Pandemi, bunalım, tembellik, üşengeçlik

birkimsecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
392
299
53
34
Hanımlar selam, hepimizin ortak derdi bu eminim ki. Evden işe, işten eve ve haftasonu full evde olmaktan o kadar sıkıldım ve bunaldım ki. Dizi, film, belgesel izlemekten çok sıkıldım. Evde vakit geçirecek bir şey bulamaz olduk artık. Her şeye üşenir oldum, genel olarak iyiyim fakat biraz depresif hissediyorum. Siz neler yapıyorsunuz? :110:

Hanımlar selam, hepimizin ortak derdi bu eminim ki. Evden işe, işten eve ve haftasonu full evde olmaktan o kadar sıkıldım ve bunaldım ki. Dizi, film, belgesel izlemekten çok sıkıldım. Evde vakit geçirecek bir şey bulamaz olduk artık. Her şeye üşenir oldum, genel olarak iyiyim fakat biraz depresif hissediyorum. Siz neler yapıyorsunuz? :110:
Ahahaha iyiymiş senin hayatın yine. İşe gidip sosyallesip evde dizi film belgesel izlemekten sıkılmışsin. Bebeğime baktığım için xalismiyorum sürekli evdeyim. Dizi film izleyecek zamanım Cook az oluyor. Ev işi bebiş ev işi bebiş her gün yürüyüşe çıkıyorum neyse ki

Ahahaha iyiymiş senin hayatın yine. İşe gidip sosyallesip evde dizi film belgesel izlemekten sıkılmışsin. Bebeğime baktığım için xalismiyorum sürekli evdeyim. Dizi film izleyecek zamanım Cook az oluyor. Ev işi bebiş ev işi bebiş her gün yürüyüşe çıkıyorum neyse ki
aaa ben :KK48: bir de bebikoyu arabaya atıp turluyordum, şimdi tam kapanma geldi, o da yok. keşke herkes azıcık daha dikkat etse de az da olsa normale yaklaşsak

aaa ben :KK48: bir de bebikoyu arabaya atıp turluyordum, şimdi tam kapanma geldi, o da yok. keşke herkes azıcık daha dikkat etse de az da olsa normale yaklaşsak
Valla kapanma gelse de ben kimsenin olmadığı evime yakın yerlerde yürürüm yine bebeğim alıştı hayatta tutamam onu dünyayı bana dar eder😂

Ben son zamanda buradayım sık sık 😅 Aslında işleri halletmek bile vakit alıyor, onun dışında uygun vakitlerde yürüyüş, alışveriş, yeni tarifler deneme, bişeyler okuma vs.derken gün akşam oluyor. Ben de artık çok sıkıldığımı farkettim hep benzer şeyler çünkü... Çabuk geçsin bu günler :(

:) her birimizin hayatı kendine göre zor ve sıkıcı haklısın. Bebişle vakit nasıl geçiyor anlamıyorsundur zaten eminim ki :)))

Ben son zamanda buradayım sık sık 😅 Aslında işleri halletmek bile vakit alıyor, onun dışında uygun vakitlerde yürüyüş, alışveriş, yeni tarifler deneme, bişeyler okuma vs.derken gün akşam oluyor. Ben de artık çok sıkıldığımı farkettim hep benzer şeyler çünkü... Çabuk geçsin bu günler :KK43:
Bende evde olduğum vakit yeni tarifler deniyorum sürekli, eğleniyorum da güzel oluyor. İnşallah bir an önce bitse.. :KK43::olamaz:

Aynen bu şekildeyim 🙈 inşallah hepimiz akıl sağlığımız bozulmadan bu zamanları atlatabiliriz 😅 ben de haftasonları tatillerde falan gezmek arkadaşlarımla ailemle vakit geçirmek akşam dışarda bi yürüyüş yapmak için yaşıyordum. İşe gitmek dışında hiçbir şey yapmayınca işe de gitmeyeyim o zaman para da kazanmayayım harcayamıcaksam diye düşünmeye başladım 😂 motivasyon sıfır allah sonumuzu hayır etsin 😅

Canım hepimiz aynı durumdayız.inan elimi oynatmaya üşeniyorum.
Temiz hava alsak.belki bir aktivite yapsak bu kadar olmazdık.
Full-time evdeyim.yemek,çamaşır,bulaşık derken günler geçiyor.
Söyle dip köşe bir temizlik yapmaya halim yok.o kadar üşengeç bir haldeyim ki.
Depresif hallerdeyim.insallah biraz daha sabredelim daha iyi olacağız.

Canım hepimiz aynı durumdayız.inan elimi oynatmaya üşeniyorum.
Temiz hava alsak.belki bir aktivite yapsak bu kadar olmazdık.
Full-time evdeyim.yemek,çamaşır,bulaşık derken günler geçiyor.
Söyle dip köşe bir temizlik yapmaya halim yok.o kadar üşengeç bir haldeyim ki.
Depresif hallerdeyim.insallah biraz daha sabredelim daha iyi olacağız.
Yani normal hayatıma bakıyorum, öyle kafe kafe gezen bir insanda değildim. Kafe kültürüm çok yoktur sevmem fakat bu kısıtlılık hali insanı baskılıyor. Sahile, pikniğe gitmeyi özledim.
Evde yaptığım rutin işlerden acayip bunaldım. İyice umudumu yitiriyorum. Bir an önce normal hayatımıza geçeriz inşallah.. :KK42:

Aynen bu şekildeyim 🙈 inşallah hepimiz akıl sağlığımız bozulmadan bu zamanları atlatabiliriz 😅 ben de haftasonları tatillerde falan gezmek arkadaşlarımla ailemle vakit geçirmek akşam dışarda bi yürüyüş yapmak için yaşıyordum. İşe gitmek dışında hiçbir şey yapmayınca işe de gitmeyeyim o zaman para da kazanmayayım harcayamıcaksam diye düşünmeye başladım 😂 motivasyon sıfır allah sonumuzu hayır etsin 😅
Amin amin. Umudumu yitirmeye başladım. Bence tımarhaneye döndü ülke :confused:

Back
X