- Konu Sahibi PamuKSekeR
-
pamuğum merhaba
gökteararken yerde buldum seni.): tebrik ederim... tekrar kilo almadan buralara dönmen çok ii olmuş. msj yazmıştım sana.:)
sevgili pamukşeker aman dikkat et bu kadar uğraşıp vermişsin kiloları alma tekrar...aşureyi bende çok severim öyle böyle değil deli gibi. 2 senedir asla kendim aşure yapmıyorum,tencerenin yarısını pişer pişmez yediğim için.anlıyorum seni ve uzak durmanı tavsiye ediyorum.gelişmelerden bizi de haberdar et olur mu?
Tebrik ediyorumm muhteşem bi azim ben 75 kiloum 55 kiloya düşmek için can atıyorumm inşallah bende vericem kızlarr azmin sonu budur işteee
canlarım çok saolun. uzuun zaman olmuş ben buralara girmeyeli. hımm kilo aldımmı evet aldım ama mecburi sebepten :) doğum yaptım ikizlerim oldu 8 aylıklar şimdi. haliyle göbüşüm var ama gidecek tekrar inşallah .. yeniden başarabilirim başarabiliriz.
canlarım çok saolun. uzuun zaman olmuş ben buralara girmeyeli. hımm kilo aldımmı evet aldım ama mecburi sebepten :) doğum yaptım ikizlerim oldu 8 aylıklar şimdi. haliyle göbüşüm var ama gidecek tekrar inşallah .. yeniden başarabilirim başarabiliriz.
saol canım.inşallah.canımben biliyorumkisen tekrardan verirsin o kiloları bebişlerinde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
merhaba pamuk şekerciğim 24 yaşımdayım 162 boyu ve 86 kiloyum,çok korkuyorum veremicem diye,sen kilo verirken hep aynı yeme düzniylemi devam ettin yoksa değişikliğe ğrattın mı hani metabolizma durunca hareketlendiren şeyler var ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?