Pandemi yalnızlığı

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
Kapandık kaldık...Millet görüşüyordur arkadaşları ve ailesiyle ama ben aileden uzaktayım, arkadaşlar da hep evli...Boşananlar da başka hayatlarda..Bu aralar cok yalnız kaldım..

Arkadaşlık etmek, yazışmak isteyen hanımlar olursa güzel olur aslında...Ankara'dayım bu arada..Konuşacak bi kız arkadaşa ihtiyacım var , benim gibi olan varsa yazabilir

Pandemi donemi degil arkadas erkek arkadasimla dahi gorusemiyorum zaten her yer kapali hafta sonu yasak. H.ici millet iste calisiyor. Benimde hic arkadasim yok ama olsa dahi cikamiyoruz zaten

Ailem başka şehirde kardeşim ve nişanlımda benim olduğum şehirde sadece ikisiyle görüşüyorum.Nişanlımın annesinin yanına bile gitmedim aylardır.

Ailem yanimda ama hiç arkadaşım yok. Hatta bugün 1 kez wspa baktım o kadar. Biri yazmıştır da ben gormemisimdir diye kimse yazmamış ama. Evden çalışıyorum okullar da kapalı. Sevgilim de aldattı ve başkasıyla sozlendi. İşte buralarda takılıyorum konuma yazıyorlar teselli buluyorum. Ne aşk var ne arkadaş var. Ailem çalışıyor. Onlar eve gelene kadar yalnız başıma çalışıyorum. Hiçbir ortamım yok benim de. Ah bir içimi dökmeye kalksam içinde boğulurum

Alın bendende o kadar .evden çalışıyorum ama işte yoğun değil tek tük telefonla yapabildiğimi yapıyorum.ailemde yook bir iki kız arkadaşımla telefonlasirsak günde bir iki dakika o kadar oda zaten sen ararsan konuşuyorlar aramazsan kimseninn aklinada geldigim yok Rabbime sigindim

Aynen ben ararsam varlar benden ses cıkmazsa sağ mısın demezler o arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…