Pandemi sosyal yardım alanlar

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Merhaba hanımlar sosyal destek amaçlı yapılan 1000 tl nakdi yardim dan yararlanan varmı süreç nasıl oluyor kaç günde sonuçlandı
25 nisan da başvurmuştuk dün aradim sosyal yardım vakfını sisteme düşmemiş dediler bugün de sırayla sisteme düşüyor dediler

3.faza mi başvurdunuz? 2 faz yardım dağıtıldı zaten şuan 3.faz başvuruları ve yardımları var. E devletten başvuru yapın, gerisi sisteme kalmiş

3.faza mi başvurdunuz? 2 faz yardım dağıtıldı zaten şuan 3.faz başvuruları ve yardımları var. E devletten başvuru yapın, gerisi sisteme kalmiş
20 nisan da 2.faz bitti dediler bizde 25 nisan da başvurduk e devletten yaptık zaten süreç devam ediyor yaziyor aradiğimda da sisteme duşmemiş dediler

Bize çıkmadı 2 aydır iş yok annemlerde kalıyorum hatta kime veriliyor bende merak etiim

Yaa hamilesiniz bide sanırım kafalarına göremi takıliyorlar nedir bir tanıdık da evi arabası olduğ halde aldım dedi yardım
Ne ev ne araba var üzerimizde. Bilemiyorum neye göreyse. 2 Çocuk var hamileyim ücretsiz izinde 2 aydır çok zor durumdayız birde bilmiyorum kimlere gidiyorsa

Yaa hamilesiniz bide sanırım kafalarına göremi takıliyorlar nedir bir tanıdık da evi arabası olduğ halde aldım dedi yardım
Aynisini bende duydum ama arabasi atiyorum annesinin uzerine evi babasinin kendisi de sigortasiz çalışıyordur ..bir sekilde devleti kandırıyorlar kendi akillarinca kul hakkina giriyorlar haberleri yok

Ihtiyacı olmadığı halde bu yardıma çöreklenen embesil bir grup var onlar yüzünden gerçekten ihtiyacı olanlara cıkmayabiliyor. Ama kimisine hemen çıkarken kimisi bekliyor uzun süre. Tanıdığım biri başvurmuş 1 günde çıkmış hemen getirmişler evine. Başka bir tanıgimda başvuru yapali 2 haftayı geçti hala ses yok diyordu. Ve evi arabası olup çıkanları da duydukça sinir oluyorum bırakın bari gerçekten ihtiyacı olanlar alsın bunuda.

Ben basvurmadim, gercek ihtiyaci olanlar alsin insallah. Ama bizim tam burada ptt var ve önündeki kuyruk sosyal mesafeyle 2-3 sokak öteye gidiyor neredeyse. Alan baya kişi var tabi hepsinin durumu nedir bilemiyorum. Oturduğum semt genel olarak orta halli bir semt belki de o yuzden bu kadar cok kisi bekliyor olabilir.

Ne ev ne araba var üzerimizde. Bilemiyorum neye göreyse. 2 Çocuk var hamileyim ücretsiz izinde 2 aydır çok zor durumdayız birde bilmiyorum kimlere gidiyorsa
Daha önce dağıtılan 1.Ve 2 faz sosyal yardimlasmada kaydı olanlara gitti otomatik sanırım bu 3.fazda basvuruya göre degerlendirme yapacaklar sanırım ınş çıkar size de

esimin abisi ve ablasi aldilar alamayan hala bekleyende cok neye gore veriliyor bilmem ama biraz da zaman aliyor hatta olumsuz degerlendirelenlere birkac gun sonra mesaj bile gelmis parayi ptt den alabilirsiniz diye sistemde yogunluk oldugundan karisiklikda olabiliyor eger yardim alma sartlarina uygunsaniz cikmazsa bile arayin mutlaka sistemsel hatadan kaynaklanan durumda olabilir cunku 3. fazda donemsel ihtiyaci olanlara verilecekti

Bende 23 nisanda başvurmuştum hala bi sonuç yok e devletten duruma bakıyorum süreç beklemede yazıyor aradığın numarayı banada özelden yazabilirmisin bende arayıp sorayım

Daha önce dağıtılan 1.Ve 2 faz sosyal yardimlasmada kaydı olanlara gitti otomatik sanırım bu 3.fazda basvuruya göre degerlendirme yapacaklar sanırım ınş çıkar size de
Esimi aramislar sigortanız göründüğü için veremiyoruz demişler. Sigorta karın doyuruyor cunku

Esimi aramislar sigortanız göründüğü için veremiyoruz demişler. Sigorta karın doyuruyor cunku

Aman sigorta olsa ne olur hayat ne kadar pahalı kira,çocuk, o bu .... Her ay kredi kartına yüklenmekten başımızı kaldıramıyoruz
Allah seninde yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…