• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PamuKSekeR'in başarı öyküsü

PamuKSekeR

artık anne
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
1.971
10
643
Ankara
16 mayıstı.. bir aile dostumuza gitmiştik ablam gibi gördüğüm ve çok sevdiğim kendisi benden daha uzun boylu 70 kilo vede 3 çocuk annesiydi.. hep zayıflamaktan ve spor yaptığından bahsetti durdu inadına inadına senin çok ihtiyacın var der gibiydi. üzerimdeki kıyafetimin çok hoş olduğunu söylerken bana bakışları çok dikkatimi çekti. bu kıyafet bende olsa nasıl yakışırdı demek istiyodu sanki. çok gücüme gitmişti haklıydı aslında 93 kiloyu bile geçmiştim tamam kilomu göstermiyodum ama yinede kendimi kötü hissettim.. orda karar verdim hatta pasta böreklerdende yemedim gibi bişey.. eve geldim ve ertesi gün 17 mayıs itibari ile başladım. annemler yapamam sanıyolardı hiç ciddi diyet girişimim olmamıştı kendimle barışıktım beni seven böyle seviyo der kendimi avuturdum hep. ilk gün çok kötü geçmişti. sanki açtım hep. öğün sayımıa rtırmıştım ama hep hafif şeyler yiyordum ekmeğe çok alışkın olan ben ekmeksiz yediklerimden hiç bişey anlamamıştım. içtiğim çayda hiç şeker atmadığım için bi garip gelmişti. bol bol salata tükettim o gün. ama nerdeyse açım diye ağlayacaktım ilk 4 gün. bu aziyet böyle gitmez hiç zannetmiyorum veremem diyordum. sanbahları iki bardak sıcak su ve 50 kere zıplıyordum. 5 günün sonunda artık eskisi gibi acıkmaz olmuştum. saLATAmı yerken onunla konuşuyodum ay sen ne güzel şeysiin diyordum. ved ebi 8 li rakamları görsem diye dua ediyordum. tabağıma koyduğum şeyleri daha milelt yemek tabağına bişey koyarken bitirmiş oluyodum ve hemen sofradan kalkıp ip atlamaya başlayıp moralimi bozmamaya çalışıyordum. haftalar birbirini kovalarken hele birde kilo verdiğimi gördükçe acıkmamaya başladım. yavaş yavaş gitmeye başlamıştı.. artık etrafımdakilerde bunu görebiliyordu ve kıyafetin güzle yerine ne güzel yakışmış demeleri beni çok mutlu ediyordu.. beni diyete azmettiren aile dostumuz tam 80 kilo iken gördüğündeki tepkisi gözlerini kocaman açıp yaa naptın sen böylee inanmıyorum şuna bak göbek möbek kalmaış incecik olmuşsundu.. cıvıl cıvıl yaa diyede eklemişti.. hiç kimse şimdiye kadar bunu yapmam için hırslandırmamıştı.. ama o bakışlar.. şimdi minnettarım aslında daha önce yapmalıymışım.. 17 ağustos itibariyle 3 ayım dolacak ve ben şu anda 15.5 kilo verdim. daha var bi 9 kilom ama bu kadarı bile bende öyle büyük bir değişim oluşturduki Rabbime binlerce kere şükrediyorum..

yapılabilinirmiş.. hemde 3 ayda bu kadar olmuşsa 2 ay sonunda belkide tamamen kilolarımdan kurtulucam.. (inşallah) artık beynim bana hükmetmiyor ben beynime hükmediyorum aç gezmiyorum hiç istediğim herşeyi yiyorum ama azar azar.. hemde daha fazla doyum elde ediyorum. ede bütün değerlerim dengelendi. kilo vermeden önce 132 olan şekerim 102 ye düştü .. kolestrol ve diğer herşey normal oldu.. sağlık açısından şartmış.. 1 gün daha gecikmeden başladığım için çok mutluyum.

isteyen ve azimli olan herkez verebilir diyorum ben..

çok uzun oldu daha bi çok şeyide ifade edemedim neysem 28 kilo olunca verdiğim toplam kilo sanırım dahada bişeyler şekillenir kafamda.. şimdilik 15.5 ..

herkeze kolay gelsin arkadaşlar...

bi başlık haline geldiğini görmemiştim başarı öykümün.. uzun zaman olmuş 1.5 yıl geçmiş neredeyse.. evet neler yaptım bu bir buçuk yıl içinde..

