Pandemi sürecinde tüm bağlarım koptu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.370
548
Herkese iyi geceler hanımlar. Büyük bir dert değil elbette ama bu pandemi sürecinde yüz yüze kimseyle hiçbir arkadaşımla akrabamla görüşmedim. Sadexe felçli bie dayım var ve onun eşide benim gibi bir ywre çıkmadığı içib onlarla görüştüm. Sorun şu ki görüşmediğim insanları ne aradım ne sordum. Onlar beni aradı ben kimseye dönmedim. Telefon değişikliği yaptım rehberim silindi bazı numaralar gitti zaten ama sosyal medyadan da ulaşamadım. Evde kafa dinledim. Benimle aynı durumda olan var mı? En yakın arkadaşlarım sitem etmeye başladı. Benim şimdi arayıp soracak yazacal yüzüm yok. Biraz utanıyorum açıkçası. Ne yapmalıyım sizce? Şimdi arayıp sorsam mesajımıza bile dönemedin dicekler. Haklılar.

Yani görüşmemeniz zaten makul olan.
Fakat mesajlara bile dönmemek bir parça kırıcı olmuş olabilir.
"Bir süre yalnız kalmaya ihtiyacım vardı. Kendimi dinlemeliydim. Bu sebeple dönemedim." minvalinde bir açıklama yapabilirsiniz. Ikna olan zaten anlayışla karşılayacaktır. Dönmeyenin de kusuruna bakmayacaksınız bu durumda.

Bu durumda fırçayı yiyip normale dönmek için biraz ilgi göstermek iyi olur. (Sosyal mesafe kurallarında en iyisi telefon etmek )

Keşke bayramda arasaymışsınız ama olan olmuş artık. Kendinizi hoş bir şekilde affettirmeye bakın.

ınsanın boyle anlara ıhtıyacı oluyor gercekten aranız samımıyse sızı anlayacaklarını dusunuyorum
bır arkadasım boyle yapsa ve acıklama olarak gercekten kafam cok doluydu tam anlamıyla karantına yasadım kendı kendıme kalmak ıstedım lutfen yanlıs anlama dese tum samımıyetımle soyluyorum asla sorun etmezdım

aynen buraya yazdıgınız gıbı konusabılırsınız ınsanız sonucta hepımız bence gayet normal durumlar

Ben de pek kimseyle görüşmedim. Ama bir şeyleri bahane edenlere (salgın sürecinden bahsetmiyorum genel olarak) tepkimi koyardım. Yani şu zamanlar anlayışla karşılanacağızı umuyorum.

aksine evde olduğumuz için bol bol konuştum ben. Siz neden böyle bir şey yaptınız ki?
Bazı sorunlarım vardı kanserleşmiş sorunlar çözmeye gücüm yoktu öncesinde. Ayağa kalkıp bunları aşmak istedim bu süreçte ama üstüne yeni yeni sorunlar eklendi.ve günlerimi içime kapanarak geçirdim

Böyle söyleyin onlarada. Bence anlayışla karşılayacaklardır. İnsanın bazen kimseyle konuşası gelmiyor, mecbur da değiliz bence. Keşke o zaman böyle bir açıklama yapsaydınız da görüşmeseydiniz daha iyi olurmuş ama kafanıza takmayın. Kendinizle alakalı bir durum konuşmayan konuşmasın artık yapacak bir şey yok

Benim böyle zamanlarım çok oluyor o yüzden yakın çevrem artık alıştı sanırım. Yalnız kalmak istedim kimseyle telefonda da olsa görüşme isteğim yoktu sizi ihmal ettiğimi biliyorum ama telafi etmeye hazırım diyin anlayışla karşılanacağını düşünüyorum. Trip atıp sitem etmeyi sürdürenlerle de iletişimi kesin bence. Herkes için zor geçti bu süreç, kimisi insanlarla daha çok konuşarak atlatmaya çalıştı kimisi de sizin gibi içine kapandı ne var bunda? Açıklama yaptığınız zaman anlayış göstermeleri gerekir. Bir de açıkçası depresyonda mısınız diye sizin için endişelendim. Ruh haliniz daha iyidir umarım. Eğer değilse yardım almayı ertelemeyin lütfen. Sevgiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…