- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
20 nisan da 2.faz bitti dediler bizde 25 nisan da başvurduk e devletten yaptık zaten süreç devam ediyor yaziyor aradiğimda da sisteme duşmemiş dediler3.faza mi başvurdunuz? 2 faz yardım dağıtıldı zaten şuan 3.faz başvuruları ve yardımları var. E devletten başvuru yapın, gerisi sisteme kalmiş
Tekrar başvurun bende merak ediyorum bakalım sonuçlanırsa yazarım2 aydır biz işsisiz, ev kira niyeyse bize bir türlü çıkmadı. Kime çıkıyor ben de merak ediyorum. Sosyal yardıma kalsam açlıktan ölmüştüm.
Şans işi sanırım 1 haftada iyi sonuçlanmış vakıf i aradim 30 güm bekleyenler var dedi bazenBize cikti 1 haftada
Yaa hamilesiniz bide sanırım kafalarına göremi takıliyorlar nedir bir tanıdık da evi arabası olduğ halde aldım dedi yardımBize çıkmadı 2 aydır iş yok annemlerde kalıyorum hatta kime veriliyor bende merak etiim
Ne ev ne araba var üzerimizde. Bilemiyorum neye göreyse. 2 Çocuk var hamileyim ücretsiz izinde 2 aydır çok zor durumdayız birde bilmiyorum kimlere gidiyorsaYaa hamilesiniz bide sanırım kafalarına göremi takıliyorlar nedir bir tanıdık da evi arabası olduğ halde aldım dedi yardım
Aynisini bende duydum ama arabasi atiyorum annesinin uzerine evi babasinin kendisi de sigortasiz çalışıyordur ..bir sekilde devleti kandırıyorlar kendi akillarinca kul hakkina giriyorlar haberleri yokYaa hamilesiniz bide sanırım kafalarına göremi takıliyorlar nedir bir tanıdık da evi arabası olduğ halde aldım dedi yardım
Daha önce dağıtılan 1.Ve 2 faz sosyal yardimlasmada kaydı olanlara gitti otomatik sanırım bu 3.fazda basvuruya göre degerlendirme yapacaklar sanırım ınş çıkar size deNe ev ne araba var üzerimizde. Bilemiyorum neye göreyse. 2 Çocuk var hamileyim ücretsiz izinde 2 aydır çok zor durumdayız birde bilmiyorum kimlere gidiyorsa
Merhaba hanımlar sosyal destek amaçlı yapılan 1000 tl nakdi yardim dan yararlanan varmı süreç nasıl oluyor kaç günde sonuçlandı
25 nisan da başvurmuştuk dün aradim sosyal yardım vakfını sisteme düşmemiş dediler bugün de sırayla sisteme düşüyor dediler
Esimi aramislar sigortanız göründüğü için veremiyoruz demişler. Sigorta karın doyuruyor cunkuDaha önce dağıtılan 1.Ve 2 faz sosyal yardimlasmada kaydı olanlara gitti otomatik sanırım bu 3.fazda basvuruya göre degerlendirme yapacaklar sanırım ınş çıkar size de
Benim bahsettiğim kişinin eşide sigortalı ama aldı oEsimi aramislar sigortanız göründüğü için veremiyoruz demişler. Sigorta karın doyuruyor cunku
Esimi aramislar sigortanız göründüğü için veremiyoruz demişler. Sigorta karın doyuruyor cunku
Kişi seçiyorlar demekki .üstelik eşime patronunuza söyleyin sigortayı durdurup alabilirsiniz demişler eşimde gerek yok yalana dolana dediBenim bahsettiğim kişinin eşide sigortalı ama aldı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?