93 lerdeydim diyete başladığımda en son 65 e düştüm.. aralık başı itibariyle.. 28 kg oldu toplamda verdiğim kg.. zorlanmadım sonradan vermem zorlaştı ama almamda zorlaştı haliyle.. istediğimi yedim içtim 1 kaç kilo aldım biraz kısıtladım geri gitti ..ileri egri devam ettim durdum yani.. 30 kasımda evelndim haliyle biraz kilo aldım ama aşırı derecede yedim yeni gittiğim yerlerin farklı lezzetlerini tadarken biraz abarttım olayı.. özellikle tatlıyı çok tükettim o yüzdende kilo aldım.. henüz çok aşırı almadım ama şimdi tekrar bir ay içinde 65 e dönmeyi umut ettiğim için bakınırken gördüm buraları :)

biliyorumki istesem tekrar 65 olabilirim daha 1 ay önce 65 tim :) gözlemlerime dayanarak biraz spor bol su ve sık sık yemekle çözerim bu işi inşaallah.. evet buda beni motive etsin bir ay sonra hatat ocak sonu itibariyle buraya gelip imzamı atıcam :)

pamuğum merhaba
gökteararken yerde buldum seni.): tebrik ederim... tekrar kilo almadan buralara dönmen çok ii olmuş. msj yazmıştım sana.:)

pamuğum merhaba
gökteararken yerde buldum seni.): tebrik ederim... tekrar kilo almadan buralara dönmen çok ii olmuş. msj yazmıştım sana.:)

canım benim merhabalar bende yazıcaktım araya karıştı sanırım :)

evet şimdi gelelim diyet maceramın 2. bölümüne .. aslında henüz gelemedik bi türlü kısmet olmuyor hep erteliyorum yiyesim varken sevgili eşim yeme dedi diye inat edip yiyorum .. yemesemde ye dedi kırmayım diye yiyorum onun hatırı için :>) vel hasılı dengeyi tutturamadım.. birde misafirlere endeksliyorum ekndimi.. sitedeki komşularım gelecek pazartesi onlara neler yapsam diye aranıp dururken iştahım açılıyor resmen .. büyük ihtimal misafirlere yaparken abartıcam tabi hepsi yenilmeyecek vede ben boşa gitmesin düşüncemle tüketicem hepsini :( aşureyi bile o yüzden pişirmedim o kadar çok severimki anlatamam burnumdada tütüyor eli mahkum pazartesi misafirlere yapıcam ondanda yiycem bi 10 kase naniknanik ufsss bi şey söyle tubişim yaaaaa kendime geliyim :1shok:

sevgili pamukşeker aman dikkat et bu kadar uğraşıp vermişsin kiloları alma tekrar...aşureyi bende çok severim öyle böyle değil deli gibi. 2 senedir asla kendim aşure yapmıyorum,tencerenin yarısını pişer pişmez yediğim için.anlıyorum seni ve uzak durmanı tavsiye ediyorum.gelişmelerden bizi de haberdar et olur mu?

Tebrik ediyorumm muhteşem bi azim ben 75 kiloum 55 kiloya düşmek için can atıyorumm inşallah bende vericem kızlarr azmin sonu budur işteee

sevgili pamukşeker aman dikkat et bu kadar uğraşıp vermişsin kiloları alma tekrar...aşureyi bende çok severim öyle böyle değil deli gibi. 2 senedir asla kendim aşure yapmıyorum,tencerenin yarısını pişer pişmez yediğim için.anlıyorum seni ve uzak durmanı tavsiye ediyorum.gelişmelerden bizi de haberdar et olur mu?

Tebrik ediyorumm muhteşem bi azim ben 75 kiloum 55 kiloya düşmek için can atıyorumm inşallah bende vericem kızlarr azmin sonu budur işteee

canlarım çok saolun. uzuun zaman olmuş ben buralara girmeyeli. hımm kilo aldımmı evet aldım ama mecburi sebepten :) doğum yaptım ikizlerim oldu 8 aylıklar şimdi. haliyle göbüşüm var ama gidecek tekrar inşallah .. yeniden başarabilirim başarabiliriz.

canlarım çok saolun. uzuun zaman olmuş ben buralara girmeyeli. hımm kilo aldımmı evet aldım ama mecburi sebepten :) doğum yaptım ikizlerim oldu 8 aylıklar şimdi. haliyle göbüşüm var ama gidecek tekrar inşallah .. yeniden başarabilirim başarabiliriz.

canımben biliyorumkisen tekrardan verirsin o kiloları bebişlerinde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

merhaba pamuk şekerciğim 24 yaşımdayım 162 boyu ve 86 kiloyum,çok korkuyorum veremicem diye,sen kilo verirken hep aynı yeme düzniylemi devam ettin yoksa değişikliğe ğrattın mı hani metabolizma durunca hareketlendiren şeyler var ya...

canımben biliyorumkisen tekrardan verirsin o kiloları bebişlerinde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
saol canım.inşallah.

merhaba pamuk şekerciğim 24 yaşımdayım 162 boyu ve 86 kiloyum,çok korkuyorum veremicem diye,sen kilo verirken hep aynı yeme düzniylemi devam ettin yoksa değişikliğe ğrattın mı hani metabolizma durunca hareketlendiren şeyler var ya...

canım sürekli aynı devam etmedim. kilo vermem durduğu dönemlerde değişik yöntemlere başvurdum. örneğin lapa diyeti 5 çeşit gıda diyeti gibi. verirsin sende yeterki kararlı ol.

Back
X