut pekmezi vermişlerdi ve hemen geçirmişti pamukcugu hemde doğal onu tavsiye ederimiki aylık bebeğimin şu an pamukçuk olduğunu fark ettim dünden beri hiç emmiyor hem asi olduğu için hemde emmedigi için çok halsiz ağlayıp duruyor tecrübesi olanlar lütfen yardım edin ne yapabilirim
Eczaneden dut pekmezi vermişlerdi hemen geçirmişti bir daha da olmadı size de tavsiye ederimValla benim bebeğim 6 aylık hala sürekli ağzı pamukçuk dolu
Bir ilaç vardı mikostatin diye artık o da fayda etmiyor
Alıştı yavrum herhalde onu da rahatsız etmiyor artık![]()
Eczaneden dut pekmezi vermişlerdi hemen geçirmişti bir daha da olmadı size de tavsiye ederim
Eczaneden dut pekmezi vermişlerdi ve hemen geçirmişti pamukcugu hemde doğal onu tavsiye ederim
Merhaba Kim verdi? eczacı mi? önerdi nasıl kullandınız bebeğimin damağı hayla beyaz bi ara karbonatlı su ile sildim ilaçta kullandım dilindekiler geçti ama damağı yanmış gibi beyaz ve hayla meme reddi düzelmedi bu aralar daha da kötüEczaneden dut pekmezi vermişlerdi ve hemen geçirmişti pamukcugu hemde doğal onu tavsiye ederim
Hem bebeğin ağız içini hem de memenizi temiz bir bezi karbonatlı suya batırıp iyice silin memenizi silmezseniz geçmez sürekli tekrarlar demişti doktoriki aylık bebeğimin şu an pamukçuk olduğunu fark ettim dünden beri hiç emmiyor hem asi olduğu için hemde emmedigi için çok halsiz ağlayıp duruyor tecrübesi olanlar lütfen yardım edin ne yapabilirim
Öyle de yapmıştım ama hipe laktasyondan dolayı çok sütüm akıyor ne göğüs pedi ne sütyen üst baş hiç bir şey dayanmıyor emzirmek çok daha zorlaştı benim için 5 ay 17 günlük olduk hayla düzelmediHem bebeğin ağız içini hem de memenizi temiz bir bezi karbonatlı suya batırıp iyice silin memenizi silmezseniz geçmez sürekli tekrarlar demişti doktor
Merhaba Kim verdi? eczacı mi? önerdi nasıl kullandınız bebeğimin damağı hayla beyaz bi ara karbonatlı su ile sildim ilaçta kullandım dilindekiler geçti ama damağı yanmış gibi beyaz ve hayla meme reddi düzelmedi bu aralar daha da kötütecrübeleriniz benim için önemli teşekkür ederim
[/QUOT
Rica ederim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana kızımda doktor aftarol sprey yazmıştı oda çok iyi bir ilaç hem kızımın ağzındaki pamukcuklari geçirmişti hemde göğüs ucumdaki yaraya sıktığımda hemen geçirmişti oğlumunda ağzı öyle olunca eczaneye gittim aftarol almak için ama eczacı bana dut pekmezini önerdi doğal hiç bir yan etkisi yok ilaç değil demişti tereddütle almıştım işe yaramaz sanmıştım ama bir gün kullandım ertesi gün baktım pamukcuklar kaybolmuş bir çay kasigina koyup yedirmistim tadı güzel olduğu için bebekler yiyor siz birazda tulbente döküp damagina sürün hemen iyileşir
Rica ederim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana kızımda doktor aftarol sprey yazmıştı oda çok iyi bir ilaç hem kızımın ağzındaki pamukcuklari geçirmişti hemde göğüs ucumdaki yaraya sıktığımda hemen geçirmişti oğlumunda ağzı öyle olunca eczaneye gittim aftarol almak için ama eczacı bana dut pekmezini önerdi doğal hiç bir yan etkisi yok ilaç değil demişti tereddütle almıştım işe yaramaz sanmıştım ama bir gün kullandım ertesi gün baktım pamukcuklar kaybolmuş bir çay kasigina koyup yedirmistim tadı güzel olduğu için bebekler yiyor siz birazda tulbente döküp damagina sürün hemen iyileşirMerhaba Kim verdi? eczacı mi? önerdi nasıl kullandınız bebeğimin damağı hayla beyaz bi ara karbonatlı su ile sildim ilaçta kullandım dilindekiler geçti ama damağı yanmış gibi beyaz ve hayla meme reddi düzelmedi bu aralar daha da kötütecrübeleriniz benim için önemli teşekkür ederim
Ayy hadi inşallah bu gün hiç emmediği için yatış yaptık doktora gösterdim damağını Pamukçuk yok dedi ama benim içim hiç rahat değil damağı hep bembeyazRica ederim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana kızımda doktor aftarol sprey yazmıştı oda çok iyi bir ilaç hem kızımın ağzındaki pamukcuklari geçirmişti hemde göğüs ucumdaki yaraya sıktığımda hemen geçirmişti oğlumunda ağzı öyle olunca eczaneye gittim aftarol almak için ama eczacı bana dut pekmezini önerdi doğal hiç bir yan etkisi yok ilaç değil demişti tereddütle almıştım işe yaramaz sanmıştım ama bir gün kullandım ertesi gün baktım pamukcuklar kaybolmuş bir çay kasigina koyup yedirmistim tadı güzel olduğu için bebekler yiyor siz birazda tulbente döküp damagina sürün hemen iyileşir
Çok geçmiş olsun hiç mi emmiyor yoksa ağzında bir iki emince ağlayarak bırakıyor mu benim çocuklar pamukcuk olunca öyle yapıyorlardı yine dut pekmezi alıp sürün doğal olduğu için bir zararı yok içiniz rahat eder ama doktor pamukçuk yok diyorsa hasta olduğu içinde emmiyor olabilir Allah şifa versin inşallahAyy hadi inşallah bu gün hiç emmediği için yatış yaptık doktora gösterdim damağını Pamukçuk yok dedi ama benim içim hiç rahat değil damağı hep bembeyaz
Allah razı olsun doktor pamukçuk yok dedi doğduğundan beri emmiyor anca gece uykusunda o da çok az bazen geceleri de emmiyo 6 ay 10 günlük oldu hala aynı bide üstüne ateşli girip olmuş bi haftadırÇok geçmiş olsun hiç mi emmiyor yoksa ağzında bir iki emince ağlayarak bırakıyor mu benim çocuklar pamukcuk olunca öyle yapıyorlardı yine dut pekmezi alıp sürün doğal olduğu için bir zararı yok içiniz rahat eder ama doktor pamukçuk yok diyorsa hasta olduğu içinde emmiyor olabilir Allah şifa versin inşallah
Sıkmayın bu kadar canınızı bazı bebekler ne yapsanda emmiyor benim kızım 8 aylıkken tamamen bıraktı mama ve ek gıda verdim sizin bebek 6aylik olmuş ek gıda ve mama verebilirsinizAllah razı olsun doktor pamukçuk yok dedi doğduğundan beri emmiyor anca gece uykusunda o da çok az bazen geceleri de emmiyo 6 ay 10 günlük oldu hala aynı bide üstüne ateşli girip olmuş bi haftadırne yapacağımı bilmiyorum