Pamukçuk

Defneduman

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
19
1
1
26
iki aylık bebeğimin şu an pamukçuk olduğunu fark ettim dünden beri hiç emmiyor hem asi olduğu için hemde emmedigi için çok halsiz ağlayıp duruyor tecrübesi olanlar lütfen yardım edin ne yapabilirim

İlk süreçte karbonatlı su ile gazlı bez yok ise temiz tülbent benzeri şeylerle bastırarak dilini silmeniz. Her beslenme öncesi ve sonrası yapılıyor. Aynı zamanda memenizide silmeniz gerekiyor.Böyle 4-5 güne geçmez ya da çok artarsa doktora başvurun. İlaçlı tedaviye geçebiliyor kar herek görürlerse. Çok geçmiş olsun. Sildiğiniz bezi kaynar su ile her defasında temizleyin yada tek kullanımlık gazlı bezlerden alın.

iki aylık bebeğimin şu an pamukçuk olduğunu fark ettim dünden beri hiç emmiyor hem asi olduğu için hemde emmedigi için çok halsiz ağlayıp duruyor tecrübesi olanlar lütfen yardım edin ne yapabilirim
Ek olarak eğer emzik kullanıyorsa onu da kaynatmanız gerekli her dil temizleme sonrası. biberon kullanıyorsanız biberon uçlarını da kaynatın her besleme öncesi.

Karbonatlı su hazırlayın kaynamış soğumuş su olsun tabi. Temizlik açısından.
Gazlı bezi işaret parmağınıza geçirin batırıp batırıp ağzının içini temizleyin nazikçe

Valla benim bebeğim 6 aylık hala sürekli ağzı pamukçuk dolu
Bir ilaç vardı mikostatin diye artık o da fayda etmiyor
Alıştı yavrum herhalde onu da rahatsız etmiyor artık

Kızlar benim bebegim de 3buçuk aylık inadından emmiyor gibi gelmişti meğer pamukçuk olmuş mukostatin aldık eczaneden ama günde 3 damla demiş az değil mi

Eczaneden dut pekmezi vermişlerdi ve hemen geçirmişti pamukcugu hemde doğal onu tavsiye ederim

Valla benim bebeğim 6 aylık hala sürekli ağzı pamukçuk dolu
Bir ilaç vardı mikostatin diye artık o da fayda etmiyor
Alıştı yavrum herhalde onu da rahatsız etmiyor artık
Eczaneden dut pekmezi vermişlerdi hemen geçirmişti bir daha da olmadı size de tavsiye ederim

Bebeğim 3 aylık ağzında pamukçuk var, sildikçe geçip artarak çıktığını okuduğum için hiç silmedim. 1 aydır da var emmesini etkilemiyor, karbonatlı su ile silmek gerçekten çözüm mü? Hiç rahatsız olduğunu hissetmedim, o yüzden uğraşmadım. Silip hemen geçirebilen oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…