Panaroma test yaptiranlar

Merhaba, bu yöntemi ben de çok merak ediyorum. Hamileliğimde 10. haftamdayım. Doktorum yöntemi bir incelememi önerdi. 30 yaşımdayım, o yüzden bu ve diğer genetik testleri yaptırmak bizim tercihimize bağlıymış. Yani öncelikli risk grubunda değerlendirilmiyoruz.

Panaroma Test (tam adı: Panaroma Noninvasive Prenatal Test) henüz 2012 uygulanmaya başlamış yeni bir teknoloji ve hakkında daha pek çok detaylı bilgi var internette. Fakat bize kullanıcı bilgisi lazım :) İstanbul, Memorial Hastanelerinde yapılıyor test. 2000 tl civarında bir fiyatı olabileceğini söyledi doktorum. (malum, dolar!)

Testi yaptırmış birileri sesimizi duysa da, deneyimlerini bizimle paylaşsa keşke :)

Merhaba, bu yöntemi ben de çok merak ediyorum. Hamileliğimde 10. haftamdayım. Doktorum yöntemi bir incelememi önerdi. 30 yaşımdayım, o yüzden bu ve diğer genetik testleri yaptırmak bizim tercihimize bağlıymış. Yani öncelikli risk grubunda değerlendirilmiyoruz.

Panaroma Test (tam adı: Panaroma Noninvasive Prenatal Test) henüz 2012 uygulanmaya başlamış yeni bir teknoloji ve hakkında daha pek çok detaylı bilgi var internette. Fakat bize kullanıcı bilgisi lazım :) İstanbul, Memorial Hastanelerinde yapılıyor test. 2000 tl civarında bir fiyatı olabileceğini söyledi doktorum. (malum, dolar!)

Testi yaptırmış birileri sesimizi duysa da, deneyimlerini bizimle paylaşsa keşke :)
Canim 3 gun once harmony test yaptirdim ben 8 is gunu icerisinde gelecek sonucum korku ve heyecanla bekliyorum

Canim 3 gun once harmony test yaptirdim ben 8 is gunu icerisinde gelecek sonucum korku ve heyecanla bekliyorum
Merhaba, umarım sonuçlar olumlu gelmiştir. Belli olunca paylaş lütfen. :) Geçen hafta yapılan ikili tarama testimin risk sonucu epey düşük çıktı. Bu yüzden doktorum başka bir teste gerek kalmadığını söyledi. Gerçekten çok rahatladım. :)

Merhaba, umarım sonuçlar olumlu gelmiştir. Belli olunca paylaş lütfen. :) Geçen hafta yapılan ikili tarama testimin risk sonucu epey düşük çıktı. Bu yüzden doktorum başka bir teste gerek kalmadığını söyledi. Gerçekten çok rahatladım. :)
Cok sukur temiz geldi sonucumuz canim dunyalar bizim oldu gercekten cok koktum psikolojim alt ust oldu yaa ama cok sukur down degilmis bebegim cok sukur...

risklerin kaçtı, sağlıkla kucağına al inşallah bneim de yarın çıkacak sonuç, Allah rızası için dua edinn
Allah razi olsun canim eminim senin bebeginde iyidir insan iyi oldugunu biliyor fakat yinede asiri endise duyuyor gercekten cok zor psikolojim alt ust oldu suan sanki heran dogurucam modundayim. 2 bobrekte buyume ve kalpte parlaklik saptandi %40 denebildi cunki ben 2 li testi yaptirmamistim net birsey soylenmedi cok dr a gittim 3 uzuvda sorun oldugu icin hepside down olabilir dediler

çok şükür nifty test sonucum temiz geldi arkadaşlar. hatırlatmak amacıyla yeniden yazıyım ikili testim 2000 küsürde 1 iken, 3 lü testim 50 de 1 gelmişti down sendromu riskim. ayrıntılıda da kalpte parlaklık çıkmıştı. süreç gerçekten sıkıntılı, Allah herkesin bekleyişini hayırlı haberle sonuçlandırsın, sağ sağlim kucağımıza aldırmayı nasip etsin, bu süreçte çok okudum 2li iyi çıkıp 3 lüye hiç gerek görmeyenler var, test sonuçlarını tekrarlatıp bambaşka sonuçlar alanlar, anne rahmine düştükten sonra birçok risk bizi bekliyor, Rabbimize sığınıp hayırlısını istemeliyiz, bu testi aldırma amacıyla yapmamıştım zaten,yalnızca 4-5 ay belirsizlik yaşamıyım diye yaptırdım, ben rehber öğretmenim derslerde bizzat gördüğüm bir konuydu, gittiğim stajda özel eğitim kurumunda bizzat eline, diline, fiziksel belirtilerine baktığım çocuklardı öğrencilik yıllarımda, evet çok sevimlilerdi, ama 15 gün böyle bir çocuğum olabilir yüksek risk grubundayım düşüncesiyle geçti hayatım ve zordu. Allah herkesin kaldırabileceği güçlükler verir. aslında çoğu şey lehimizeyken sonucu görmeden bir türlü rahatlayamadık,50 de 1 tıpta yüksekmiş ama gerçek hayatta aslında o kadar yüksek değil ama bu süreçte onu idrak edemiyorsun, o 1 kişi sen oluyorsun direkt. Rabbim hiç birimizi evladıyla sınamasın, Allah yolunda evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin Rabbim,bu sayfadaki herkes için duacıyım...

Back
X